Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Święta , święta i po świętach ..... U nas śnieg za oknami . Jak tam dziewczyny samopoczucia ????? Ja za chwilę lecę na ostatnią betę , żeby zobaczyć czy rośnie i na tym, już zakończę .. Codziennie sikam jeszcze na testy bo była świeża dostawa allegrowych i ładnie ciemnieją mam nadzieję że wszystko jest dobrze bo troszkę mi temp spadła. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
-
kaka trzymam ciuki za betę, daj znać!
Ja po raz kolejny czekam na @. Ale już tak wspaniale się z tym pogodziłam, że jestem aż dumna
Z ciekawszych historii dziś miałam bardzo gorący sen erotyczny (z M ), a rano wyjątkowo dużo rozciągliwego, estrogenowego śluzu. Coś czuję, że estrogeny wybitnie dochodzą do głosu, szykuje się gorący urlop
tylko @ trzeba jakoś przetrwać
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyKaka- nie mierz juz temp. ! Proszę termometr schowac na czas staran o trzecie dzieciątko Do mnie przylazła wredna małpica, ach, brak mi juz pomysłu na dalsze starania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 11:28
kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:kaka trzymam ciuki za betę, daj znać!
Ja po raz kolejny czekam na @. Ale już tak wspaniale się z tym pogodziłam, że jestem aż dumna
Z ciekawszych historii dziś miałam bardzo gorący sen erotyczny (z M ), a rano wyjątkowo dużo rozciągliwego, estrogenowego śluzu. Coś czuję, że estrogeny wybitnie dochodzą do głosu, szykuje się gorący urlop
tylko @ trzeba jakoś przetrwaćmi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Kaka. Popieram, nie mierz już tempki Ja sobie raz w ciąży zmierzyłam rano pod pachą to było 36,4 a ciąża jak najbardziej rozwija się prawidłowo
Za to na testy allegrowe też sikałam codziennie
MiLejdi, Evve. Powodzenia w kolejnym cyklu
Mi dzisiaj Belly pokazuje początek piątego miesiąca. Nie wiem kiedy to zleciało
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
evve wrote:Kaka- nie mierz juz temp. ! Proszę termometr schowac na czas staran o trzecie dzieciątko Do mnie przylazła wredna małpica, ach, brak mi juz pomysłu na dalsze starania.
-
Mi lejdi - tez mialam nadzieje ze to to gdy napisałaś o zmianie w zachowaniu piersiaków ale nie chcialam zapeszac i widzisz chyba slusznie.
Ja tez po takich 'kolorowych' snach mam wodospad rano, najgorzej ze mężuś często się śpieszy i nie ma okazji go wykorzystać
U mnie dziś 27 dc i ostatni na dupku wiec pojutrze powinna pojawic sie @, niefortunnie strzelił mi kręgosłup w święta wiec bede miała bol z dwoch stron
-
Co tu tak cicho !!!!!!
Ja mam mieszane uczucia , strach myślałam że beta ok według kalkulatora belly w normie , ale nastraszyła mnie koleżanka że według jej obliczeń powinnam mieć około 1300 , dziś teoretycznie mam 4t1dz sama nie wiem co myśleć niby jestem spokojna w środku nie czuję żeby się coś niepokojącego działo nic mnie nie boli , tylko mam wrażliwe piersi eh a gdzie tu do 11 maja wytrzymać , mąż mnie już wyzywa że słucham koleżanki , testy z dnia na dzień ciemnieją , sama nie wiem .
HCG podwaja się co 1 dni 9 godzin (33 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 222 mlU/ml (174.1%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
taki jest opis -
nick nieaktualnyHej Dobuska... zazdroszczę Ci młynu w pracy, może chociaż to odrywa Cię od myślenia o sama wiesz czym?
Kaka, nie martw się tak, bo wiesz doskonale, że stres nie pomaga. Mąż ma racje, beta przyrasta prawidłowo więc nie słuchaj w tej kwestii koleżanki. -
nick nieaktualny
-
Annie to juz piąty..? Masakra szybko !
Dobusko współczuję mlynu. Jeszcze trochę, dasz radę.
Śpiochu całusy
Moniczko - myśli i tak przychodzą a przy takim zmęczeniu chce sie wyćAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Kaka. Beta ładnie Ci przerasta, testy ciemnieja i tego się trzymaj. Postaraj się już nie przejmować, żeby nie zaszkodzić maleństwu.
Śpioch. Rozumiem, ze potrzebujesz być z boku, więc nic się nie przejmuj. Tylko odzywaj się czasami
Widze, że wszystkie się zgralyscie i mniej więcej w tym samym czasie konczycie cykl. Mam nadzieję, ze jednak jakieś dwie kreseczki się pojawia A jak nie to życzę powodzenia w kolejnymkaka470 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ponieważ tu trochę cicho i nudno Opowiem Wam historię z pierwszej ręki, od koleżanki lekarki pracującej w dużym szpitalu ginekologiczno-położniczym w stolicy.
Mieli kobietę, która po długich staraniach i tuż przed planowanym in vitro zaszła w ciążę. W nieznanym do końca mechanizmie w 3 miesiącu ciąży doszło do owulacji (podejrzewam, że przed ciążą była stymulowana), podczas której doszło do z efektem W efekcie w 40 tygodniu ciąży na świat przyszedł donoszony bobas i wcześniak 27 tygodnia.
Niezła historia co?
Dla mnie to tez kolejny dowód, ze jak ma dojść do ciąży, to dojdzie, zwłaszcza jak kompletnie o tym nie myślimy. Kobieta tyle się starała, a ile warunków musiało być spełnionych, żeby doszło do tej drugiej ciąży...14.04.2018 Théo -
MiLejdi. Historia nieprawdopodobna Wczoraj w książce o ciąży czytałam, że to są bardzo rzadkie przypadki, kiedy w ciąży dochodzi do owulacji. Myślałam jednak, ze tylko w teorii a tu proszę mamy przykład
Faktycznie tu nudno Może będziemy pisać też co u nas słychać, nie tylko sprawy związane ze staraniami czy ciążą?
Ja dziś pierwszy dzień po świętach byłam w pracy. Tak mi sie nie chce pracować, ze szok Czasami żałuję, że czuje sie tak dobrze i nie mam żadnych podstaw do wymuszenia na lekarzu zwolnienia Byle do lipca
W każdym razie w robocie obijam sie coraz bardziej Dziś szukałam podstaw prawnych na temat wchodzenia właściciela mieszkania bez mojej zgody.
Był tydzien temu jak byliśmy w pracy i nawet nie raczyli powiedzieć, że coś takiego będzie miało miejsce. Zrobili raport inwentaryzacyjny łącznie ze zdjęciami, a akurat w domu był bałagan. Na zdjęciu np suszarka z praniem i nasza bielizna. Czuję sie z tym bardzo źle, to naruszenie prywatnosci a nie wiem co sie z tymi fotkami stanie.
Na szczęście okazuje się, że w brytyjskim prawie to jest niedopuszczalne, ale często się zdarza. Przyjde do domu to napiszę maila, że nie wyrazam zgody na takie praktyki. Mam nadzieję, ze poskutkuje.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔