Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!

Lami Kochana, życzę Wam cudownego dnia, przynajmniej wszystko będziesz pamiętać jako jedyna trzeźwa 😁 patrzcie na siebie przez całe życie tak, jak dziś ❤️❤️❤️
Nikodemko - Ty wiesz 😘 wszystkie mocno ściskamy kciuki ❤️
Laseczki brzuszkowe, zapomnialam wczoraj napomknąć, że do jutra w Smyku jest dodatkowe - 23% rabatu także od wyprzedaży z kartą (można założyć przez neta)
Lami lubi tę wiadomość
-
Lami cudownego dnia♥️♥️ dużo miłości radości i szczęścia n całe życie.. Czekam na foteczke z tego pięknego dnia☺️☺️
Nikodemko trzymam kciuki za wyniki.. Oby mile zaskoczyły Ciebie..
U mnie też była mega burza popołudniu. Aż chce się żyć tak chłodniutko😋😋
Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Sorry, ze sie smieje, ale jak 3 osoby mogly zderzyc sie glowami? Haha. Dwie to rozumiem, ale 3? No jak? Moze wszyscy postanowili uciekac w jednym kierunku - na siebie :d
U nas bylo az tak, ze strona „Kataklizmy w Polsce i na świecie” udostepnila na fb zdjecie piorunów z Ciechanowa 😳
Naczytalam sie wlasnie wpisow na forach i wyglada na to, ze nie tylko ja padam ofiara tych oszukanczych testow. Nie wiem tylko jak te testy sa skonstruowane... Rozumiem, ze kreska moze wyjsc biała, szara (tzw evap), ale rozowa? Nie powinna reagowac na barwnik jesli nie wykryło hcg. To naprawde nie jest zabawne, odbiera nadzieje.
-
Wiki kciuki za badania męża i nie przejmuj się zawsze możesz zwalić na PMS.. A tak naprawdę chyba każdy przechodzi taki kryzys najważniejsze żeby się nie załamywać.. Wierzę że niedługo do Ciebie uśmiechnie się los..
Wik89 lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Kochane, przepraszam ja cały czas z doskoku. Wiecie, że jesteście przecudowne? Kurcze, nie znamy sie, a tyyyle ciepła od Was zawsze. Ocieram łezkę.
Zwiozlam wszystko, się montuje do kupy. To przedsmak naszego kiczowatego może, rodem ze starożytnych Aten, pośród sosen ślubu. Ale mówiłam, że jedzonko pycha 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08a32d4e377f.jpg
sunshine03, Niezapominajka2, fiorella82, alex0806, Domi_tur, Nikodemka, Szczęściara, tęczova, Dośka, Pestkaa, madziorek86, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Ani0nka, Słoneczko123, Biegającą-mama, blair., Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, Cytrynowy sok, Wik89, Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Tak tak wczoraj pisałam 😂😂 dziękuję Ci jeszcze raz😘😘alex0806 wrote:Szczęściaro, doszły ci leki?
Bo tak mi się wydaje, że coś pisałaś, ale teraz nie wiem czy to we śnie nie było albo coś
Nie ogarniam życia
alex0806 lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
nick nieaktualnyJa wracam od lekarza, byłam z nim szczera i powiedziałam że chodzi mi o badania za darmo, bo nie wyrabiam na klinikę, pokazałam mu wyniki z wypisu ze szpitala, wzbudzilam żal i współczucie, a potem wystąpiłam z listą życzeń. Nie wszystko się dało za darmo, ale i tak parę stówek do przodu. Badań na razie nie robię, bo to dopiero w 10-20 DC. Teraz wracam do domu, zahaczając o aptekę po test i liczę na to że te badania nie będą potrzebne... Zapomniałam jakie to fajne uczucie być na mieście w tygodniu, zamiast w pracy. Zrobiłam sobie dziś wagary
tęczova, madziorek86, Pestkaa, przedszkolanka:), Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, Cytrynowy sok, Wik89, Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro super
Masz zapas na długo
Ja za moim 112 biegałam po mieście, bo jak w jakiejś aptece był to nie było za to Jodidu.
Fiorella a jakie badania ci zapisał? Może niektórych się nie da bo nie masz w pakiecie?
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami super, wzruszyłam się 😍 to będzie piękny dzień. Zaraz ubiorę się w "weselną" sukienkę i tak będę pracować celebrując Wasz dzień 😂
Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Fiorella, trzymam mocno kciuki, zeby nie byly potrzebne
Kiedy testujesz? Jutro?
Ja juz siedze w kolejce na bete, w aucie zgodnie stwierdzilismy z małzem, ze jestesmy pewni, ze i tak nic z tego.
Wik, kochana, nie przejmuj sie. Starania to naprawde ciezki czas dla nas samych i dla naszych zwiazkow. Dochodza do tego hormony i burza murowana... Twoj maz na pewno to rozumie. Z reszta zrekompensujesz mu to w dni plodne
Wik89 lubi tę wiadomość