Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuska bardzo podoba mi się Twoje nastawinie ostatnio ja też w którymś momencie uświadomiłam sobie, że tak czy siek w ciąży kiedyś będę i to zapoczatkowało dobre zmiany
Co do przesądów, to ja kiedyś usłyszałam od matki, że jej córka ma myszkę na udzie, bo jak była w ciąży przestraszyła się psa i chwyciła za udo cóż, uśmiechnęłam się tylko, przynajmniej kobieta umie to sobie wyjaśnić
agulineczka, dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Lady Savage wrote:Są fakt, dobuska, ja czasami czytam tak po łebkach, mając takiego szkraba, który zachowuje odciągnie od kompa, potem, zapominam przeczytać jeszcze raz, wybacz, za moja nieuwagę.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki.
Morfologia wciąż nie za dobra.
Hemoglobina, MCH, MCV poniżej normy.
TSH 0,85
Żelazo w normie
No i najważniejsze HCG 9,22mlU/ml no ale tak jak mówiłam jest bardzo wczesnie, bo 8/9 dpo)
Oby tylko przyrost był prawidłowy, choć już też niestety wiem, że to nie gwarantuje sukcesu.
Progesteron będę mieć dopiero w środę, więc odbiorę razem z drugą betą.
Dzięki dziewczyny za kciuki! Moniczko mam nadzieję, że to tylko ciążowe hormony i nic poważnego się nie dzieje.dobuska, yvonneSW, moniczko., Anulka0407, Lady Savage, roslinka, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Zastanawiam się czy mówić dzisiaj męzowi czy czekać do środy na drugą betę, ale nie wiem czy wytrzymam :p Muszę przyjąć, że co ma być to będzie.
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
I powiem Wam, że żałuję trochę, że się zdecydowałam na betę dzisiaj. Teraz sobie myślę, czy to nie za malutko. Mogłam poczekać chociaż do końca tyg (termin @ mam na piatek/sobotę).
Dobra nie będę Wam tu teraz zawracać 4 liter, niejedna z Was chciałaby być w mojej sytuacji, a ja tylko marudzę. Boję się po prostu... Dam znać co wyjdzie w środę.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, fantastycznie! Jest beta - jest ciąża. Widziałam na forum bety takie jak Twoja, a nawet niższe, a dziewczyny już dawno po porodzie więc nie sugeruj się wartością, test pewnie z każdym dniem będzie ciemniał A co do męża to oczywiście, że mówić. Jesteście w tym razem, ja też bym nie wytrzymała.
U mnie tak... ciążowe hormony i ciążowe dolegliwości level hard. Nie narzekam, ale martwie się, bo ostatnie dni mam bardzo dużo skurczy przepowiadających (twardnienia brzucha), nie są regularne, ani nie są bolesne, ale są. Oprócz tego ból miesiączkowy i delikatnie obniżył mi się brzuch... boję się porodu przedwczesnego. Lekarza mam w czwartek więc muszę wytrzymać.
Dziewczyny, tulę Was mocno i przepraszam, że nie odniosłam się do ostatnich wydarzeń u Was, ale czytałam na bieżąco,a teraz już niestety nie pamiętam wszystkiego, a nie chcę pomieszać. Buziaki :*
-
agulineczka Twój niepokój jest w pełni uzasadniony, a beta absolutnie nie za mała a poza tym, o czym oczywiscie doksonale wiesz, liczy sie przyrost, a poza tym nawet przy dobrym przyroscie bedzisz sie dalej martwic i to tez bedzie zupelnie normalne i tylko z tego powodu zycze Ci nudnoci, tak troszeczke , bo jak u mnie w 6 tygodniu zaczely sie nudnoci, to ustaly leki, ie mialam na nie sily
Bedzie dobrze, statystyka jest po Twojej stronie czy mialas problemy z progestronem?
mniczko co sie dzieje? mam nadzieje, ze to tylko niegrozne nastroje
Annie dzielna babka z Ciebie! choc wiem, co moglabys mi odpowieziec- ze nie masz wyboru przyznam, ze taka nieodokladalnosc mnie troche przeraza, ale z drugiej strony to taki etap macierzynstwa, ze 99% Ciebie nalezy do malego czlowieka, trzeba sie nastawic... jak bedzie nastolatka, bedziesz wspominac z rozrzewieniemAiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Dziękuję Kochane :* teraz tylko spokój i cierpliwosc. Problemow z progesteronem nie mialam, ale dostalam w pierwszej ciazy luteine dopochwowo z powodu skurczy i twardnienia brzucha, nie pamietam juz w którym tygodniu.
Moniczko spokojnie. Mi tez sie brzuch czesto stawial, mialam spore twardnienia i skurcze w nocy. Przyjelam, ze urodze synka przed terminem, a urodzilam 11 dni po terminie. Mam nadzieje, ze Twoja Haneczka tez nie zamierza sie spieszyc za bardzo.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚