Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi strasznie mi przykro
Jedna z wielu pewnie ze starac się, bromek ma pomóc a kiedy zbije poziom prl to zależy od organizmu ja np mam bardzo wrazliwy , moze sie udac ! Dajecie czadu.
Witaj spiochu miło Cie tu mieć. Pisałam chyba na rozowej stronie zebys moze sprobowala podac mezowi mioinozytol na poprawe oprócz selenu cynku i wit e. Podobno pomaga my teraz testujemy.Jedna_z_Wielu, spioch lubią tę wiadomość
-
U mnie 16dpo i nadal brak @, wczoraj ciemna plamka tylko byla na bieliźnie. Rano powtórzyła m test - negatyw jak z bicza strzelil czekam dalej, ciekawe czemu sie wydluzylo.
-
AiCha4811 wrote:U mnie 16dpo i nadal brak @, wczoraj ciemna plamka tylko byla na bieliźnie. Rano powtórzyła m test - negatyw jak z bicza strzelil czekam dalej, ciekawe czemu sie wydluzylo.
-
Potwierdzona bo w 15dc byl plyn w zatoce choć przyznam ze jakos dokładnie go nie widzialam bo Pani doktor nowa u ktorej bylam nie jest az tak nastawiona na to zeby pokazać babie co ma w brzuchu tylko zeby ona wiedziala, no i podgladalam i była tam plama czarna jak płyn, dr tez powiedziała ze widzi płyn po owulacji, wiec 14dc musiała w nocy byc owulka.
Pozatym mialam silne kłucie oraz wzdęcia wiec typowo na owuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:18
-
Na poprawę humoru wrzuce wam moją historyjke ktora powiedziałam na wątku z zelem conceive
poszlam do apteki po strzykawke poniewaz mam zel w tubce a zbudzilo mi sie go przeciskac do tubki , ze strzykawka bedzie prosciej. Ide mowie poprosze strzykawke o grubosci.. <mierze palec zeby wiedziec jak pokazac srednice> oo takiej ! chyba bedzie dobra, a pani aptekarka na to : a do czego ta strzykawka????
a ja wielkie oczy mysląc o tym gdzie ją będę wkładac i mówię : yyy do nosa, do irygacji zatok.
xD ot i moja przygoda z tą apteką chyba sie skonczyla ze wstydu hahaJedna_z_Wielu, spioch, Figa8787 lubią tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Na poprawę humoru wrzuce wam moją historyjke ktora powiedziałam na wątku z zelem conceive
poszlam do apteki po strzykawke poniewaz mam zel w tubce a zbudzilo mi sie go przeciskac do tubki , ze strzykawka bedzie prosciej. Ide mowie poprosze strzykawke o grubosci.. <mierze palec zeby wiedziec jak pokazac srednice> oo takiej ! chyba bedzie dobra, a pani aptekarka na to : a do czego ta strzykawka????
a ja wielkie oczy mysląc o tym gdzie ją będę wkładac i mówię : yyy do nosa, do irygacji zatok.
xD ot i moja przygoda z tą apteką chyba sie skonczyla ze wstydu haha
Aicha przykro mi z powodu negatywu, tulę Cię bardzo mocno :*
Co do historii, to dziękuję za poprawę humoru - do tego stopnia, że obudziłam małą, jej mina na mój śmiech nie do opisania
Dziękuję za odpowiedź :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:27
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Hej, ale fajny wątek. Mogę się przyłączyć? Często myślę, co u staraczek z testujących wątków z zeszłego roku, ale nie jestem w stanie śledzić tylu wątków na bieżąco. Miło Was widzieć.
Jedna_z_Wielu, Figa8787, dobuska, Anulka0407, Diddlina lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam samopoczucia ?????
Ja cały czas myślę co lekarz mi powie 28 mam wizytę , w sumie jadę po L4 nie czuję się na siłach żeby wrócić do pracy , mam nadzieję że zielone światło dostaniemy jak najszybciej , chcielibyśmy podjąć jak najszybciej starania bo to nigdy nie wiadomo jak długo potrwają starania . Mam wrażenie że po tym wszystkim co się stało nie umiemy z mężem rozmawiać o tym co nas spotkało , a przecież trzeba na spokojnie pogadać co dalej -
Kaka jeszcze pogadacie, mam nadzieję jak emocje opadną te pierwsze. Daj wam czas.
Może po tej wizycie się Wam uda porozmawiać ? Wszystko się ułoży, tylko nie stety trzeba czasu. :*kaka470 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
rzepakowepole wrote:Hej, ale fajny wątek. Mogę się przyłączyć? Często myślę, co u staraczek z testujących wątków z zeszłego roku, ale nie jestem w stanie śledzić tylu wątków na bieżąco. Miło Was widzieć.
Hej, a ostatnio się zastanawiałam co u CiebieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
AICHA miałam podobną sytuację , tylko że ja powiedziałam że w sumie bo wiem do czego bo to nie dla mnie ta strzykawka w końcu wyszłam bez niczego z tej aptekiOkoło 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
kaka470 wrote:Hej dziewczyny jak tam samopoczucia ?????
Ja cały czas myślę co lekarz mi powie 28 mam wizytę , w sumie jadę po L4 nie czuję się na siłach żeby wrócić do pracy , mam nadzieję że zielone światło dostaniemy jak najszybciej , chcielibyśmy podjąć jak najszybciej starania bo to nigdy nie wiadomo jak długo potrwają starania . Mam wrażenie że po tym wszystkim co się stało nie umiemy z mężem rozmawiać o tym co nas spotkało , a przecież trzeba na spokojnie pogadać co dalejkaka470 lubi tę wiadomość
-
AiCha. Fajna historia ze strzykawka
Ja mialam kiedys podobna. Chcialam kupic baterie a koles sie pyta do czego to. Odpowiedzialam speszona, ze do radia, a tak na prawde byly do wibratora
Rzepak. Milo Cie u nas widziec
Ja na wrzesniowkach nie bardzo sie czuje, bo nikogo tam nie znam, wiec ostatnio tutaj przesiaduje
Kaka. Ja tez bym wziela zwolnienie na Twoim miejscu.
Czesto trudno sie rozmawia o tak tragicznych wydarzeniach z zycia. Moze potrzebujecie wiecej czasu a moze psycholog cos by tu pomogl.dobuska, kaka470 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Haha, dobre historie. Pamiętajcie, ze z tymi strzykawkami zawsze możecie odpowiedzieć, że do podawania leków/syropów dziecku
Kaka dajcie sobie czas, ale jak masz potrzebę przegadać, to koniecznie to zrób. Może jakieś winko, spokojny wieczór..? Jednocześnie nic na siłę.
Ja dziś mam dobry humor czuć wiosnę w powietrzu Czasem dociera do mnie taka oczywista myśl, że przecież na 98-99% wszystkie tu będziemy miały dzieci, a cierpimy głównie na niecierpliwość, ją bardzo trudno przezywciężyć. Myślę też sobie, że rodzenie dziecka w listopadzie/grudniu nie jest moim marzeniem, to dla mnie 2 najgorsze miesiące na urodziny dla dziecka... Oczywiście jak się trafi, to się trafi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 14:46
AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
MiLejdi. Zgadzam sie z Toba. Kazda z Was do mnie dolaczy tylko pytanie kiedy Ja tez cale zycie mialam problem z niecierpliwoscia. Te 6 cykli staran to dla mnie bylo jak rok a teraz jak patrze na to z boku to uwazam, ze bardzo szybko sie udalo, szczegolnie patrzac na moj wiek
Pikselka, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Jeszcze żeby to zniecierpliwienie nie szło w parze ze spadkiem nastroju to byłoby pięknie;) wierzę w to o czym wspominam czesto-wiem,ze potrzebny nam jeden dzielny plemnior:P ale na ten moment zostanie mamą wydaje mi się kompletnie nierealne:(
AiCha4811 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
nick nieaktualny
-
hehe no ja też na pewno nie będę kwękać, jak jednak mi w tym listopadzie/grudniu przyjdzie powitać malucha na świecie, bo w pierwszej kolejności będę widzieć mój cud Ale jednocześnie jest to dla mnie pocieszenie na kolejne 2 miechy
Ja to myślę, że to nie tylko o celowanie w ovu chodzi... Jak ma być dziecko to i 1 seks na 3-4 dni przed ovu wystarczy. Najwidoczniej dla naszych fasolek to jeszcze nie ten czas, przyjdzie pora14.04.2018 Théo