Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, żyję, z obrączką na lewej ręce, bo prawa spuchła znowu. Dalej świętujemy 😊 Ślub piękny, najbardziej denerwowała się pani urzędnik, wchodziliśmy po schodach przy "Hallelujah", toast i życzenia na pięknej zielonej trawce. Było cudownie, tak jak chciałam, w sumie 30 najbliższych osób z nami. Bez spiny, piwko bezalkoholowe w lodówce, trochę tańców, dużo rozmów. Rodziny fajnie się poznały. Zrobiłam ooogrom pracy sama, jedyne czego nie robiłam to jedzenie i fryzura. Zmęczona jestem, ale szczęśliwa 😊 Jutro Was nadrobię, narazie telefonowy detoks.
Całuję mocno 😘😘😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2567ea30564.jpg
Biegającą-mama, przedszkolanka:), Meggs, Domi_tur, Szczęściara, blair., Niezapominajka2, fiorella82, alex0806, Dośka, OlivkowaMama, Malinowa91, Ani0nka, Słoneczko123, madziorek86, tęczova, sunshine03, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, XxMoniaXx, Cytrynowy sok, Nona, Nikodemka, Wik89, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami gratulacje :* pięknie wyglądałaś
i na pewno wszystko wyszło bajkowo:)
My też dzisiaj wspominaliśmy dzień naszego ślubu bo akurat wesele było na sali w dworku, w którym mieliśmy nasze. I mówiłam mężowi że czuje jakby to było wczoraj
Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wygladaliscie jak gwiazdy!!!
Gratulacje raz jeszcze❤😘
Lami lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Lami, wyglądałaś przepięknie, mąż też oczywiście nieziemsko, no ale Ty naprawdę WOW! Ślub jak marzenie, trochę żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na taką formę 😍 życzę Wam mnóstwo miłości i żebyście z kazdym dniem jeszcze bardziej się w sobie zakochiwali! Najpiękniejszy prezent ślubny już niedługo ❤
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami, na pewno było pieknie, już te kolumny mnie urzekly
świetnie, że wszystko się udało tak jak sobie wymarzylas 
Matko Julii... Współczuję 7h, ja po 3 już mam serdecznie dość, bo tu uwiera, tam uwiera... Mam nadzieję, że dzidzia nie wróciła na pozycję sprzed podróży
Lami lubi tę wiadomość
-
Lami, przepieknie wygladalas! Ciesze sie, ze wszystko sie udalo i, ze pogoda dopisala! Jeszcze raz szczescia dla Was :*
Padam na twarz... dopiero usiadlam, ide spac i jutro od nowa. Czuje, ze potrzebuje wolnego, a nie predko sie zapowiada.
Moj cykl tez jakos dziwnie sie zachowuje. Od wczoraj nie mam plamien, dzis cycki przestaly bolec. Zla jestem...
Lami lubi tę wiadomość
-
Cytrynowa, nie mierzylam tempki w tym cyklu, ale moim zdaniem nie ma takiej szansy, a nawet jesli owu bylaby pozniej, to zakonczylismy dosc wczesnie starania
cos sie po prostu na maksa poprzestawialo... Licze, ze cycki przestaly bolec, bo prog spada, tylko gdzie ten okres?!

cieszcie się sobą! i gratulacje!!