Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaka. Dziekuje Nie trzeba sie przytulac w dzien owu, zeby ciaza byla, wiec wszystko jest mozliwe
Moniczko. Dziekuje Walczcie, trzymam kciuki
Susanna. To podobno sie zdarza. Lekarka mi mowila, zeby wtedy lezec i odpoczywac. Dopoki nie ma krwii to nie ma co panikowac. Bedzie dobrze, trzymam kciuki
Dobuska. Dziekuje Tak mi przykro z powodu Twojego samopoczucia, ale jak masz przestac sie chwilowo jakos specjalnie starac, zeby sie psychicznie zregenerowac to zrob to.
Gratuluje tych 5kg
MiLejdi. Dziekuje Super, ze masz tak pozytywne podejscie ostatniomoniczko, kaka470 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyE.wela właśnie zastanawiałam się co u Ciebie słychać.
Nie myśl już, że @ przyjdzie, bo dopóki jej nie ma jest nadzieja Nie ma co się dołować tak wcześnie.
W kwestii tarczycy niestety nie doradzę. Mogę jedynie napisać, że byłam (odkąd się staramy) u 3 różnych endokrynologów apropo prolaktyny i każdy powiedział to samo więc... zdania chyba nie powinny różnić się tak bardzo.
Mi lejdi - skoro były romantyczne wieczory to będzie tylko dobrze! Też podoba mi się Twoje pozytywne nastawienie. Wiosna?
Dobuska - 5kg? Szalejesz Kochana!
Dziewczyny, nie mam już sił do mojej mamy... informuje mnie praktycznie za każdym razem jak dzwonie o wszystkich ciężarnych i dzieciach w okolicy i jeszcze dalej. Nawet nie zdaje sobie sprawy jak mnie to boli. Nie chce jej mówić dokładnie o staraniach (coś tam się domyśla), bo te pytania przy każdej okazji mnie dobiją. Echh, jak sobie z tym radzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 15:29
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Kaka. Dziekuje Nie trzeba sie przytulac w dzien owu, zeby ciaza byla, wiec wszystko jest mozliwe
Moniczko. Dziekuje Walczcie, trzymam kciuki
Susanna. To podobno sie zdarza. Lekarka mi mowila, zeby wtedy lezec i odpoczywac. Dopoki nie ma krwii to nie ma co panikowac. Bedzie dobrze, trzymam kciuki
Dobuska. Dziekuje Tak mi przykro z powodu Twojego samopoczucia, ale jak masz przestac sie chwilowo jakos specjalnie starac, zeby sie psychicznie zregenerowac to zrob to.
Gratuluje tych 5kg
MiLejdi. Dziekuje Super, ze masz tak pozytywne podejscie ostatnio -
E.wela. Dziekuje
Poki nie ma @ to jest nadzieja. Jedzcze sie nie zalamuj
Moniczko. Ja bym powiedziala mamie. Tak jak mowisz, ona nie jest swiadoma jak Ty sie czujesz.
Jak bedzie wiedziala, to na pewno nie bedzie Ci swiadomie sprawiac bolu.
Susanna. Ciesze sie, ze jest lepiej
Witam się ja zaciążyłam, ale jaja straszne, wyszły mi 2 testy z bardzo bladymi krechami, nikt ich prawie nie widział na forum, potem wyszły 2 testy negatywne, a ja nadal brak @ dopiero w 39 dniu cyklu (a ja mam 32 dniowe) wyszły mi 2 krechy. No a wczorajsza beta 311.9
Lola83, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Witam się ja zaciążyłam, ale jaja straszne, wyszły mi 2 testy z bardzo bladymi krechami, nikt ich prawie nie widział na forum, potem wyszły 2 testy negatywne, a ja nadal brak @ dopiero w 39 dniu cyklu (a ja mam 32 dniowe) wyszły mi 2 krechy. No a wczorajsza beta 311.9
-
Witajcie dziewczyny ! Ja sie nie odzywalam dzisiaj bo zapomniałam telefonu a teraz czekam na wizyte u mojej gin, mamy ustalac ta piekielna laparo
Dobuska juz 5 kilo ! Wspaniale ! Gratki
Annie a ja nie widziałam twojej fotki
Spiochu doskonale Cię rozumiem tez mam wrażenie ze prędzej czy później wszystkim sie udaje i za chwile juz tylko ja zostanę,ale inne dziewczyny tez tak myslaly więc myślę ze to po prostu dołek psychiczny comiesieczny ale musimy byc dobrej myśli, -
Witam Was kobietki. Widze ze sie nowe ciażunie pojawily. Lady, susanna gratuluje :*
Spioch kochana przykro mi :* trzymam kciuki za te twoje dwie kreseczki. Na pewno sie uda.
Annie widze tylko miniaturke twojego zdjecia na suwaczku, choc nie wyraznie ale brzusio ju rosnie juz nie dlugo zobaczysz malenstwo. Czujesz juz ruchy?
Dobuska gratuluje nastawienia no i twojego sukcesu 5 kg mniej to super wynik
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :*
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam! Bardzo mnie cieszy te 5 kilo, może cały świat nie widzi, ale ja rano wstaję to takie ładne wcięcie w talii wróciło. Jestem ewidentnie w drugiej fazie, bo cycorki bolą. Dobrze, ze bola. Moze w końcu owulacja była? Po clo owulek nie było i cycorki nie bolały, aczkolwiek hormony rozchwiane.
Lady super! Gratuluję bardzo! Jak sie czujesz?
Susanna jak samopoczucie? Kiedy możesz to odpoczywaj.
Annie jak Twoje samopoczucie. Jest już bardziej pozytywnie czy dalej ciężko?
-
Dobuska, a dziękuje w miarę dobrze, teraz na wieczór bardzo mnie brzuch boli, nospy nie mogę łyknąć, bo jestem na nią uczulona, i wymiotuje pozniej jak kot, nie wiem czy czasem nie poleciałam za bardzo z podnoszeniem małej, leje cały dzień i dziecko non stop się gramoliło na ręce, to tego podnieś ją by zmieniać pieluchę, kłaść do łóżeczka, tany tany, trochę za dużo, tego jeszcze weż posprzątaj, bo taki bałagan mała robi że głowa mała, no i się odbiło ;/ jeszcze mam zamówienie na kartkę muszę ją dziś skończyć. Tak mi się spać chce ale to tylko takie marudzenie zbrzuchaconej baby haha.
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Dobuska, a dziękuje w miarę dobrze, teraz na wieczór bardzo mnie brzuch boli, nospy nie mogę łyknąć, bo jestem na nią uczulona, i wymiotuje pozniej jak kot, nie wiem czy czasem nie poleciałam za bardzo z podnoszeniem małej, leje cały dzień i dziecko non stop się gramoliło na ręce, to tego podnieś ją by zmieniać pieluchę, kłaść do łóżeczka, tany tany, trochę za dużo, tego jeszcze weż posprzątaj, bo taki bałagan mała robi że głowa mała, no i się odbiło ;/ jeszcze mam zamówienie na kartkę muszę ją dziś skończyć. Tak mi się spać chce ale to tylko takie marudzenie zbrzuchaconej baby haha.
Ja też po dziś myślę nad l4 żeby już iść...nie umawiałam się z pracodawcą na dźwiganie..... -
LadySavage. Milo, ze jestes z nami. Beta piekna Na pewno potrzebujesz czasu, zeby ochlonac i uwierzyc w to co sie stalo. Ze mna bylo podobnie Jak obliczysz sobie date porodu to wpisze ja na pierwsza strone
I oszczedzaj sie kochana. Wiem, ze z malym dzieckiem to nie takie latwe, ale musisz tez pomyslec o fasolce w srodku.
AiCha. Daj znac co po wizycie. Moja fotka jest w stopce caly czas
Fruska. Zdawalo mi sie, ze czuje ruchy, ale to tez moga byc przesuwajace sie jelita, wiec przestalam sie tym ekscytowac Wczoraj dostalam list z zaproszeniem na USG polowkowe, ktore bedzie 12 maja. Duzo czasu, ale ciesze sie ze znam date i mam na co czekac
Wlasnie jade na badanie krwii na syndrom Downa.
A co u Ciebie?
Dobuska. Tak, jest zdecydowanie lepiej. W II trymestrze odeszly mdlosci. Nie kloce sie juz z mezem, moze to faktycznie hormony I trymestru byly Do tego libido bardzo mi skoczylo, wiec jest ok
Susanna. Jak sie czujesz? Plamienia nie ma?
To musisz dzwigac w pracy? Ja wtedy na pewno wzielabym zwolnienie, szczegolnie ze mialas to plamienie.SusannaDean lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:LadySavage. Milo, ze jestes z nami. Beta piekna Na pewno potrzebujesz czasu, zeby ochlonac i uwierzyc w to co sie stalo. Ze mna bylo podobnie Jak obliczysz sobie date porodu to wpisze ja na pierwsza strone
I oszczedzaj sie kochana. Wiem, ze z malym dzieckiem to nie takie latwe, ale musisz tez pomyslec o fasolce w srodku.
Fruska. Zdawalo mi sie, ze czuje ruchy, ale to tez moga byc przesuwajace sie jelita, wiec przestalam sie tym ekscytowac Wczoraj dostalam list z zaproszeniem na USG polowkowe, ktore bedzie 12 maja. Duzo czasu, ale ciesze sie ze znam date i mam na co czekac
A co u Ciebie?
Dobuska. Tak, jest zdecydowanie lepiej. W II trymestrze odeszly mdlosci. Nie kloce sie juz z mezem, moze to faktycznie hormony I trymestru byly Do tego libido bardzo mi skoczylo, wiec jest ok
To musisz dzwigac w pracy? Ja wtedy na pewno wzielabym zwolnienie, szczegolnie ze mialas to plamienie.
Tak, dostałam dziś l4 od rodzinnego, bo miałam biegunkę rano. Plamienia typowo nie ma jest za to dużo kremowo-żóltego śluzu.
-
Annie a wydawalo mi sie ze dzis mialas miec usg a teraz widze ze 12 maja polowkowe. Ja czasami jakies bulgotanie czuje ale nie jestem pewna czy to dziecko.
Lady mnie tez bolal brzuch na poczatku ale bralam odrazu nospe na szczescie nic mi po niej nie dolega. Teraz czasami tez cos tam zaboli no ale dzwigam syna choc staram sie jak najmniej. Dobrze ze juz chodzi bo jest latwiej ale musze ciagle go gonic bo wszystko sciaga z szafek
-
Susanna. Super, ze dostalas L4. Teraz sie oszczedzaj
Fruska. Ja tak na prawde nie wiem co dzis bedzie na tej wizycie. Jestem w poczekalni, jak na razie zmierzyli mi cisnienie i wzieli probke moczu. Dalej mam czekac. Po cichu licze na USG, ale w UK sa tylko dwa, wiec nie wiem.SusannaDean lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:LadySavage. Milo, ze jestes z nami. Beta piekna Na pewno potrzebujesz czasu, zeby ochlonac i uwierzyc w to co sie stalo. Ze mna bylo podobnie Jak obliczysz sobie date porodu to wpisze ja na pierwsza strone
A co u Ciebie?
To musisz dzwigac w pracy? Ja wtedy na pewno wzielabym zwolnienie, szczegolnie ze mialas to plamienie.
Anie, belly pokazuje 1.12, ja liczyłam sama to mi wychodzi 12.12, natomiast kalkulatorem na nercie jak obliczyłam to wyszło 15.12 jedno jest pewne, na pewno będzie to grudzień -
Lady pisałam już pod wykresem, ale jeszcze raz gratulacje!
U mnie już najwyraźniej po ovu i całe szczęście, bo pęcherz dziś już dał znać o sobie
nie wiem, już się zastanawiam, czy dobrze zrobiliśmy, że nie było kilku dni abstynencji przed, ale z drugiej strony niektórzy zachodzą w cyklu, gdzie nawet i codziennie... sama nie wiem.
urlop przede mną, więc humor dopisuje. ale jak ostatnio ułyszałam, że 2 dziewczyny (kolezanka z pracy i znajoma), które brały ślub w sierpniu tak jak ja, są w ciąży, to zaczynam się zastanawiać co ze mną jest nie tak...14.04.2018 Théo