Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej 😉
U nas wczoraj padalo i bylo czym oddychać a dzisiaj już lato znowu ;p
Nikodemko to nieźle było,tez się tych szkód zawsze boimy..
No i trzymam mocno kciuki za betę!!
Pestko kciuki za wizyty😚
Lami 😍😍😍😍😍😍🤗 czekamy na relacje!
Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się zbieram do Medicover i żebrać o skierowanie na badania. Podstawa to wszystkie badania potrzebne przed HSG, ale zastanawiam się czy da mi coś jeszcze. W sumie ostatnio krew badałam rok temu, wszystko było ok, myślicie że przygotowac mu listę życzeń, czy liczyć na jego profesjonalizm i dobrą wolę. Btw miałam iść wczoraj, ale mi odwołali więc zapisałam się na dziś do jakiegoś nołnejma że słabą opinia na znanlylekarz pl, bo zależy mi na czasie
-
Nikodemko - kciuki za betę ✊
U nas też przeszła konkretna burza, padało jakby ktoś z wiadra lał. U nas szkód nie ma. Ale jestem teraz u teściów. Ty przeszło jakieś małe tornado, drzewa o średnicy ponad 50 cm z korzeniami powyrywało. I zboża wiatr i deszcz położył, więc straty będą duże... -
Ja tylko w nocy uslyszalam jakis jeden potezny grzmot a potem spalam dalej jak zabita 😂
Roslinki troche odzyly na balkonie wreszcie!
Fiorella mysle ze tsh, prolaktyne warto zbadac jesli dawno nie robilas, zwykla morfologie tez zrob.
Nikodemko wspolczuje z tym namiotem
da sie jeszcze go odratowac jakos?
Lami powodzenia dzis!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 07:55
Lami lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, ja nie wiem jak Ty spałaś, ja z 10 razy na równe nogi się poderwałam, a burze lubię

Nikodemko, kciuki 😘
Wszystkim Wam, ale szczególnie Lami, życzę przepięknego i przecudownego dnia
Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Fiorella, jak ma słabe opinie to raczej na profesjonalizm i dobra wolę nie licz. Ale zawsze jak szłam do takiego beznadziejnego lekarza to żeby dać mu spokój dawał mi wszystko co chciałam. Raz L4 na 2 tyg na spuchnięte oko wysępiłam
fiorella82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wik, tak sie polamal, ze raczej nie da sie go uratowac... Musialo byc naprawde ostro.
Mam coraz wiecej, coraz ciemniejszych plamień. Po wyniku bety odstawiam dupka i niech daja ten okres, zeby nie przyszedl przypadkiem na moje świadkowanie w środę.
A w nawiazaniu do swiadkowania... Lami, kochana ❤️ Ten dzien bedzie piekny! Wzruszajcie sie i świetujcie
Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemka zaciskam kciuki i nie puszczę aż do wyników ! ♥️☺️☺️
Nikodemka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
Lami trzymam kciuki, aby ten dzień był piękny dla Was
i wszystkiego dobrego.
Nikodemko kciuki!
Moim rodzicom raz halny polamal hustawke ogrodowa, była nie do odratowania.
Pestka ja też mam obawy, zwłaszcza z powodu tych nocnych burz, u mnie wczoraj były trzy, a dziś 20 stopni i pełne zachmurzenie. Kciuki za Twoje wizyty
Tęczowa chyba bym poszła jak na koncert życzeń
Pestkaa, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemko trzymam kciuki! Mimo plamien, może zwyczajnie trzeba dupka zwiększyć.
Fiorella ja na medicover to do rodzinnej na przykład idę z listą życzeń co ja chce i ona wypisuje, dodając coś jeszcze od siebie;) zbadaj sobie tarczycowe, morfologię, hormony itd. Niech wypisuje. Powiedz że masz w pakiecie, żądasz i wymagasz
U mnie to już wczoraj trochę padało, aż się w nocy lepiej spało. Niby mieliśmy 3 stopień ostrzeżenia ale raz zagrzmiało i burza bokiem przeszła. Ważne że popadało i powietrze lepsze. Ja też się burzy boję :p
fiorella82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami kochana ,cudownego dnia i życia
ahh troszke zazdroszczę
Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemko trzymam mocno kciuki ,zeby to nie dupek wstrzymywał @
-
nick nieaktualnyNikodemko czekamy na betę 😏
Lami powodzenia i pamiętaj nie przejmuj się niczym, to jest wasz dzień, nikt i nic go nie zepsuje 😘
Przedszkolanko duży facet już Ci rosnie. Łożysko się jeszcze może podnieść, ale czy są jakieś specjalne zalecenia to ja nie wiem.
Madziorku gatulacje córuni 😍
Nona jak tam odchudzanie ☺? Dajesz radę? Mi jak ćwiczyłam kiedyś 4 razy w tygodniu już się wydłużał cykl, ale przy 2 razach chyba nie powinno 😏
U nas burza przeszła bokiem, nic nie popadało, pierdyknęło w Energylandię i tyle. Nawet się nie schodziło, a wieczorem musiałam latać z konewką 😒
Dziś już tak gorąco, nie poplewię, mam powoli chwasty większe niż krzaczki i rośliny, a tu nawet nie ma kiedy poplewić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 08:42
przedszkolanka:), madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Ojej tak, slub to wspaniale przezycie, tez troche zazdroszcze

Nikodemko czekamy na wiesci! Na czerwcowym watku La Belle wstawila dzisiaj dwa testy z tego samego moczu na jednym kreska bardzo widoczna na drugim (Pink test) totalna biel 😮
A moj maz ma dzis kolejne badanie nasienia, tym razem pobieraja posiew na ureaplasme itp, nie wiem czy bedzie tez mial zwykle badanie parametrow ponownie. Troche mi smutno bo wczoraj bylam dla niego taka niemila, nie wiem czy nie wyzywam sie na nim czasem podswiadomie przez te nasze niepowodzenia
a on sie teraz niby stara, łyka to clo codziennie i witaminy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 08:52
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023