Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
,tf,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
-
,.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:34
Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Biegająca figura i brzuszek mega-tylko zazdroscic
moze tesciowa zazdrosci haha
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Lami wygladałas przepieknie.Czekamy na obszerną relacje z dnia

Madziorek Ty tez pieknie-Kobiety w ciąży jak sie wystroją to mają jednak ten urok
madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Biegająca dla mnie wyglądasz jak sexi mama, jeszcze śmiało można pochodzic z takim brzuszkiem ładnym

Nikodemko współczuję Ci dnia w bólu, niestety okres chyba nigdy nie wybiera tego odpowiedniego terminu... Jedyne pocieszenie, to tak jak mówisz, nie w ten ślub.
Beti na to chyba nigdy nie zrobię żadnej imprezy u siebie
ludzie tak smiecą, a ja szczerze nie znoszę syfu. Pić i tak nie mogę, więc dziwnie się siedzi w towarzystwie nietrzeźwnych
Dla mnie picie kończy się migreną, nawet czasem jedno piwo wystarczy, więc właściwie robię za abstynencji nawet jak "juz mogę"
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja bym jeszcze dzisiaj męża zmęczyła
co 2 dzień nawet po owulce. Bo nigdy nie wiesz czy się coś nie przesunęło:)
My to się staraliśmy od końca okresu co 2 dni, czasem codziennie, aż do okresu. Kurczę jak się człowiekowi wtedy kondycja poprawiła i dupka zgrabna ;p teraz to się rozlało ;p
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona jeszcze podzialajcie ! Za każdym razem nie dowierzałam ze już owu było, wiec dla pewności co 3-4 dzień jeszcze do testu było 😂 Ja tez zawsze kombinowalam , jak już widziałam, ze mojemu się nie chce, na facetów chyba bardziej działa , ze napalona jesteś niż "robienie dzidziusia" tak w skrócie oczywiście.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To byl naprawde koszmarny dzien. Nie udalo mi sie odwolac tej sesji, klientka nie odbierala telefonu, tylko po prostu przyjechala. Robilam te zdjecia jak nieprzytomna. U mnie najgorszy jest moment chwile przed przyjsciem krwawienia i drugi dzien @.
Beti, ja biore ketonal forte i nospe max. Nie moge powiedziec, ze mi to pomaga, po prostu mniej mnie boli, ale to nadal silny bol. Zastrzyki i kroplowki z powodu bolesnych miesiaczek sa mi znane. Jechalam na nich cale liceum i chetnie bym do tego wrocila, moze zrobie tak, jak Ty. Moja sasiadka jest pielegniarka, to by mnie kuła. A tak w ogole, to przeczytalam dzis w ulotce Ketonalu, ze nie jest wskazany podczas staran o dziecko i moze utrudniac zajscie w ciaze. Swietnie.
Wik - fajnie, ze startujemy razem z nowym cyklem! Bedzie razniej, oby ze szczesliwym zakonczeniem
Blair - mam nadzieje, ze juz w tym cyklu. Jutro odezwe sie do lekarza, ma mi wyznaczyc konkretny termin. No wlasnie chyba nie z nadzerki, bo wtedy pojawialyby sie w calym cyklu, a ja mam je zawsze pod koniec drugiej fazy... Mam nadzieje, ze to nie polip tak, jak pisze Nona!
Biegajaca - piekny brzuszek, wygladasz seksi
Lami - zdjecia na insta z Twojego ślubu... 😍
Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny