Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivkowa co kupiłaś w smyku, chwal się

Fiorella 11-12 dpo to i tak szybko na test, ja luzuję u Ciebie i czekam na rozwój wydarzeń
Szczęściaro, ale jaka burza? Pytanie - odpowiedź
Nigdy nie miałam poczucia na forum, że ktoś zadał głupie pytanie, albo że ktoś się wymądrza w odpowiedzi. Pytaj, zawsze ktoś chętnie wytłumaczy. A wymiana zdań, opinii, doświadczeń tutaj na forum jest nie do przecenienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 13:00
Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
No kosmos, naprawde!
Kurcze, dziewczyny, troche mnie martwia te plamienia... Najpierw plamilam 6dpo, pozniej przerwa i teraz plamie od 4 dni codziennie. Okres powinien byc jakos pojutrze. Wczesniej mialam plamienia przed okresem, ale max 3 dni przed. Juz nie wiem czym one moga byc spowodowane, wykluczajac ciaze. Proga przeciez biore... Boje sie, ze to cos powazniejszego. -
nick nieaktualny
-
Poszło mi dziś sprawnie z wizytami i bardzo się cieszę, bo tsh mam już super unormowane i endo powiedział, że mogę odstawić lek. Zobaczymy jak tarczyca sobie radzi sama, mam nadzieję, że znów nie wskoczy w jakieś turbo obroty.
A badanie ginekologiczne też wszystko ok, szyjka długa zamknięta. Na usg niewiele widziałam, bo Jurunio postanowił się dziś schować przed mamą, zarzucił sobie stopę aż na wysokość czoła, a z drugiej strony zasłaniał się rączką. Ale w tym wypięciu starczał mu chociaż okazale dzyndzel i swoją męskość eksponował zacnie
I kawał chłopa 796g (!)
Cytrynowy sok, tęczova, Szczęściara, Wik89, blair., alex0806, Niezapominajka2, madziorek86, Dośka, Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Meggs, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Nona a od kiedy pijesz ten ocet? Masz jakieś efekty? Bo czytałam wczoraj to co podlinkowalas i cikwe rzeczy, zastanawiam się nad nim 😀
Pestka super wieści po wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 13:20
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Alex - beda pewnie dopiero po 16.00
To będę odświeżać forum z drogi
Dzisiaj w planach wyjazd do rodziców i cały weekend działkowanie
Leżaczek, drineczek bezalkoholowy. A dzisiaj zaczynamy od grilla wieczorem 
Na razie koniec super powietrza. Poszłam z koleżanką i jej synkiem na spacer, zrobił się upał niemiłosierny. Chwilę poleżałam teraz w wannie z chłodną wodą, odpaliłam wiatrak i siedzę tak do 15. Mąż wróci z pracy i od razu wyruszamy.
Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No wlasnie teraz zaluje .Moglysmy sie dogadac na priv i zrobic niespodzianke 😆Nikodemka wrote:Lami, pięknie! Szkoda, ze nas tam nie ma

Słoneczko123, Lami lubią tę wiadomość
-
Kurcze, ale mam stresa... Dobrze wiem jaki bedzie wynik, ale wiecie jak to jest. Jak sie otwiera ten plik i widzi sie, ze jest <2,0, to cos w sercu pęka. Latam co 5 minut siku, chce juz 16.00. Bede miala wieczor wycia w poduchę.
-
La,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlex, ciąża niby trwa 40 tygodni albo 9 miesięcy. 40 przez 3 nie podzielisz ładnie, a 9 już tak 😅
Także ja już 4ty raz liczę tak samo, że skoro termin mam na 14.09, to:
II trymestr zaczynam 14.03
III trymestr zaczynam 14.06.
Także od dzisiaj jestem w zacnym stanie i trzeba na mnie dmuchać i chuchać 😂
alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość