Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, oby bylo tak, jak mowisz.
Teczova, chyba nie, bo tych plamien bylo ilosciowo naprawde niewiele... na zagniezdzenie nawet nie licze, a co do endo, to w 9dc mialo 8mm, wiec chyba bylo ladne. Aj tam
Nic nie poradze, musze czekac na rozwoj sytuacji... -
nick nieaktualnyNikodemko ja miałam dosyć często przed okresem plamienia i to właśnie tak, że 3-4dni plamien, dzień albo 2 przerwy i dopiero okres. Strasznie mnie to frustrowalo
najgorzej jak przez pewien czas miałam wszystko poprzestawiane i okres byl co 16-18dni i do tego plamienia, czulam się jakbym miala okres non stop 🙈🙈🙈
Tylko u mnie po włączeniu luteiny te plamienia kilkudniowe przed okresem przeszly.
No i po odstawieniu luteiny jakieś 3 dni czekania na okres miałam.
Natomiast te plamienia przynajmniej u mnie chyba nie przeszkadzały w zajściu w ciążę, bo za pierwszym razem zaszłam bez luteiny, a z plamieniami, chociaż bez happy endu.. -
To ja miałam podobnie jak Sunshine właśnie. Tylko dupek zamiast luteiny. Plus CLO a później lametta i przeszło wszystko na 9 miesięcy
jak sobie pomyślę, że ostatni okres miałam w grudniu...
Julka to widzę wakacje udane
No może oprócz przygody po KFC... Ale to się wytnie
Moja też korzysta głównie z rąk teraz, bo smyra delikatnie pod pępkiem. A nogi to od wielkiego dzwonu po czymś dobrym idą w ruch 
Julia93 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czekam wlasnie pod kosciolem, robie zdjecia na chrzcie i chyba dostalam okresu. Zlapal mnie przerazliwy bol, chce mi sie plakac, nie wiem jak dam rade. Wzielam ketonal forte, ale mam wrazenie, ze nic nie dal. Ciesze sie, ze idzie okres, ale ten bol... za jakie grzechy
-
nick nieaktualnyA ja już nie wydalam. Po tym wypadku M na motorze czuję się jak samotna matka 😔
Zawieźć, odebrać, ugotować, sprzątać, psa ogarnąć, ogród, zakupy, jeszcze jemu usługiwać i od środy wozić wszędzie gdzie chce, bo jego auto z autometem jest u mechanika, a moim z manualem nie da rany wciskać sprzęgła... 😒
A za tydzień wesele, poprawiny i wakacje 😐 Great... -
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
-
Beti, ja też zawsze najmniej piję a najbardziej cierpię
u mnie wynik ANA1 był tak opisany "W badanym materiale w mianie 1:80 NIE WYKRYTO obecności przeciwciał
przeciwjądrowych", potraktowałam to zdanie jako wiadomość pozytywną i olałam. U Ciebie chyba też do olania
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
To zdecydowanie jeden z najtrudniejszych dni w moim zyciu. Okres przyszedl, sprawdzilam w restauracji, w ktorej bylo przyjecie. W kosciele prawie zemdlalam, w ogole nie wiedzialam co robie, nie moglam chodzic z bolu. Dobrze, ze przyszedl dzis, a nie na Ślub, ale to tez nie byl dobry moment. Sprobuje odwolac kolejna sesje, bo juz przychodzi kolejna fala bolu.
Czasem mysle, ze to wszystko, to naprawde jakas kara od losu.
Beti, dobrze, ze ANA1 ujemne, wczoraj to swietowalas. -
Wstawiam moja aktualna formę 😭 Moja "kochana" teściowa stwierdziła dziś, że jestem taka gruba, ze chyba zaraz rodzę ... jak jej nie kochać 🤢
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85809fcdee70.jpg
Lami, madziorek86, tęczova, Dośka, Beti82, Szczęściara, Arashe, Ani0nka, blair., OlivkowaMama, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Gdzie ty jesteś gruba! Chyba teściowa za baardzo powiększające okulary nosi albo upały padły na mózgBiegającą-mama wrote:Wstawiam moja aktualna formę 😭 Moja "kochana" teściowa stwierdziła dziś, że jestem taka gruba, ze chyba zaraz rodzę ... jak jej nie kochać 🤢
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85809fcdee70.jpg
przykre takie komentarze. Nawet jesli tak by było to taki komentarz i tak nir na miejscu. Produkujesz w końcu nowe życie.
wyglądasz pięknie. Nie widać u Ciebie jakiś nadprogramowych kilogramów kompletnie. Tylko cudowny ciążowy brzuszek i biust.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2019, 16:22
Biegającą-mama, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Biegajaca jak dla mnie super 😍
Nikodemko wspolczuje bardzo bolu, i to doslownie, bo u mnie tez 1 dzien cyklu i mnie tez dzis mega boli
tylko nie pracuję na szczescie. Dalas rade odwolac sesje?
No i zaczynamy kolejny cykl staran razem, moze w koncu razem sie uda zajsc...
Kark wspolczuje no, chyba musicie ogarnac jakas pomoc ze strony rodzenstwa, rodzicow, bo jak inaczej
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Biegająca, głupoty gada, masz mega zgrabny brzuszek
pozazdrościć figury! Nie przejmuj się teściową, też wczoraj usłyszałam od mojej, że przytyłam. Nie wiem jak może komuś przyjść do głowy żeby coś takiego drugiemu człowiekowi powiedzieć.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Biegająca brzuszek piękny i figura też! 😍
I jak tam Nikodemko? Przeszły trochę bóle?
Beti też już trochę lepsze samopoczucie?
W Poznaniu dzisiaj kilka stopni mniej, więc wreszcie odzyskałam kostki! Dzień bez opuchniętych nóg 🙏🏻
Dzisiaj dzień lenia, właśnie skończyłam oglądać Mamma Mia 😉 Kocham ten film i kocham Meryl Streep 😉
-
Biegająca śliczny brzusio, głupimi tekstami się nie przejmuj! Masz śliczny kształtny brzuszek

Ja też usłyszałam w weekend że na twarzy widać że w ciąży jestem. No kurde, przecież wiadomo że widać. A ja się cieszę że w końcu to widać! I mogę nawet 20 kg przytyć jeśli to zaowocuje super zdrowym różowym, rozwrzeszczanym bobasem:)
fiorella82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵