Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola urodzi ci sie zdrowy synus i nawet nie mysl o najgorszym choc wiem ze to trudne. Bedzie dobrze :-* Moj syn ma ostatnio ciezki okres i powiem szczerze ze i przez to ja mam kryzys. Chwilami zaluje ze zdecydowalam sie na drugie. Mam ochote zamknac sie i poplakac.
Ja juz tez poszykowalam ciuszki z ktorych moj syn wyrosl i beda dla drugiego maluszka. Nie powiem ze jeszcze licze na to aby okazalo sie ze mam dziewczynke w brzuchuLola83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fruska wrote:Lola urodzi ci sie zdrowy synus i nawet nie mysl o najgorszym choc wiem ze to trudne. Bedzie dobrze :-* Moj syn ma ostatnio ciezki okres i powiem szczerze ze i przez to ja mam kryzys. Chwilami zaluje ze zdecydowalam sie na drugie. Mam ochote zamknac sie i poplakac.
Ja juz tez poszykowalam ciuszki z ktorych moj syn wyrosl i beda dla drugiego maluszka. Nie powiem ze jeszcze licze na to aby okazalo sie ze mam dziewczynke w brzuchu
Fruska ja sie zalamalam. Z calej sterty ciuchow tylko mala kupka nadaje sie dla chlopca. A wszystkie sukienki, kurteczki, apaszki, czapeczki. Wszystko sobie idzie ((Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna, bardzo,bardzo mi przykro. Zycze Ci dobrej diagnozy i nastepnej donoszonej ciązy.
Annie, oczywiscie to Ty wybierzesz formę porodu, napisalam tylko o prwnych niefajnych konsekwencjach poniewaz ja przed cc nie wiedzialam o skutkach ubocznych. Myslalam, ze w UK panstwo wspiera rodziny z dziecmi zeby zylo im się troszkę łatwiej- ale pewnie mam przeterminowane informacje. Będzie dobrze, pieniadze zawsze się jakos znajdują.
Aicha- trzymam kciuki za ten cykl!
Dziewczyny, ja ruchy czulam dopiero ok 20 tygodnia w kazdej ciązy chociaz jestem raczej szczupła- takze bez paniki.
Ale ten czas do testowania się dłuzy...
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Lola. Cieszę się, że fizycznie czujesz się lepiej. Czas najwyższy
Przykro mi z powodu białka, ale wierzę że wszystko będzie dobrze.
Jeżeli chodzi o ruchy to jednak wydaje mi się, że czasami czuje dzidzie. Faktycznie wiele jest tych rochow jelit i musiałam sie nauczyc je odróżniać, ale wydaje mi się, że kilka razy czułam gilgotki strasznie nisko, w pachwinie, więc to musi byc malenstwo
Mam nadzieję, że Twoje przeczucie na dziewczynkę sie sprawdzi
Susanna. Dobrze, że zdecydowaliscie sie na prywatne badania. Po drugim razie to może wiele wyjaśnić.
Evve. Niby UK wspiera rodziny z dziećmi, ale to nie są żadne kokosy. Na macierzyńskim dostanę większe zasilki niż później jak nie bede miała dochodu. Dziwne to, ale podobno w ten sposób chcą zachęcić matki do powrotu do pracy. Ja nie chce pracować tylko po to, zeby oplacic obcych ludzi, ktorzy beda wychowywać moje dziecko.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
e.wela 12 Dpo jak najbardziej może być zagnieżdżenie. Jak nie przyjdzie @, to jutro zrobiłabym test
Do dziewczyn, które używały Conceive gel. Generalnie używaliśmy go bardzo mało, to nasz pierwszy lubrykant i generalnie to nie dla nas. Stosowałam 1 dużą kroplę. Czy któraż z Was stosowała i miała potem taką obfitą, gęstą białą wydzielinę?
Może to infekcja, ale nic się poza tym nie dzieje, nie ma nieprzyjemnego zapachu...14.04.2018 Théo -
Dzięki za kciuki dziewczyny, troche juz tracę nadzieję bo myślałam że uda sie e poprzednim cyklu gdy podjęliśmy tą decyzję, prawdopodobnie za miesiąc juz operacja wiec szanse ze uda sie orzed juz są tak nikłe ze nie chce się nastawiac trzymam za Was tez kciukaski, kazdej z nas się w końcu uda, a zaciazone dadzą radę do końca :-* :-* :-*
Dziewczyny czy któraś pytała gin czemu jajnik pobolewa i ciągnie całą faze lutealna? Bo nie zapytałam mojej a po inofemie juz kolejny cykl czuję jajnik -
nick nieaktualny
-
Ewela przykro mi ale nie możemy sie smucic, wiem łatwo mówić szczególnie ze sama ostatnio miałam często dołek ale wczoraj długo rozmawialam z mężem. Oboje z ludzi bardzo wesołych i energicznych staliśmy sie rozdraznionymi zombie, marudnymi ludźmi nie dajacymi nic światu , dlaczego? Wniosek jest dosyc prosty, zżera nas zazdrość. O to ze nie możemy zajść choc stajemy na uszach a inni tego nie chca a sie udaje lub zachcą i juz mają, o to ze ten czy tamten dostał awans choć eweidentnie robi mniej. Zazdrość to chyba najgorsze narzędzie szatana bardzo bym chciała abyśmy oboje sie uwolnili od niej, bedziemy sie starać. Pierwszy test tego postanowienia nastąpił od razu mianowicie szwagier 2 lata starszy kupil sobie nowego passata prosto z fabryki, pieeeekna bryka w najmodniejszym kolorze, oczywiscie uwazam ze zasługują na to bo szwagier naprawdę ciężko pracuje, najpierw ciężkie studia na samych piatkach, teraz ciągłe wyjazdy i praca po 10 godzin, ale jednak czułam ze męża ściska w dołku, jest dumny z brata ale zal mu ze nas na to nie stac choć jego kwalifikacje sa warte o wiele wiecej niz aktualnie zarabia, a mnie tez scisnelo w dołku ale nie z powodu auta... Oni nie maja jeszcze dzieci tak jak my, szwagierka ciagle powtarzala ze my na pewno ich przegonimy w dzieciach bo im sie nie spieszy a teraz? Nowe duze rodzinne auto? Dla mnie to jednoznaczne : zaczęło im sie spieszyć, szwagierka nie wypila nawet szampana na urodzinach cioci wiec moze juz jest w ciąży. I jak tu nie zazdrościć ALE i tak pomimo uklucia bardzo im tego życzę o uwazam ze będą wspanialymi rodzicami i z przyjemnością popatrze jak w naszej rodziny pojawi sie podobne do nich dziecko bo to fajni ludzie po prostu, tylko czemu ta zazdrosc musi zakluc ? mam takie wyrzuty sumienia, tak bardzo nei chce tej zazdrości. Nie wiem jak to wyplenic z serca
-
AiCha. Uczucia pełnią rolę informacyjną, nawet te nieprzyjemne. Zazdrość akurat informuje Ciebie o Twojej niespełnionej potrzebie macierzyństwa. Jest nieprzyjemna, ale jest właśnie po to, abyś nie zapomniała do czego dążysz.
Wiem, że mało to pocieszajace, ale przyjdzie czas, ze i Ty się spełnisz w roli matki a inni chwilowo będą Ci zazdrościć Będziesz miała laparo i ruszycie z miejscaAiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔