Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaka gratuluję, beta to chyba tylko formalność
ja też rzadko tu zaglądam. staram się odpocząć. w związku z tym poszłam za falą i chyba oszalałam, bo w weekend zaczęłam studia podyplomowe... piszę mgr i jeszcze dowaliłam sobie studia drugie. chce mieć jak najwięcej na głowie, żeby nie myśleć o o wiadomych rzeczach.
chociaż powiem Wam, że moje nastroje są jak sinusoida. jednego dnia się śmieje, a drugiego beczę jednego dnia mam wszystko gdzieś, a następnego umawiam się do dwóch innych lekarzy. jednego dnia się godzę, że więcej dzieci nie będzie, a drugiego nie potrafię patrzeć na rosnący brzuch szwagierki, bo najzwyczajniej w świecie chce mi się wyć... kto to zrozumie? chyba tylko takie jak my
pozdrawiam Was dziewczyny, może wielkanocny zajączek podrzuci nam po jajku ?kaka470 lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyJeju, Kaka, kreska już widoczna bardzo! Czekamy na wieści odnośnie bety, ale tak jak pisze Margolciak - to formalność
Margolciak, takie wahania nastrojów są chyba wpisane w przedłużające się starania o dziecko. Jakoś musimy sobie z tym radzić. Ja w ogóle nie mam weny do pisania magisterki... pewnie przełożę obronę o pół roku w przód.
A co do króliczka - to życzę tego wszystkim staraczkom i sobie.
Buziak :*kaka470 lubi tę wiadomość
-
kaka470 wrote:
kaka cudna kreska, troche odetchnelam, bo na tych porannych nic nie widzialam a ta jest taka wyrazna, ze faktycznie beta to juz formalnosc. Oby rosla!smeg lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny