Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej

Ja się witam w 25 tygodniu 😍
Nikodemko haha,czyli z mężem gorzej niz z Toba-luzik 😀 bedzie i tak piekna sesja
Meggs sie rozszalalas 😀😂
Monia ja mam bolesne i nie wiem czy to mały czy co . A tak to sama nie wiem,nie wyczuwam chyba .
Dośka, Nona lubią tę wiadomość
-
Teczova - ja w liceum wazylam 49 😳 A teraz szkoda gadac... I szczerze mowiac od kiedy przytylam czuje sie jak w obcym ciele.
Na szczescie ide w dobra strone, dzis weszlam na wage i mam -2,3 kg, moze do sierpnia dobije do -5 i bedzie dobrze.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim.
Alex już miałam pisać ale poprawiłaś się😂😂 widzę że nie tylko ja śpiąca.. Moje dziecko budziło się z płaczem dwa razy nie wiem czy ona spadła z łóżka czy co😂😂
Megss szczypiorku w końcu coś zaczynasz nabierać na masie.. Dawno nie było zdjęcia Twojego brzusia..
Też przytuliłam 1,5
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych tygodni..😋😋
Nikodemko mam nadzieję że oszczędzi Ciebie że będzie lżejszy niż zawsze. Co do sesji fajny pomysł wrócić do tego dnia ♥️ ♥️

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziś będę u taty to zmierzę swoją suknię, ale już na sesję ślubną dopychali mnie kolanem żeby gorset dopiąć 😂 rok temu jak mąż wbijał się w ślubny garnitur to dopiero były jaja
chciałabym zejść z 2-3 kg.
Właśnie Meggs, pokaż brzuszek!
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyJa się zawsze zsoatanawialam skąd dziewczyny wiedzą że przytyły czy schudły 1 kg, bo u mnie waga z dnia na dzień waha się +- 3 kg i to nie kwestia chudnięcia, tylko wody w organizmie. Mnie z wagą tu chyba nikt nie pokona bo ważę 83 kg 😁 Rozmiar od zawsze 40-44. 38 miałam w 5 klasie podstawówki i to tylko jeśli chodzi o o krótkie rękawy. Udało mi się zrzucić od lutego ok 7 kg, ale ja mam tak że "co se schudne to se przytyję", na razie mam tendencje spadkowa. Dla mnie idealnie by było dojść do 75.
-
nick nieaktualny
-
Hej hej! 🙂 U mnie 21 tydzień 🙂
Od rana już skwar!!!! Byłam przed chwilką na takim eko bazarku kupić trochę warzyw. Wkurzyło mnie już babsko które stało przed nami po chleb. Kupowała chyba 20 minut, gadała ze sprzedawcą o jakiś pierdołach, a ja myślałam że się rozpłynę, nogi puchną. Wkurzyliśmy się z mężem i poszliśmy w cholerę bo ona chyba kupuje do teraz! 🤬
Ani0nka, tęczova, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny181 cm... To chyba nie tak bardzo 😁 Mam koleżankę siatkarke co ma 190. Ta to ma przerąbane 😁 Dostałam clo i mam podgląd za dwa tygodnie, żeby sprawdzić czy jest szansa na sześcioraczki 😅Domi_tur wrote:Fiorella ale Ty chyba jesteś też bardzo wysoka? Dobrze kojarzę?

Dośka, Szczęściara, tęczova, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, Nona, Wik89, Beti82, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Arashe, Słoneczko123, Lami lubią tę wiadomość
-
Ja mam brzuch jak kamień jak gdzieś idę np do sklepu. Siedząc czy leżąc jest okej. Już się do tego przyzwyczaiłam 😊
-
Uchh 50 x 25m na basenie, mogę z prawie czystym sumieniem iść na grilla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 11:05
Domi_tur, Cytrynowy sok, Dośka, Biegającą-mama, Pestkaa, Nona, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Arashe, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Fiorella kciuki za 6 raczki w takim razie ;p
My dzisiaj chill na działce. Powiem wam że w cieniu pod drzewem jest idealnie
mąż stwierdził że się opala, to sobie na słońcu siedzi, a ja na leżaczku pod taką rozłożystą jabłonią. Ideolo
pobieram sobie trochę czereśni zaraz bo tak dojrzałe że aż czarne. Zapraszam na owocki, nic nie pryskane ;p
Cytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Fiorella no nie możesz powiedzieć,że jesteś niska😂
Ja dzisiaj dogorywam, nie mogłam znaleźć pozycji w nocy, na lewym boku źle, na prawym też. Wyrzucilam z łóżka rogala i zasnęłam po dwóch godzinach na plecach. Może mi mój Dzieć wybaczy. Ale inaczej nie dam rady spać... Pierwsze co sprawdziłam rano w Googlach jak się rozwijają dzieci urodzone w 34 tygodniu 😂 już mam dość. Byle przetrwać jeszcze dwa tygodnie a potem będę odczyniać szamańskie czary, żeby Szymek wyszedł szybciej
Lami lubi tę wiadomość
-
1000 strona! Domi, jak Twój mąż da radę z dołożeniem tej wody do torby?!
ale fajnie, to już niedługo 😍
Domi_tur, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
1000 str 💪
no to super, ja żyję w lekkim chaosie, bo ktoś mi mówi, że ma to, ktoś tamto i mi da, niby fajnie, cieszę się, ale wolałabym to już zobaczyć, mieć i zdecydować z czego jednak nie będę korzystać, albo co mi jeszcze brakuje, a głupio mi jest dzwonić i się przypominać... chociaż chyba będę musiała delikatnie, bo stoję w miejscu
-
Tęczova 😂😂😂jest opcja, że mógłby nie ogarnąć 😂 dlatego nawet mu naszykuje torbę z ciuchami na wyjście ze szpitala bo pewnie nie wie gdzie majtki trzymam 😂
Pestka, ja zaczęłam ogarniać od 28 tygodnia i przestałam patrzeć na to co kto miał mi dać bo niestety mam też takie doświadczenia. Koleżanka od pół roku wiezie mi wanienkę, kupiłam już swoją a ona nadal jedzie 😁
Wik89, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Dz,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
Ani0nka, tęczova, Nona, Dośka, Wik89, Lami lubią tę wiadomość