Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam wspaniały weekend: rowerki, spacery, knajpki na świeżym powietrzu, był tez alkohol, ale mam to gdzieś.
Mój plan z abstynencją serduszkową się posypał też co prawda ale nawet mi ulżyło, już nie chcę niczego kontrolować, bawić się w to całe niepicie, testy ovu itp. Będzie co 2 dni i jak jesteśmy zdrowi, to kiedyś się trafi zwłaszcza, że to jest rytm, który i mi i mojemu M bardzo odpowiada.
U mnie 13 dc, chyba jeszcze dni płodne się nie zaczęły, choć pewna nie jestem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:54
spioch lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:kaka, a może ovu przyjdzie tylko spóźniona?
Aicha super, ze mąż zostaje. Wykorzystujcie wiosenną aurę i do dzieła -
nick nieaktualny
-
Annie przykro mi ze nie uda sie wyrobić z przeprowadzką przed porodem,, ale moze po pologu? Mama przyleci do Ciebie aby Ci pomóc czy pracuje?
Annie, mi lejdi - taaak działamy działamy ! Nie marnujemy czasu, a wiosenna aura chyba świetnie wpłynęła na mojego M bo jest chętny bardziej niz kiedykolwiek a ja dzięki temu cała w skowronkach myślę tylko co z tą moją owu bo dziś wieczór jajnior tak boli jak by juz jajo miało pęknąć a to dopiero c11 dc! Możliwe by owulka az tak sie przesunela? -
nick nieaktualnyHejka dziolszki :*
U mnie tez weekend na świeżym powietrzu, aż chce sie żyć
Aicha super wieści! Nic tylko działać
Kaka tak jak pisze mi lejdi owulacja może się przesunąć, trzeba sprawdzać dalej aż do @. Tak mi sie wydaje bo może owulacji nie będzie, ale może będzie później?
Hej Susanna. Pamiętam cie z wątku testowania. Moje gratulacje cudowne wiadomości!
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Kaka. Przykro mi. Rozumiem, ze sie denerwujesz, ale jeszcze nic straconego. Tutaj ciaze byly z cykli bezowulacyjnych stwierdzonych przez gina
MiLejdi. Super, ze mialas taki mily weekend. Oby takich wiecej
Susanna. Jak milo, ze dolaczylas i to z taka wiadomoscia Gratulacje! Jak znasz date porodu to dopisze Cie na pierwsza strone.
Aicha. Owu zawsze moze sie przesunac, moze to wiosna
Tak wstepnie ustalilismy, ze po roku od urodzenia bysmy wrocili do Polski, ale nie wiem jak to wyjdzie. Przy dziecku pewnie nie uda sie uzbierac pieniedzy na przeprowadzke i juz wieksza odpowiedzialnosc i ryzyko wracac w nieznane, gdzie nie mamy pracy. Mam nadzieje, ze jednak jakos to sie ulozy.
Wlasnie mama nie przyjedzie, bo ona pracuje. Tego mi najbardziej szkoda, ze nie mam nikogo przy sobie jak rosnie mi brzuszek i potem bede sama z dzieckiem. W Polsce mialabym rodzine i kolezanki, z ktorymi moglabym chodzic z wozkiem na spacerki a tutaj samotnosc. Tak dziwnie mi sie to zycie ulozylo, ale najwiekszy plus to oczywiscie, ze w koncu bede miala dzieckoSusannaDean lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziękuje dziewczyny , tak Annie doskonale pamiętam te dziewczyny .
Jednak coś ruszyło dziś temp ładnie do góry poszła może faktycznie nic straconego .
Witaj SusannaAnnie1981, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Susanna Hej Dziewczyny
Ja się tylko witam po weekendzie. Nie mam mocy pisać, cały weekend miałam czarne plamienia, okres miał przyjść wczoraj, dalej go nie ma, a brzuch boli... oczywiście musi się spóźniać. I nie dziewczyny, to nie ciąża, bo te plamienia mam co miesiąc i są mega ciemne, ze skrzepami, ale to nie jest świeża krew (przepraszam za dosadność). Mam już tego dość. Jestem cholernie zmęczona.
Echhh... przepraszam, musiałam się wygadać.
-
Oj okropna jestem, że tak rzadko wchodze, ale nie wiem który mam dzień cyklu, nie stresuję się. Zajmuje sie innymi rzeczami i jakos mi dni i tygodnie lecą. Nie spodziewam się nagle cudu i po prostu lekkie przerwy od forum mi pomagają.
Moniczko ja miałam takie plamienia po okresie i przeciagnęło się z miesiączką do dwóch tygodni, też już miałam dosyć...
Annie widzisz jak to jest. Pracodawcy niby się cieszą z ciąż, ale przede wszystkim myślą o pracy i o tym, że będzie stratna...
Suzanna super!!! Gratuluję!!! Opowiedz jak się udało/
Co do poczty, to złodziej namieszał, ale popełnił pewien błąd i mam jego polski adres IP. Oby tylko policja chciała coś z tym zrobić. Boję się, że to ktoś kto mnie zna...ale pewnie nieSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Annie a gdybys przed porodem tak wczensie jak to mozliwe poleciała do Polski i zamieszkała z mamą ? Wiem ze to średnio fajne ale rozwiązuje problem braku kasy na swoje lokum a jednak warto teraz myśleć o sobie i dziecku, mama by wsparła przed i po porodzie, mąż by dojechal tak szybko jak to mozliwe a w międzycZasie szukalby pracy w pl ? Tak jak mowisz potem bedzie bardzo ciekzo zaoszczędzić, a szkoda na stale stracic taka fajną osobe jak Ty z Polski na rzecz Anglii
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Hej Dobuska, to super ze udaje sie odpocząć, mi tez służy odpoczynek od wykresu i kontroli objawów.
Szkoda jeszcze ze jajnik nie pozwala zapomnieć o owulacji i zmusza do myślenia o niej, ale bardzo sie ciesze ze te owulacje po prostu sąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:58
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Kaka. Przykro mi. Rozumiem, ze sie denerwujesz, ale jeszcze nic straconego. Tutaj ciaze byly z cykli bezowulacyjnych stwierdzonych przez gina
MiLejdi. Super, ze mialas taki mily weekend. Oby takich wiecej
Susanna. Jak milo, ze dolaczylas i to z taka wiadomoscia Gratulacje! Jak znasz date porodu to dopisze Cie na pierwsza strone.
Aicha. Owu zawsze moze sie przesunac, moze to wiosna
Tak wstepnie ustalilismy, ze po roku od urodzenia bysmy wrocili do Polski, ale nie wiem jak to wyjdzie. Przy dziecku pewnie nie uda sie uzbierac pieniedzy na przeprowadzke i juz wieksza odpowiedzialnosc i ryzyko wracac w nieznane, gdzie nie mamy pracy. Mam nadzieje, ze jednak jakos to sie ulozy.
Wlasnie mama nie przyjedzie, bo ona pracuje. Tego mi najbardziej szkoda, ze nie mam nikogo przy sobie jak rosnie mi brzuszek i potem bede sama z dzieckiem. W Polsce mialabym rodzine i kolezanki, z ktorymi moglabym chodzic z wozkiem na spacerki a tutaj samotnosc. Tak dziwnie mi sie to zycie ulozylo, ale najwiekszy plus to oczywiscie, ze w koncu bede miala dziecko
Annie, podam Ci jak dostanę wynik bety za godzinkę, troszkę się jeszcze boję, że jest wcześnie i się coś pokomplikuje bo jednak mam za sobą stratę, może się uda.... -
nick nieaktualnydobuska wrote:Oj okropna jestem, że tak rzadko wchodze, ale nie wiem który mam dzień cyklu, nie stresuję się. Zajmuje sie innymi rzeczami i jakos mi dni i tygodnie lecą. Nie spodziewam się nagle cudu i po prostu lekkie przerwy od forum mi pomagają.
Moniczko ja miałam takie plamienia po okresie i przeciagnęło się z miesiączką do dwóch tygodni, też już miałam dosyć...
Annie widzisz jak to jest. Pracodawcy niby się cieszą z ciąż, ale przede wszystkim myślą o pracy i o tym, że będzie stratna...
Suzanna super!!! Gratuluję!!! Opowiedz jak się udało/
Co do poczty, to złodziej namieszał, ale popełnił pewien błąd i mam jego polski adres IP. Oby tylko policja chciała coś z tym zrobić. Boję się, że to ktoś kto mnie zna...ale pewnie nieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:06
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpioch- na razie jestesmy na etapie przepisywania działki takze to początki początków budowy własnego domku. Nie wiem, czy dziewczynki zagladacie na rózową strone- ale jesli nie to pochwalę sie w imieniu Lady_Savage dwoma kreseczkami:) Bardzo sie ciesze, ze się dziewczynie udało Ja w tym cyklu biorę acard, moze pomoze w zaciązeniu. Trzymam za Was kciuki, u mnie chyba dzisiaj 1 dpo, testuje 13- jak test bedzie bialy to poprosze gina o skierowanie na histero.
Annie1981, dobuska, Lola83, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevve wrote:Spioch- na razie jestesmy na etapie przepisywania działki takze to początki początków budowy własnego domku. Nie wiem, czy dziewczynki zagladacie na rózową strone- ale jesli nie to pochwalę sie w imieniu Lady_Savage dwoma kreseczkami:) Bardzo sie ciesze, ze się dziewczynie udało Ja w tym cyklu biorę acard, moze pomoze w zaciązeniu. Trzymam za Was kciuki, u mnie chyba dzisiaj 1 dpo, testuje 13- jak test bedzie bialy to poprosze gina o skierowanie na histero.
Proszę mnie wpisać 11.12.2017 -
AiCha. Plan byl taki, ze zamieszkamy z mama. Tylko na przeprowadzke potrzebujemy pieniedzy, ktorych nie mamy. To co uzbieramy musi isc na wyprawke i pewnie ledwo starczy.
Poza tym to jest dosc duze przedsiewziecie logistyczne a ja bede musiala sama to wszystko pozalatwiac. Do tego musialabym jeszcze zalatwic sobie porod w Polsce a tu juz mam wszystko nagrane. Boje sie, ze nie ogarne. Ja caly czas musze pracowac i nie mam czasu nawet na czytanie o wyprawce a co dopiero jeszcze o przeprowadzce.
Masz racje oczywiscie. Jak pisalam, najabrdziej mi szkoda ze bede tu sama. Tylko ze nie ma dobrego rozwiazania a przed porodem boje sie, ze to bedzie na wariackich paierach. Do tego stres, ktory na pewno nie pomoze dziecku. Moze na macierzynskim sie tym zajme. Nie wiem szczerze mowiac jak zrobic, zeby bylo najlepiej.
Susanna. Oczywiscie rozumiem. Wpisze date jak bedziesz gotowa. Gratuluje pieknej bety
LadySavage sie udalo? To super. Musze odnalezc watek i jej pogratulowacAiCha4811, SusannaDean lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny