Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaka gratuluję, beta to chyba tylko formalność

ja też rzadko tu zaglądam. staram się odpocząć. w związku z tym poszłam za falą i chyba oszalałam, bo w weekend zaczęłam studia podyplomowe... piszę mgr i jeszcze dowaliłam sobie studia drugie. chce mieć jak najwięcej na głowie, żeby nie myśleć o o wiadomych rzeczach.
chociaż powiem Wam, że moje nastroje są jak sinusoida. jednego dnia się śmieje, a drugiego beczę
jednego dnia mam wszystko gdzieś, a następnego umawiam się do dwóch innych lekarzy. jednego dnia się godzę, że więcej dzieci nie będzie, a drugiego nie potrafię patrzeć na rosnący brzuch szwagierki, bo najzwyczajniej w świecie chce mi się wyć... kto to zrozumie? chyba tylko takie jak my 
pozdrawiam Was dziewczyny, może wielkanocny zajączek podrzuci nam po jajku
?
kaka470 lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014
Aniołek 2016 
Po ponad dwóch latach jesteś

-
nick nieaktualnyJeju, Kaka, kreska już widoczna bardzo! Czekamy na wieści odnośnie bety, ale tak jak pisze Margolciak - to formalność

Margolciak, takie wahania nastrojów są chyba wpisane w przedłużające się starania o dziecko. Jakoś musimy sobie z tym radzić. Ja w ogóle nie mam weny do pisania magisterki... pewnie przełożę obronę o pół roku w przód.
A co do króliczka - to życzę tego wszystkim staraczkom i sobie.
Buziak :*
kaka470 lubi tę wiadomość
-
kaka470 wrote:
kaka cudna kreska, troche odetchnelam, bo na tych porannych nic nie widzialam
a ta jest taka wyrazna, ze faktycznie beta to juz formalnosc. Oby rosla!
smeg lubi tę wiadomość
Piotruś

Helenka

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

!