Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie a nie wiem jakoś tak wyszło, z wrażenia sie nie pochwaliłam
Wizyte mam tydzień wcześniej (woohoo) także mozesz mi edytować na 19 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 19:00
-
Wiesz co czuje sie bardziej na I trymestr niz drugi, mam rano mdłości i jestem senna
a w I mdłości nie miałam za bardzo.
Czasem kręgosłup sie odzywa. Ale generalnie czuje sie dobrze, libido mam nieco niższe niz w I trymestrze co mnie nie cieszy zbytnio
Wyprawki jeszcze nie szykuje ale dostaliśmy od brata przewijak z półkami z Ikei, poki co czytam książki i mam w myślach pierwszy zakup czyli laktator, wózki juz oglądaliśmy ale maz mnie namawia na kupno wózka biegowego żeby mogl wygodnie biegać zalatwiając mi godzinę czasu wolnego gdy on bedzie trenował, z kolei taki wozek nie będzie miał dużego kosza ani torby co moze mnie irytować w codziennym używaniu no i sie zastanawiamy. Koszty tu nie wchodzą w dywagacje poniewaz dziadkowie z radości ze wreszcie nam sie udało od razu zapowiedzieli ze zakupią nam wybrany wózek -
AiCha. Dopiero zaczęłaś drugi trymestr to samopoczucie jeszcze powinno się zmienić. U mnie wtedy przeszły mdłości, miejmy nadzieję, że u Ciebie będzie podobnie. Libido za to u mnie wtedybardzo skoczyło w górę
Super, że wózek dostaniecie w prezencie. Ja na tych biegowych się nie znam, więc nie pomogę
A to mój brzuszek na rozpoczęcie 29 tygodniaDziewczyny, dawajcie swoje
AiCha4811, Lola83, Lady Savage, kaka470, moniczko., Anulka0407, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja mam zdjecie jak siedze i akurat do zdjęcia sie troche zgarbilam i brzusio wygląda na większy ale i tak jak na 15 tydz jest spory
<usunięte zdjęcie>Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 16:27
Lady Savage, Annie1981, kaka470, moniczko., Lola83 lubią tę wiadomość
-
Anulka0407 wrote:Lady wszystko w porządku, że byłaś w szpitalu?
Chętnie się z Tobą umówię na kawusię
W jakiejś konkretnej dzielnicy Wawy będziesz?Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
Anulka0407 wrote:Lady współczuję...
Ale z maluszkiem wszystko w porządku?przyjdzie mi poczekać do 21 tygodnia
no ale co sie odwlecze to nie uciecze
-
AiCha. Od przodu nie widać jak duży jest brzusio, ale widać, że już jest
Tak, ja już czuję kopniaki codziennieDługo musiałam czekać z uwagi na łożysko na przedniej ścianie. Pierwszy raz poczułam, kiedy miałam 100% pewności, że to to, dopiero w 24 tygodniu. Wcześniej też coś tam czułam, ale nie wiedziałam czy to gazy czy dziecko.
Lady. Współczuję tego łożyska. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała czekać tak długo jak ja.
Annie do kiedy czekałaś bo mi leci teraz 19 tydzień i nic. Jestem zawiedziona, ponoć w drugiej ciąży szybciej jak pierwszej, a tutaj cisza, z Zuzą 17 tydzień i były ruchy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 17:10
-
Lady jak już będziesz coś więcej wiedziała to daj znać.
W razie czego dojadę do Ciebie
Co do ruchów, to ja zaczęłam delikatne czuć w 19 tygodniu, a tak już na 100% wiem, że to maleństwo od 20 tygodnia. A to jest moja 3 ciąża...
Łożysko mam na ścianie tylnej.
Annie śliczny masz brzuszek i piękna figura
Aicha nie zdążyłam zobaczyć Twojego zdjęcia
Ja się nie pochwalę... niestety jak ma się dużą nadwagę to nie wygląda to zbyt efektownieAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie piękny brzuszek
Aicha też się nie załapałam.
Trochę mniej jestem na forum, ale chorubsko mnie dopadło i w ogóle gorszy czas.
Staram się Was podczytywać :* i jestem z Wami :*
Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 12:41
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lady Savage. Porządnego kopniaka poczułam dopiero w 24 tc.
Anulka0407. Nie przesadzaj, pokaż brzuszek
Moniczko. Ty też
Jedna_z_Wielu. Szybkiego powrotu do zdrowia i odzywaj się częściej
Dobuska. Jak się czujesz Ty i piesek?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Okeeej za szybko wywalilam, wstawiam jeszcze raz, z profilu bede robic dopiero w czwartek/piątek to wrzuce świeże
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de73449b41d5.jpgAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
Jedna z wielu to zdrówka życzę :-*
Dobuska ktory masz dc ? Kibicuję twoim pecherzykom graffaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 13:19