Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynowa, no wlasnie, az wstyd! Chcemy ja zrobic, zeby miec piekne zdjecia do powieszenia na scianach nowego mieszkania. Szkoda tylko, ze ja niezbyt piekna i niezbyt, dopinajaca sie w sukni... ale do sierpnia sie ogarne. Gorzej Stary, bo sie w garniak nie miesci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 23:20
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie to tez ewidentnie kwestia metabolizmu. Jem i ruszam sie tyle samo co przez cale zycie, tylko, ze kiedys bylo 36, a teraz na gorze jest 38, a na dole pewnie blizej 40, chociaz nie mam pewnosci, bo nie chodze w spodniach. Nie mam nawet jednej pary. Dzieki temu dobrze kamufluje moje dupsko :d Do sukni musze schudnac w obwodzie pod biustem i tu sie pojawia problem, bo nogi chudna mi szybciej niz gora, ale moze dam rade do sierpnia
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ni,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Hejka 😊
Nikodemko ja nadal nie wierze i jest mi tak przykro... następny cykl musi być Twój ❤️ -
Witam się w 28 tc!

Podziwiam was za tą chcicę... U mnie to będzie chyba posucha ze 4 miesiące jeszcze. Ewentualnie we wrześniu zaczniemy działać ze zdwojoną siłą żeby małą wypędzić
Na razie to zaczynam się czuć jak słonik i mówiłam mężowi, że gruba jestem, a on że dla niego nie. Ale na seks nie naciska to chyba serio kochanka na boku 
Meggs faktycznie przywaliłaś
Chudzino, jak ty przytyjesz do 55 to będzie tyle co ja w liceum ważyłam
Przed ciążą 60. Po porodzie też bym chciała wrócić do tej wagi 55-57, wtedy czułam się najlepiej 
Monia ja mam czasem twardnienia jak się przemęczę, albo wieczorami. Biorę wtedy magnez, kładę się i przechodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 08:27
Dośka, Nona, Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMeggs i tak jestes szczuplakiemMeggs wrote:Nie no laski waga się nie pomyliła przywaliłam juz 1,5 kg 🙄 zaraz przekroczę magiczne 50 kg a tyle ostatni raz wazyłam w liceum 😋😁
Dzień dobry bardzo 😊
ja już przywaliłam 5kg i nie wiem jak to się stało 🙊 czasem z dnia na dzień jak weszlam na wagę to bylo +1kg i już tak zostawało
a zaczynalam z 51kg 
Przy Twoim wzroście to wg bmi pewnie miałaś niedowagę to i +16kg u Ciebie będzie w normie
-
8:00 rano a juz upal...
Okresu jak nie bylo, tak nie ma, plamienia tez zniknely.
Liczylam, ze dostane dzis rano, bo jak przyjdzie podczas zdjec, to chyba zejde
-
nick nieaktualnyJa mam takie twardnienia. To są te skurcze braxton hicksa. Skoro szyjka jest ok, to takie skurcze też są okXxMoniaXx wrote:Witamy sie w 24 tyg 😮
Ciazowe mamy czy Wy tez macie ciagle twardnienia brzucha? Bezbolesne. Nic nie boli a brzuch jak kamien kilka razy w dniu.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ale u Ciebie to już 25 tydzień 😋 8 więcej niż ja, ja za te 8 tyg spokojnie będę mieć +5 jak nie więcej 😋 i też zaczynalaś z małej wagi bardzo.sunshine03 wrote:Meggs i tak jestes szczuplakiem
ja już przywaliłam 5kg i nie wiem jak to się stało 🙊 czasem z dnia na dzień jak weszlam na wagę to bylo +1kg i już tak zostawało
a zaczynalam z 51kg 
Przy Twoim wzroście to wg bmi pewnie miałaś niedowagę to i +16kg u Ciebie będzie w normie
U mnie bmi początkowe było poniżej 16, więc u mnie na +10 sie pewnie nie skonczy 😋
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Magda, jak tu zajrzysz, daj znac jak sie czujesz i jak sie Wam zyje z Jerzykiem na swiecie :*
tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
Meggs, też ważyłam 50 kg w liceum, ale poszłam w całkowicie inną stronę 😂
Miłego dnia Dziewczyny, ja zaraz lecę na basem bo się spasłam. Tylko, że potem grill 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 09:06
Beti82, Dośka, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”