Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
yvonneSW wrote:Annie tak super że wzięli się za TSH ale skoro biorę leki to muszą skontrolować poza tym jak powiedziałam że moja mama też ma problem z tarczyca to od razu powiedziała ok dzis musimy zrobić TSH:D a brzuszek póki co to taki chyba wzdeciowy taki się napuchnięte robi czasami a kiedy wam się pojawił brzuszek w którym tyg ?
Z Zuzanką póżno, coś koło 30 -34 tyg. Teraz coś koło 12 tyg jak dobrze pamiętam. -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za odpowiedzi, spanikowałam, a przecież wyluzowałam chyba miałam słabszy dzień. Dziękuje :*
Lola super, właśnie to rodzice mają duży wpływ na to jakimi ludźmi będą dzieci w przyszłości. Dziecko to inwestycja i ciężka praca a nie podanie tableta i włączenia bajki dla zabicia czasu. Brrr ps. oczywiście nie mam nic przeciwko bajkom ale z umiarem i kontrolą
yvonne ale chudziutka dziewczyna z Ciebie, czekam na pierwsze zdjęcie maleństwa
Lady Savage cudnie, że z Nikosiem wszystko dobrze. U mnie w domu moja mama też poszkodowana. Cała trójka podobna do taty, ja jako najstarsza najbardziej (wygląd i charakter), mój brat wygląd po tacie (charakterek trochę po mamie jedynie) a siorka tylko oczy ma mojej mamy może 3 dziecko wda się w Ciebie
Lady a ty ciągle jesteś na diecie u dietetyczki? jestem bardzo ciekawa jak wygląda taka opieka w ciąży
Ja dziewczyny w końcu mam wolny wieczór, mąż w pracy do 22 więc udało mi się zajrzeć do was i porządnie was przeczytać :* jutro mam ginekologa, trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że w końcu ruszymy w dobrą stronę i ja kiedyś się doczekam tych 2 kresek :* w tym cyklu nie robię sobie żadnych nadziei. nie mam żadnych objawów @ poza tym, że od owulacji boli mnie brzuch jak na @ ale mam tak odkąd zaczęłam starania, więc nie biorę tego pod uwagę, a piersi nic a nic nie bolą odkąd biorę bromergon więc jestem znieczulona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 20:07
-
Lady super!!
Mnie coś dzisiaj jednak mniej bolą sutki, niby piersi bardziej, ale już tracę nadzieję. Przed chwilą znowu beczałam, masakra te hormony mnie wykończą. Gdybym miała w domu testy to bym je obsikała już, żeby chociaż cokolwiek wiedzieć, ale kupię dopiero w piątek wieczór.
Czemu czlowiek oczekuje objawów ciąży 9 dni po owulacji?... -
spioch wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, spanikowałam, a przecież wyluzowałam chyba miałam słabszy dzień. Dziękuje :*
Lola super, właśnie to rodzice mają duży wpływ na to jakimi ludźmi będą dzieci w przyszłości. Dziecko to inwestycja i ciężka praca a nie podanie tableta i włączenia bajki dla zabicia czasu. Brrr ps. oczywiście nie mam nic przeciwko bajkom ale z umiarem i kontrolą
yvonne ale chudziutka dziewczyna z Ciebie, czekam na pierwsze zdjęcie maleństwa
Lady Savage cudnie, że z Nikosiem wszystko dobrze. U mnie w domu moja mama też poszkodowana. Cała trójka podobna do taty, ja jako najstarsza najbardziej (wygląd i charakter), mój brat wygląd po tacie (charakterek trochę po mamie jedynie) a siorka tylko oczy ma mojej mamy może 3 dziecko wda się w Ciebie
Lady a ty ciągle jesteś na diecie u dietetyczki? jestem bardzo ciekawa jak wygląda taka opieka w ciąży
dobuska, spioch lubią tę wiadomość
-
Hej
Lady, super, że wszystko dobrze z Nikosiem
Ja melduję, że z Hanią również. Wszystkie pomiary prawidłowe, serduszko też, bije jak dzwon cieeeszę się! Widziałam w 3d jej słodką buźkę.Lola83, Lady Savage, Anulka0407, Annie1981, dobuska lubią tę wiadomość
-
yvonne ale rozczulilo mnie zdjecie Twojego ciazowego brzucha w zestawieniu z tym werblem, ktory dzwigam to bardzo komiczne. W pierwszej ciazy kolo 6 mca zaczelo byc widac, moze nawet pozniej. A teraz od 20 tyg dziwia sie, ze nie mam terminu na jutro
Lady, moniczko jak polowkowe dobrze, to juz naprawde powinno byc ok i nic tylko cieszyc sie ciaza.
Mi Lejdi nie mow prosze, ze bys chciala mdlosci przy mnie ... To prawdziwy horror, ktory ciagnie sie tygodniami. Zycze Ci zdrowej ciazy bez takich "dowodow".
date u nas biora z OM, ale czasem sie mowi, ze najbardziej wiarygodna jest z genetycznego. Aczkolwiek u nas w szpitalu wszystko licza do OM.
dobuska kurczaki czekam na ten test jak na swoj jak sie nie uda to i tak u Ciebie duzy progres z owulacja i w koncu zaskoczy.
Ja juz u siebie w domu. Maz zrobil kawal dobrej roboty. Niestety jest w pip sprzatania. Nie wiem jak to ogarne z tym bebnem... ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 22:32
dobuska lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Lady i Moniczko super, ze u Was wszystko w porządku.
Dobuska ja ani za pierwszym razem, aji za drugim nie przeczuwalam, ze jestem w ciąży. Nic szczegolnego nie zauważyłam, wiec pozytywny test był dla mnie sporym zaskoczeniem.
Moniczko u mnie w szpitalu brali pod uwage datę porodu na podstawie ostatniej miesiączki, ale rowniez spogladali na usg genetyczne.dobuska lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Anulka oo dokładnie tak, euphorbium, podjerzewam ze już go mialas skoro znasz.
Co do polowkowego to spoko na prenatalnych sprawdzał wszystkie narządy, paluszki, nawet żebra bylo widać idealnie, żołądek, nerki, pepowina, łożysko, serdunio, wsystsko to bylo ładne, tylko zdjęcia jakieś nie halo sa wiec nawet nie wstawiam.
Yvvonne jakie fajne zdjęcie brzusia chudzinko, ja jestem średnia, nie tak szczupła i w 14 tyg w obcislej koszulce znajomi juz zwracali uwage czy jestem w ciąży a w 19 tygodniu pytali czy to juz tuż tuż wiec chyba w 9 mcu bede wielorybkiem jak pisala Lola jutro koncze 20. tydzień i zaraz wstawię fotke z dzisiajAnulka0407, Annie1981, dobuska lubią tę wiadomość
-
20. Tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1245e4ee4168.jpgyvonneSW, Lady Savage, e.wela, Anulka0407, Annie1981, kaka470, dobuska lubią tę wiadomość
-
I mam wrazenie ze od 19 tygodnia jest taki sam , wiadomo większy wtedy gdy sie najem.
Dla porownania ponizej 18+3 czyli 19. tydz
Tradycyjnie proszę o nie cytowanie bo za jakis czas wywale
<zdjecie>
Niestety dodatkowe kg juz widac choćby na twarzy no ale mam nadzieje ze synuś ze mnie zessa nadmiar tluszczyku przy karmieniu. Czego sie nie robi dla dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 08:54
yvonneSW, Lady Savage, e.wela, Anulka0407, Annie1981, dobuska lubią tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Moniczko, Lady gratuluje połówkowych!
Aicha ślicznie wyglądasz
Ja dziewczyny mam za sobą kolejną nieprzespaną noc.... piersi całkowicie odpuściły.... wykończę się...
bez kitu sie wykonczysz... moze testy rob. Ja sie uspakajalam jak kreski ciemnialy.Piotruś
Helenka
-
Aicha faktycznie wygladasz kwitnaco Ja Wam zaraz sprobuje wrzucic moj beben, ale az wstyd Na wadze juz plus 12, ale czuje, ze spuchlam. Musialam juz zdjac obraczke i pierscionek, bo byc moze niedlugo wroslyby mi w palec
AiCha4811 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
moniczko. wrote:A wiecie może, którą datę porodu bierze się najbardziej pod uwagę? Tą z połówkowego, czy genetycznego I trymestru? Czy to się tak będzie zmieniało o 1/2 dni?
Z genetycznego wyszło mi 4.01, a teraz 5.01
Ja, mimo ciągłych zmian, wszędzie podaję datę z drugiego USG. -
mi_lejdi wrote:Moniczko, Lady gratuluje połówkowych!
Aicha ślicznie wyglądasz
Ja dziewczyny mam za sobą kolejną nieprzespaną noc.... piersi całkowicie odpuściły.... wykończę się...
mi lejdi, stres nie wpływa dobrze, uspokój się, daj naturze działać, myśl pozytywnie