Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w takim razie uznajmy że testu rano nie wstawiałam i zaraz usunę post
Strasznie się boje , mam nadzieję że jutro lekarz mnie troszkę uspokoi jak tylko dostałam wynik bety , boli mnie brzuch , i chyba jajniki i krzyże boje się bo tak samo było w lutym jak poroniłam:-(
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i za to że jesteście w tych złych i dobrych chwilach i troszkę mi głupio że tak chwalę się tymi testami a wy przechodzicie oczywiście nie wszystkie ciężkie chwile w nie powodzeniu , ale wierze że w końcu uda się Nam wszystkim !!!!!1 i tego życzę z całego serca -
Spoko kaka ja tu zaglądam i ciągle mam nadzieję na jakies nowiny, to chyba z przyzwyczajenia po różowej stronie No i wreszcie!
Każdy ma jakiś tam swój krzyżyk, ja nie mogę doczekać się 2 kresek, Lola źle znosi ciążę, Annie tęskni za Polską, i pewnie wiele innych problemów, o których nawet tu nie piszemy. Życie. Trzeba się cieszyćLola83, kaka470, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Kaka. Trzymam kciuki za wizytę. Daj znać.
Mi też właśnie nie raz glupio chwalić się brzuszkiem czy ruchami, bo wiem że to dla dziewczyn może być trudne. Wierzę jednak, że wszystkie będziemy razem przeżywać ciążę. Nie mogę się już tego doczekać
Chciałam w czwartek za tydzień dzwonić i sie pytać o te wyniki testu potrojnego, bo to byłoby już 2 tygodnie. Dziś sobie uświadomiłam, ze że przecież są święta i wszystko może się opóźnić. Szkoda, ciekawe jak dlugo będę musiała czekać.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kaka gratuluję !
Trzymam mocno kciuki za was.
Rośnijcie zdrowokaka470 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dokładnie będziemy się tu wszystkie razem wspierać .
Jestem po wizycie lekarz bardzo się ucieszył na wieść że chyba się udało i był mega zaskoczony że ostatnia miesiączka była 20 marca a ja mu tu z pozytywną beta wyjechałam a planowany termin @ na jutro , pojutrze Dostałam Duposhon , silniejszy kwas foliowy i Acard , wizytę mam na 11 maja nie chciałam wcześniej bo później to jest nie potrzebny stres , mam nadzieję że jutro beta ładnie przyrośnie i groszek będzie chciał tym razem zostać z NamiAnnie1981, moniczko, dobuska lubią tę wiadomość
-
Dzwonili do mnie właśnie z informacją, ze test potrójny wykazał niskie ryzyko syndromu Downa! Wierzylam w to, ze będzie dobrze, ale jednak jak to potwierdzili to siedzę i ryczę; ) Jednak ten lęk musiał być we mnie gdzieś głęboko i teraz te emocje wychodzą.
Jestem taka szczesliwa No i wyniki w tempie ekspresowym!
Skoro Nifty nie beda konieczne to teraz poważnie zabieram sie za test DNA na płeć dzieckami_lejdi, moniczko, Lola83, AiCha4811, dobuska, roslinka lubią tę wiadomość
Annie to super ze takie dobre wiesci dostałas. Ja w sumie najchetniej bym sobie tez ten test dna na plec zrobila bo mnie to strasznie ciekawi kto tam siedzi w srodku. Niedlugo mam wizyte to licze ze sie dowiem. Jak nie to sie przejde na usg 4d lub 3d moze cos wiecej mi pokaze
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Fruska. Rozumiem Twoja ciekawość. Mnie też to strasznie zżera. Tutaj na USG ciągle mówią, ze na płeć za szybko, bo zdają sobie sprawę z tego jak jest to zawodna metoda. Im później tym lepiej.
W Polsce chyba nie ma tych testów DNA, chociaż laboratorium, w którym będę robić oferuje też swoją usługę International. Finansowo jednak pewnie nie będzie Ci się to opłacało
Ja mam trochę wyrzuty sumienia, że tyle pieniędzy wydam na zaspokojenie ciekawości, ale muszę to zrobić
Annie dobre nowiny! pamiętam, jak moja mama dostała wyniki testu potrójnego, wtedy to było tylko USA i mamie przetłumaczyłam, że ryzyko bardzo niewielkie. Taka ulga
Ale to usg, to nie jest aż tak zawodna metoda, przy dzisiejszym nowoczesnym sprzęcie w zdecydowanej większości płeć oceniają bardzo trafnie...Annie1981 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
A ja sie cieszę jak nie wiem , wiem że wieczorna temp nie ma znaczenia ale ja jakos tam z przyzwyczajenia sobie mierzę to mniej wiecej wiem czego się spodziewać 4 dzień po 37 stopni a dziś to wogóle szok 37,28 ostatni raz takie po 37 mialam jak bylam z Laurka w ciąży , przepraszam musialam napisać bo bym nie usnęła , dobranoc
Annie1981, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
Hej kochane wpadłam tylko życzyć wam bardzo szcZęśliwych świat Wielkanocnych, aby wszystkie wasze smutki i cierpienia umarły jutro wraz z Chrystusem na krzyżu a w niedzielę abyśmy powstały, wolne od naszych lęków no i jacha mokrego dyngusa !! Tylko oby bez śniegu gratulacje Annie i kaka ! Wszystkiego dobrego dziewczyny!
kaka470, e.wela, Annie1981, mi_lejdi, Lola83, roslinka lubią tę wiadomość