Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ginka kazała mi przyjść w poniedziałek. Ale chyba wybiorę się do niej w sobotę. Cholernie bolą mnie jajniki, także owu za rogiem. Tylko, że przez to nie mam ochoty na zbliżenie.. 😞 W zeszłym cyklu po zastrzyku ból minął i czułam się świetnie,i co najważniejsze seks sprawiał mi przyjemność. A z tym bólem to nie dam rady tak przez kilka dni..
-
Meggs, też wyglądam tej burzy i śledzę ją w necie! Kocham upały ale nie da się już oddychać. Ale chyba się właśnie doczekałyśmy - brzmi i błyska, przynajmniej u mnie 😍
Gratuluję udanych wizyt, a Tobie Madziorek też przesłodkiej dziewczynki 😍😍😍
madziorek86, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, biorąc pod uwagę ile teraz pijemy, to te siku jest meeeega rozwodnione. Nawet po kolorze widać (żeby nie było, obserwowanie koloru moczu to nie moja kolejna chora paska
)! Zobaczymy jutro 😘
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko, Vian - bardzo się cieszę z dobrych wieści! ☺️
Słoneczko leż, leż! 😃 Ja zawsze z tyłkiem w górze 😃
Jak mi się dzisiaj dobrze spałoooo 🥰 Wreszcie powiewało chłodem z okna, a nie garówą jak z piekarnika!! 😀
Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
Wooow ale była burza 😁 spać się nie dało tak waliło i się błyskało, jestem więc mega wykończona ale szczęśliwa 😊 nadal ciepło ale juz da się wytrzymać.
Czekam na test czy betę Nikodemki ❤
Miłego dnia dziewczyny!
Edit. Aaaa i Lami dzisiaj Wasz wielki dzień 😁 więc niech to będzie piękny dzień, wymarzony. Dużo miłości dla Was ❤ czekam na foteczkę 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 06:54
tęczova, Dośka, Lami lubią tę wiadomość
-
U ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
Dośka lubi tę wiadomość
-
U nas też burza konkret, dało czadu. Ale powietrze po zbawienne. Ktoś się jeszcze też boi burzy jak ja? wiem dzicinada
haha ale serio nie lubię, czuję wtedy taki duży niepokój, ale tylko w nocy, w dzień mnie zupełnie nie rusza.
Nikodemko ✊✊ zaciśnięte za betę
Ja dziś mam endo i gina. Także obchód po lekarzach. Ok 13 powinnam być po. -
Ja uwielbiam burze i deszcz. Tylko nie jak robi szkody... Polamalo nam caly namiot ogrodowy. Ten, pod ktorym robilam panienski. Masakra 😤
Pojade na bete, ale mam teorie, ze dupek wstrzymuje mi okres i gdyby nie on, to juz by przyszedl.