Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A No i na pocieszenie dla niektórych u mnie już 6/7 kg na plusie, pisze specjalnie bo większość tutaj to +1/2 kg 😂 Nie wiem jak to łaski robicie, przy porodzie będzie +3 kg ? Trochę zazdroszczę , nie ukrywam heheh ale ja prZy (chyba ) racjonalnym żywieniu mam o wiele więcej.
-
Kuuuurcze no

Naprawde te testy jakies do dupy albo trzeba poglebic diagnostyke. Rozumiem, ze teraz zaczynacie z Clo no i probujecie poprawic uplynnienie, naprawde wierze w to, ze wkrotce Wam sie uda! 💓 rozumiem Twoje rozgoryczenie, nawet nie wiem jaka to radosc ujrzec 2 kreski ale jakbym zobaczyla i za chwile by sie okazalo ze to nie to i tak kilka razy to nie wiem jak bym to wytrzymala... ehhh te starania sa takie trudne
Rower i wino dobry pomysl! Ja juz dzis zrobilam pare km z uczelni do domu 
Fiorella smutno z powodu bieli... ale moze jeszce jest nadzieja skoro nie ma @! Fajnie ze udalo Ci sie dostac skierowania.
Ja dzis mam nie lepszy humorek niz wczoraj ale sie powstrzymuje przed wybuchami po w wczorajszym moim fochu o nic
w niedziele planowo mam miec okres.. i teraz nie wiem, bo gin powiedzial ze jak dostane okres to mam dzialac z clo tak samo jak w tym cyklu czyli od 5 dnia 5 dni i potem wpasc na podglad ok 10-11 dnia. Ale w tym cyklu po owu mialam przerosniety pecherzyk niepekniety po lewej stronie widoczny na usg. Gin stwierdzil , ze sie wchlonie. Ale czy nie powinnam tego podejrzec zanim zaczne znowu brac Clo?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Biegajaca, to chyba boli przy staraniach najbardziej. Nie kazdy zasluguje na to, zeby byc rodzicem, tyle jest tragedii z tym zwiazanych... A my, ktore dalybysmy wszystko, zeby miec dziecko nie mozemy go miec. Czasem mysle, ze moze na nie nie zasluguje, ale skoro oni zasluguja, to czemu nie ja? Moze musze zaczac pic, palic, nie myslec powaznie o zyciu i wtedy sie uda...
Wiecie moze co moze oznaczac za wysoki poziom zelaza? Nie suplementuje go, w diecie tez nie mam go za duzo, to na pewno, a moj wynik to 160 ze strzalka w gore przy normie 140. Nie wiem czy powinnam to jakos skonsultowac i u kogo... -
nick nieaktualny
-
Nikodemko a badałaś ferrytynę? Ja bym zelazem lekko podwyzszonym w ogole sie nie przejmowała tylko cieszyła 😊 ja pół roku temu miałam żelazo 156 a już w 12 tyg ciąży 93 😋 w 17 tyg teraz hemoglobina spadła więc podejrzewam ze zelazo znowu też. Także spokojnie, buduj sobie zapas na ciąże 😁 bo potem to tylko gorzej.
-
Meggs, nie badalam ferrytyny. Ok, masz racje, nie mysle o tym... Juz sie naczytalam o jakims genetycznym zespole, ktorym powoli niszczy narzady i przyczynia sie do nieplodnosci 🙈 Juz nic nie czytam.
Nona - poki co zrobie ta histeroskopie. Mam ja na fundusz, wiec nie zaszkodzi, a to kolejny krok w diagnostyce. Przy okazji dostalam tez skierowanie na powtorke badan hormonalnych. Pozniej sprobuje clo, ale jesli w najblizszym badaniu nasienia znowu wyjdzie brak uplynnienia, to wybierzemy sie do lekarza Teczovej, moze uda sie z inseminacja na nfz.
Powiem Wam, ze nie spodziewalam sie, ze az tak sie zdenerwuje. Trzese sie do tej pory, ciezko mi sie oddycha... Spodziewalam sie takiego wyniku, a z drugiej strony bardzo na ten cykl liczylam. Marze, zeby natura sie wiecej nade mna nie znecala i zeby okres przyszedl jutro, a nie ta te srodowe wesele, chociaz tyle.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, warto do niego pójsć bo jest też andrologiem, więc może będzie umiał pomóc Twojemu mężowi. Wszyscy byli u niego parami. Mi na rozkręcenie się okresu pomogło ostatnio odkurzanie samochodu w +33.
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja sprobuje mocniejszej jazdy na rowerze... Nie wyobrazam sobie swiadkowania w dlugiej sukience, w upale z moim mega bolesnym okresem, masakra 😤
Musimy do niego isc, bo ten cudotworca moze i na kobietach sie zna, ale tymi wynikami nasienia srednio sie przejal... -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie odkurzalam i mylam podloge w tym upale, potem byl szybki numerek a niedlugo wsiadam na rower
bo tez chcialabym juz zeby przyszedl okres nie lubie strasznie tych ostatnich dwoch dni cyklu...
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko ja mam żelazo 158 a norma do 170 wiec widze ze co labolatorium to inny zakres, wiec sie tym wg nie przejmuj.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Wik, zapowiada sie na to, ze zaczniemy razem cykl
Obstawiam, ze moj przyjdzie w niedziele. Tez nie znosze tego czekania, tym bardziej kiedy wiem, ze nic z tego.
Pyknelam 11 km na rowerze. Na seks dzis totalnie nie mam nastroju...
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pewnie w niedzielę albo poniedziałek do was dołączę. Na wywołanie jeszcze gorąca kąpiel działa, ale tego nikomu nie polecam;-). Właśnie wzięłam zimny prysznic. Wyglądam jak biedronka przez komary, cała jestem w kropkach. A jeszcze dwa lata temu płakałam że mnie komary nie gryzą.Nikodemka wrote:Wik, zapowiada sie na to, ze zaczniemy razem cykl
Obstawiam, ze moj przyjdzie w niedziele. Tez nie znosze tego czekania, tym bardziej kiedy wiem, ze nic z tego.
Pyknelam 11 km na rowerze. Na seks dzis totalnie nie mam nastroju...
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, bzykaj jak te komary.
Juz mi odrobine lepiej. Mamy wesele w Olsztynie 28.06, to beda akurat dni plodne, wiec wymyslilsmy, ze zostaniemy tam na dwie noce i postaramy sie poza domem, najlepiej po pijaku.
A wiecie co robimy w druga rocznice Ślubu? Sesję ślubną, w końcu!
Nona, Wik89, blair., Beti82, Meggs, Pestkaa, Dośka, alex0806, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość