Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, szybko wpadam by pochwalić się zdjęciami z urodzinek. Zuzanek się urodził 20.08, dwa lata temu, dwa lata, jak ten czas biegnie już 2 latka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 20:44
Jedna_z_Wielu, yvonneSW, kaka470, Annie1981, Lola83, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Lady Wszystkiego najlepszego dla małej
Czas na prawdę tak szybko leci...
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziś zrobiłam hcg nieiwem po co tylko więcej stresu dla mnie ...
Według kalkulatora belly przyrost prawidłowy nie jest
16.08 - 2338
Dziś 4456
Boli jako tako nie mam jednak czuje lekkie gniecenie ciągnięcia w lewym jajniku
Boję się najgorszego .... -
Lady Wszystkiego najlepszego dla małej księżniczki
e.wela i spioch miłego urlopu życzę
to mój brzuszek jutro zaczynam 23 tydz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4aa8230495b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 10:38
yvonneSW, Jedna_z_Wielu, Annie1981, Lady Savage, Lola83, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Kaka
I to serduszko na brzuszku tak pasujekaka470 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
mi_lejdi. Ogólnie wyprawka to przyjemność, ale są tematy, które potrafią spędzać sen z powiek, np. wybór wózka Teraz za to denerwuję się, bo wymyśliłam sobie zakup kosza Mojżesza. Tylko nie mogę dopasować rozmiaru stojaka do rozmiaru samego kosza. Wkurzam się, bo czas marnuję na taką pierdołę, a jeszcze kilka poważnych tematów do ogarnięcia czeka i boję się, że nie zdążę przez ten ostatni miesiąc, który mi został
Jeżeli chodzi o plamienie to mi ginka mówiła, że jak pojawi się po stosunku to zaprzestać na jakiś czas. Całe szczęście mi się nie pojawiło.
Lady Savage. Wszystkiego co najlepsze dla Zuzi
kaka470. Brzuszek już sporawy
Ona29. Cały czas trzymam kciuki. Daj znać co gin powie.
mi_lejdi lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ona29 Bardzo mi smutno, jak czytam, co przezywasz jak sie udaje po tylu latach starań, wszystko powinno pojsc z gorki... przyrost bety niepokojacy, ale ile ludzi, tyle historii i ja nadal trzymam kciuki!
Lady, kaka jak ja lubię foty śliczna blondyneczka! Kaka super brzusio!
Annie ja to sobie jestem w stanie wyobrazic pamiętam jak planowałam swoje wesele i te wszystkie szczególiki, aż do zawrotu głowy.14.04.2018 Théo -
Kochane moje nie mogę za bardzo pisać, bo w telefonie nie ogarniam, a jestem w gościach. Dziękuje Wam za wsparcie. Śpioch, masz racje wezmę te dwa dni jeszcze duphaston. Chociażby dlatego, ze jest szansa, ze owulacja mogla być 14 dc ale tez 16 dc. Nie mam gwarancji. Raczej nastawiam się już słabo.... ale powtórzę test jeszcze jutro lub we wtorek
-
Hej Dziewczyny, podczytuje Was od czasu do czasu do czasu, część pamiętam jeszcze z ovufriend
Dobuska, trzymam za Ciebie kciuki, u mnie w 14 dpo był cień cienia więc bądź dobrej myśli. Mogę nawet wkleić zdjęcie swojego testu. Mocno Ci kibicuje!
Milejdi, gratulacje, cieszę się Twoim szczęściem i trzymam kciuki żeby wszystko było idealnie:-)kaka470, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Roslinka Gratuluję !!!!! CudownieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Roślina gratuluję niech rośnie zdrowo
Dobuska, ja bym zrobiła jak radzą dziewczyny, do 14 dc max i trzymam kciuki!
Dziękuje dziewczyny w imieniu już nie takiej małej dziewczynki . Dokładnie 2 lata temu leżałam na porodówce xD
Dziękuje też za słowa otuchy co do zdjecia brzuszka, może sie skuszę na zdjecie w 2 paku kilka dni przed porodem, na razie to mam uraz.
Jedna z Wielu, bardzo Cię tulę, jest mi bardzo przykro z powodu zwierzaka też każde zwierzątko przeżywam mocno, dla mnie to takie bez szacunku dla tego zwierzęcia gdy sie mówi że zdechło. U mnie wszystkie roślinki, i zwierzęta odchodzą, umierają. -
e.wela. Odpoczywaj i odezwij się we wtorek
roslinka. Jak miło, że dałaś nam znać. To pierwsze dzieciątko na tym wątku! Gratulacje i dużo zdrówka dla Was Jak znajdziesz chwilę to napisz coś więcej jak było, jak się czujesz Ty i córeczka
A ja witam się w rozpoczętym 36 tygodniu i 9 miesiącu! Rany, teraz już liczę czas do przywitania Emilki w tygodniach, nie w miesiącach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 18:58
yvonneSW, Lady Savage, Lola83, AiCha4811, Anulka0407, kaka470, Jedna_z_Wielu, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
mi_lejdi wrote:Delilah pamiętam Twój avatar:) kiedy zostałaś mamą?
19 lipca przejmujcie Dziewczyny brzuszek ode mnie, trzymam kciuki za Was wszystkie! Lubię czytać Wasz wątek że względu na panującą tu atmosferę więc tym mocniej życzę Wam powodzenia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 18:44
Jedna_z_Wielu, Annie1981, dobuska lubią tę wiadomość