X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fuksiary stulecia :)
Odpowiedz

Fuksiary stulecia :)

Oceń ten wątek:
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się!
    U mnie @ się rozkręca więc i humor się poprawia. 7 sierpnia mam monitoring i zobaczymy co hoduję.

Lady jaka przepowiednia! hahaha:D No muszę wierzyć w sukces!:) dziękuję:*

Anulka dziękuję!:* to wspaniale, że u Was wszystko w porządku! :)

Agulineczka :*

Annie kochana jak sie ogólnie czujesz? Nie moge uwierzyć, że to już niedługo!:) Tak bym chciała zobaczyć Emilkę!:)
    Czyli córcia to już kawał kobietki :)

Aicha Ty jesteś mega laska! Masz najmniej prawa do narzekania tutaj na figurę, bo wyglądasz cudownie! :)
    Kiedy ja tyle ważyłam.... :P
    A Leoś pięknie się prezentuje od zewnątrz. :):*:*:*

AiCha4811, Lady Savage lubią tę wiadomość

• AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeej dobra to ja lepiej juz nic nie mówię o swojej wadze :-D :-D :-D Dziękuję :-* :-* :-* ciesze się ze trochę masz lepszy nastrój, tule bardzo mocno, tez bylam jak wrak pierwsze dni @ także zupełnie rozumiem. Wypij przynajmniej moje zdrowie póki jeszcze możesz. :-* :-* :-*

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha laska z Ciebie mega i brzusio cudowny.
    A co do wagi to ja taką miałam jako nastolatka... 20 lat temu ;) Dawno i nie prawda... Ja odkąd mam niedoczynność tarczycy sukcesywnie przez około 4 lata na wadze przybrałam 20kg. Oczywiście w między czasie było mnóstwo diet, a nawet leków.

Dobuska trzymam kciuki za owocną hodowlę :)

AiCha4811, spioch lubią tę wiadomość

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AiCha. Kaka. Już czujecie ruchy? Super :) Oby zaczęły się powtarzać coraz częściej :)

AiCha. Jejku, jaki piękny i już duży brzusio :) A swoją drogą nogi też robią wrażenie ;)

Anulka0407. Zobaczymy jak to jest naprawdę w III trymestrze. Póki co ja teraz tyję mniej niż w II ;)

Dobuska. To trzymam kciuki za monitoring i pęcherzyki :)
    Ja jestem nudna, bo znowu muszę napisać, że czuję się świetnie ;) Jedyne co mi dokucza to nawracające infekcje pęcherza i aktualnie antybiotyk nr 6 biorę. Poza tym często sikam i czuję kręgosłup jak chodzę dłużej niż 1-2h, ale to tylko lekki dyskomfort i nie narzekam :)
    Jeżeli chodzi o zobaczenie Emilki to póki co tylko zdjęcie 4D, które wstawiałam ;) Ja cały czas na nie patrzę (stoi w ramce) i nie mogę uwierzyć, że prawdziwy człowieczek jest we mnie ;)

dobuska, spioch, AiCha4811 lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcie widziałam Annie! To musi być naprawdę wspaniałe uczucie tak czuć w sobie maleństwo...
    mam nadzieję, że tego doświadczę. :)

Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doswiadczysz Dobusia tylko nie trać wiary :* a uczucie jest wspaniałe, cudowne wrecz choc i tak nic nie zastapi najpiekniejszego słowa "mama" z ust przytulujacego się do Ciebie dziecka z miłością i takim bezgranicznym zaufaniem <3

Życzę Wam wszystkim, które jeszcze nie mają zadnego dzieciątka na świecie poznania kiedyś tego uczucia :*

dobuska, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Doswiadczysz Dobusia tylko nie trać wiary :* a uczucie jest wspaniałe, cudowne wrecz choc i tak nic nie zastapi najpiekniejszego słowa "mama" z ust przytulujacego się do Ciebie dziecka z miłością i takim bezgranicznym zaufaniem <3

Życzę Wam wszystkim, które jeszcze nie mają zadnego dzieciątka na świecie poznania kiedyś tego uczucia :*
    dziękuję, to dużo dla mnie znaczy w takim momencie, kiedy tak w środku tracę nadzieję...:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uwielbiam was czytac. Humor od razu mi sie poprawia.

Lady ale przystojniak z Twojego synka <3
    Aicha wygladasz pięknie! <3

Zazdroszcze wam tego uczucia pod sercem ale kiedys i ja to poczuje ;-)

Co do niedoczynności i wagi to też mam z nia problem. Odkąd pracuje przy biurku przytylam 10 kg i ciezko zrzucić. Ale wzięłam sie za siebie bo jak nie teraz ro kiedy ;-) oszczedzam sie z ćwiczeniami juz bo nie chce sobie szkodzic przy staraniach.

Dobuska ale sie skalibrowalysmy w tym cyklu. Wczoraj przyszla do mnie przedwczesnie @ takze zaczynam kolejny cykl. Ja przyjelam to ze spokojem. Maz troche mniej bo mowie mu ze musimy podjechac do sklepu bo dostalam @ i mnie zaskoczyl a on "znowu okres? To znowu nie jesteś w ciazy?" (smutnym glosem), widze ze go tez to meczy juz, ale damy rade. Wierze ze będzie dobrze :*

Dobuska trzymam kciuki za jajeczka <3 niech rosną jak na drożdżach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 10:36

AiCha4811 lubi tę wiadomość

• dobuska Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Dziewczyny uwielbiam was czytac. Humor od razu mi sie poprawia.

Lady ale przystojniak z Twojego synka <3
    Aicha wygladasz pięknie! <3

Zazdroszcze wam tego uczucia pod sercem ale kiedys i ja to poczuje ;-)

Co do niedoczynności i wagi to też mam z nia problem. Odkąd pracuje przy biurku przytylam 10 kg i ciezko zrzucić. Ale wzięłam sie za siebie bo jak nie teraz ro kiedy ;-) oszczedzam sie z ćwiczeniami juz bo nie chce sobie szkodzic przy staraniach.

Dobuska ale sie skalibrowalysmy w tym cyklu. Wczoraj przyszla do mnie przedwczesnie @ takze zaczynam kolejny cykl. Ja przyjelam to ze spokojem. Maz troche mniej bo mowie mu ze musimy podjechac do sklepu bo dostalam @ i mnie zaskoczyl a on "znowu okres? To znowu nie jesteś w ciazy?" (smutnym glosem), widze ze go tez to meczy juz, ale damy rade. Wierze ze będzie dobrze :*

Dobuska trzymam kciuki za jajeczka <3 niech rosną jak na drożdżach.
    Obym tylko nikogo nie zabiła po clo, bo mam wtedy takie nerwy, że sama bym się zamknęła w piwnicy :P a teraz podwójna dawka.
    Mój mąż też ma takie pełne wiary oczy jak wychodzę z łazienki po zrobieniu testu. Oni tez to przezywają... :(
    Cieszę się kochana, że się znowu odzywasz. :)
    Oby ten nasz wspólny cykl miał większą moc:D:D

spioch, AiCha4811 lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha slicznie wygladasz :) i spory brzuszek juz :) chyba duzy chlopaczek rosnie ;) ja mialam podobny z synkiem :)

AiCha4811 lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę przytyć więcej jak 7 kg, co do ruchów, też czuję od tygodnia dopiero. A wczoraj o 23 dał czadu, ja pierdziele, to Zuza mnie tak nie skopała w końcówce ciąży jak on, czuję że będzie bardzo wyjątkowym chłopczykiem XD

spioch, Annie1981, Anulka0407 lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:

A to prawda, 2 latki są już takie słodkie gdy okazują miłość. Moja przychodzi do łóżka, przykrywa się kołdrą, głaszcze mnie po policzku, daje buziaka, i mówi kom ciem (kocham cię) o ile ma dobry, humor, a ostatnio non stop :3

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha śliczna z Ciebie dziewczyna, a już w ciąży Ci do twarzy.
    Spioch i dobuska doczekacie się.
    Ja uwielbiam te kopniaki, i czkawkę :3 ale też smutno mi się robi, że to ostatni raz taka przygoda brzuszkowa.

AiCha4811, spioch lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za mile słowa dziewczyny, nie spodziewalam się az tak, od razu przestaję się przejmować każdym dodatkowym kilogramem, dziękuję wam :-*
    Dobuska i śpioch :-) :-) :-) :-) podwójna moc i moje podwójne kciuki i modlitwy. Doczekacie tego momentu tak jak ja choć ciężko bylo uwierZyć ze to nastąpi wreszcie. Mężowie bardzo przeżywają tez starania, ja po przejściu tych starań juz nigdy nie powiem ze moj facet albo ogólnie faceci sa nieuczuciowi. Pokazują swoje emocje zdecydowanie. Żałuję ze mam do Was daleko bo mam ochote podjechac mocno was przytulic i zrobić pyszną mrozona kawę

wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Aicha slicznie wygladasz :) i spory brzuszek juz :) chyba duzy chlopaczek rosnie ;) ja mialam podobny z synkiem :)

No my z mezem jestesmy wysocy wiec raczej bedzie duży, juz na ostatnim usg wyszlo ze jest wiekszy niz wiek ciążowy by wskazywał :-) :-) :-)
    Smialisny sie ze (przepraszam za obrzydliwosc) jak produkuje tak cuchnace gazy to musi byc synek xD heheh wcześniej nigdy nie miałam problemow typu gazy a teraz nawet te od męża mogą sie schowac, sama przed nimi uciekam haha :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 16:37

spioch, Lady Savage, agulineczka, kaka470, dobuska lubią tę wiadomość

wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
  • moniczko. Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie rady dotyczące twardnienia brzucha :)

Byłam u lekarza i wszystko jest w porządku, szyjka twarda (długości nie podał), kazał brać nospę i magnez.

Dobuska, spioch - oczywiście, że się doczekacie. Jak każda z nas!

Ciekawe, co tam słychać u mi_lejdi??? :)

agulineczka lubi tę wiadomość

km5sjw4zdfxntaj3.png

p19u3e3kx233tsme.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Aicha padłam ze śmiechu czytając jak uciekasz przed własnymi gazami :D hahaha

moniczko dobrze, że wszystko dobrze :*
    też pomyślałam dziś o mi_lejdi oraz o e.wela? Dziewczyny odezwijcie się :)

Dobuska byłoby super :D brałaś ślub dzień przede mną, fajnie by było jakbyś zaciążyła jeden dzień przede mną :D hihi

Lady Savage, AiCha4811, moniczko. lubią tę wiadomość

• AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe
    No to by był piękny finał dziewczyny ten jeden dzien :-) :-) :-)
    Moniczko milejdi ma przerwę od forum, tez myślę co u niej ale mówiła w kwietniu ze musi odpocząć

wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
  • moniczko. Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapomniałam Wam napisać, że lekarz powiedział, że w brzuszku mieszka prawdopodobnie dzieeewczynkkkaaa <3

Pewniej dowiemy się pewnie na połówkowym :)

AiCha4811, kaka470, spioch, Anulka0407, Lady Savage lubią tę wiadomość

km5sjw4zdfxntaj3.png

p19u3e3kx233tsme.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko. Cieszę się, że wszystko dobrze. Po cichu gratuluję dziewczynki :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ