Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiorella buuu

Nona jak ma się udac to się uda i bez wczorajszego
Nikodemko mi się wydaje ,że te plamienia są właśnie z Twojej nadżerki/mięśniaka(?)..nie widzę innego wytłumaczenia..
My wstajemy i zbieramy się na wycieczkę do zoo 😉
Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemko tak naprawde podczas starań najbezpieczniejszy jest apap. Bo tak samo źle jak ketonal wpływa choćby ibuprom. I też nie jest on zalecany dla staraczek.
Fiorella przykro mi bardzo 😔 oby to już ostatnia taka wiadomość i ten cykl zakończył się dopiero za 9 msc 😊
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Witam.
Dziewczyny przykro mi że przyszły małpiszon-oby ostatnie..
Wrr.. Jestem tak wkurzona na mojego męża że lepiej żeby do mnie dzisiaj nie podchodził.. Powiedzcie mi czy Wasi też chrapią i w nocy mimo próśb mają to w du.pie?? Jeszcze mała złapała mi katar😟😟 Mam dzisiaj podły nastrój😪😪 chce mi się spać i wyć że mam tak nie czułego męża😕😕

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Fiorella kochana przykro mifiorella82 wrote:Nikodemko, Wik, dziś do was dołączam, 1dc. Beti, testowałas? Trochę się chyba spóźnia u Ciebie?

Ja nie testuje ,nie mam jak byc w ciazy.
@ powinna byc od dzisiaj do środy.
Jezeli jakims cudem jestem w ciazy to bede testowac piatek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiorella oby to był 1 dzień ciąży.
Szczesciaro ja mam to szczęście, że mój mąż nie chrapie, przynajmniej jeszcze. Współczuję nocy, ja za to od 1 do 4 koczowałam do łóżeczka córki, bo coś spytać nie mogła i jak tylko próbowałam wrócić to się budziła... Czuję się niewyspana. Zwłaszcza, że tylko ja w nocy do niej wydaje, bo jak przyjdzie mąż to jest krzyk "nie taaaata!"
-
Ja też do 24 biegałam do córki bo przez katarek budziła się i płakała.. Od 24 spałam na niewygodnej kanapie w salonie bo tego buca nie dało się ani przewrócić mogłam sobie gadać😟😟
Arashe niestety moja córeczka też tylko mama.. Czasami już wymiekam bo tylko ja przy niej ale czego nie robi się dla dziecka.

11.2015 pjp(*)
Też zawsze to działało a wczoraj szturchałam i szturchałam. Nie dość że wiedziałam że będę miała taką noc to jeszcze On musiał od siebie dołożyć. A dziś foch bo nie spałam z nim..Dośka wrote:Mój też chrapie! Ale ja się nie patyczkuję haha, trącam go energicznie i mówię "nie chrap!" , wtedy przewala się na bok i jest spokój

11.2015 pjp(*)
Dziewczyny, przykro z powodu tych waszych @
Oby to były pierwsze dni szczęśliwych cykli!
Mój mąż chrapał, ale jak wyleczył migdałki to mu przeszło. Sporadycznie mu się zdarzy teraz, ale przez chwilę na przykład jak ma buzię otwartą. Wystarczy go szturchnąć wtedy, obróci się na bok i przestaje.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niestety u mnie nie ma szans, zeby przerzucic sie z ketonalu na cos lzejszego. Musialabym 3 dni nie wychodzic z lozka i zwijac sie z bolu. Sytuacja patowa... W nocy zlapal mnie taki bol, ze myslalam, ze wcale nie pusci, wiec juz jestem nafaszerowana

Fiorella, Wik, to jedziemy razem z tym cyklem!
Nona, plamie po cytologii, po seksie nie, zdarzylo sie to tylko raz. Podejrzewalabym nadzerke gdyby nie to, ze te plamienia sa przed okresem, a nie w calym cyklu. Porozmawiam o tym z lekarzem przy tej histeroskopii... Dzisiaj do niego dzwonie, ciekawe ktorego dc bedzie mi chcial ja zrobic, bedzie stres. -
Alex, właśnie mnie olśniło! Mąż chrapał jak szalony, a po jego anginie i zapaleniu serca i leczniu milionem antybiotyków w nocy jest cisza! Może to też była kwestia migdałków.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
U Nas to raczej nie migdałki tylko zmęczenie i piwo.. Wstaje buc o 4 rano i jedzie na ryby a potem wypije wieczorem piwo i efekt gotowy. Wrr.. Nie musimy spać razem tylko czemu ja muszę spać na niewygodnej kanapie..

11.2015 pjp(*)
Mój miał mocno opuchnięte migdałki i nie było widać otworu prawie. Chrapał okropnie. Bo mu się zatykały krypty takimi czopami. Miał zabieg czyszczenia i zamykania tych krypt i od tamtej pory spokój. Czasem mu się coś zbierze ale wtedy sam to sobie czyści. Musiałby na jedną stronę zabieg powtórzyć ale ogólnie to pomogło.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵