Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuska trzymam za Ciebie kciuki, nie tyle za samą ciążę co za Twoje samopoczucie, za odchudzanie, nam wszystkim życzę abyśmy były szczesliwe o korzystały z życia bez względu na to czy i kiedy sie ta ciąża pojawi :-*
dobuska, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Annie dobre nowiny!
pamiętam, jak moja mama dostała wyniki testu potrójnego, wtedy to było tylko USA i mamie przetłumaczyłam, że ryzyko bardzo niewielkie. Taka ulga
Ale to usg, to nie jest aż tak zawodna metoda, przy dzisiejszym nowoczesnym sprzęcie w zdecydowanej większości płeć oceniają bardzo trafnie...
W Polsce lekarze określają płeć juz w 13 tc a to sie potem może kilkakrotnie zmienić. Pewnie bardziej pewne jest po 20 tc, ale najlepiej to jeszcze potwierdzać na kolejnych USG. Ja w 20 tc będę tu miała ostatnie USG.
Poza tym nawet wtedy mogą sie pomylić. Kilka dziewczyn tu na forum pisalo, ze do końca twierdzili że dziewczyna a wyszedł chłopak.
Cena tego badania DNA w UK to cena 1-2 prywatnych USG, więc uważam że nie jest az tak drogo i wartodobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
AiCha4811 wrote:Dobuska trzymam za Ciebie kciuki, nie tyle za samą ciążę co za Twoje samopoczucie, za odchudzanie, nam wszystkim życzę abyśmy były szczesliwe o korzystały z życia bez względu na to czy i kiedy sie ta ciąża pojawi :-*
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Annie, no tak w tej UK masz trochę trudniej z usg, też bym się na pewno na taki test DNA skusiła. W Polsce to strzelają tych usg aż za dużo... W ogóle u mnie to jest moda na oddzielne prywatne usg u ultrasonografisty specjalizującym się w wykrywaniu wad, więc siłą rzeczy w moim gronie te płcie to znają strasznie szybko i trafnie.
U mnie w tym cyklu biust się zbuntował. 9 dpo, a on ledwo pokłuwa, praktycznie nie boli... mam nadzieję, że przynajmniej @ się nie spóźni, niech nie będzie już przynajmniej aż taka wredna...14.04.2018 Théo
-
beta
12.04 - 23,1
14.04 - 81
myślę że nie jest źle .
Zdrowych Spokojnych Świąt , Wesołego Alleluja !!!!
mi_lejdi, moniczko, Annie1981, smeg, roslinka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja również życzę Wesołych i pogodnych świąt. Dużo spokoju i tych wyczekanych dwóch kreseczek
Cały tydzień pracowałam, więc dopiero dziś zabieram sie za gotowanie. Będzie m.in żurek a za chwilę zbieramy sie na swieconkekaka470, roslinka, moniczko, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/861d538f0a3f.jpg
Witajcie dziewczyny, wpadłam życzyć Wesołych Świąt
I krótkie info - jestem po połówkowych, dzidziuś zdrowy, miał być siurek a będzie chyba pipkakaka470, moniczko, Annie1981, Lola83, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spokojnych Świąt!
kaka470, AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Hopeless życzę Tobie duzo spokoju i odpoczynku :-* jeśli masz ochote to napisz jak sie czujesz, myślę o Tobie czasem.
Ja jestem wariatka stwierdziłam że sprawdzę czy moze zajączek mi jajko podrzucilale niestety biel vizira
mozna bylo sie tego spodziewać ale jakos mnie korcilo
Mam 25 dc dzisiaj, i z przyjemnością przyznaje ze musiałam sprawdzić na aplikacji jaki mam dcbo juz nie myślę o tym kilka razy dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 08:37
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Niech zajączek szczodry będzie
i z jajeczkiem do Was przybędzie,
niech święconka smaczna będzie,
a w dyngusa woda wszędzie.
Życzę Wam zdrowych, wesołych świąt
oby czekoladowy zająć obdarzył Was masą czekolady
a święta były wyjątkowe i bardzo rodzinne.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ja też Aicha sobie aż sprawdziłam i mam 28 dc. I 12 dpo- to wiedziałam.
Najpierw miałam nadzieje, bo piersi tak późno zaczęły boleć i tak inaczej, kłucia, szczypanie sutków głównie. Zazwyczaj całe brzękły i bolały aż w nocy. I jakieś kłucie macicy się pojawiło...
Ale wczoraj poczułam PMSowy nastrój i zbadałam szyjkę. Oczywiście miękka i otwarta.
Jutro biorę Aspirynę i termofor, zależy mi żeby @ przyszła szybko.AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo