Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aicha ale wiesci serdecznie gratuluje bety twoje krechy sa piekne. Nawet nie wiesz jak sie ciesze jakk to przeczytalam. Dałas duza nedzieje i teraz to sie posypia krechy na tym wątku zobaczycie bedziesz wspaniała mamą, niech bąbel rosnie zdrowo :-*
AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
bardzo Wam dziekuje za mile slowa, czekam teraz na pozostałe dziewczyny :*
Annie wg bbf termin mam na 28 grudnia, chyba mozna wstepnie wpisacAnnie1981, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Ewela mój maz mial tez byc na delegacji w dniu w ktorym poczelismy dzidziusia i rozpaczalam a potem tak sie poobracalo ze jednak byl w domu a teraz jest dzidzius * wiec badz dobrej myśli, jesli ma sie udać to traficie i nawet nie bedziesz wiedziec kiedy
-
Bete bede tylko raz powtarzac bo i tak bede kluta zeby spr poziom proga. A potem bede patrzeć czy test ciemnieje bo jednak jesli nie daj BOże cos ma pojsc nie tak to co mi da ta wiedza o becie
-
Hej Ja przestałam sie udzielać i zaglądać tu bo to nie miało dobrego wplywu na moje starania. Za dużo o tym myślę wtedy ... wchodzilam tylko czasami zobaczyć czy którejś się udało. AICHA Ciebie zapamiętałam najlepiej bo bylas osoba która prowadziła testowanie jak ja pierwszy raz się zapisałam i Twoje posty zawsze były mi bliskie, dlatego bardzo się cieszę na Twój finał starań. Będę się modlić o Twoje szczęśliwe rozwiązanie.
Na pewno napiszę jak kiedyś i mi się uda, moze jeszcze będzie ten wątek powodzenia dziewczyny
Kaka i laDy savage
gratuluję bo jeszcze nie miałam okazji.
AiCha4811, Lady Savage lubią tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Hej dziewczyny
Można dołączyć?
Nie pisałam wcześniej, ale że też już parę m-cy staraliśmy się o dzidziusia kojarzę większość z Was z wątków testerek Wszystkim zaciążonym serdecznie gratuluję, a tym starającym się życzę powodzenia i wierzę, że się uda.
Aicha super, że się udało i uniknęłaś laparo!
Ja w tą środę (9dpo) z niedowierzaniem ujrzałam 2 kreseczki
Beta z wczoraj w 11 dpo - 46.
W poniedziałek powtarzam badanie, trzymajcie proszę kciuki
roslinka, dobuska, AiCha4811, kaka470, Lola83 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
AiCha. Jeżeli to 17/18 dpo to się nie dziwię, ze krecha taka piękna
Myślę, ze leki które zaczął brać mąż w szczesliwym cyklu nie miały wpływu, bo nasienie dojrzewa 3 miesiące, ale kto wie Ja bym najbardziej obstawiała zwolnienie blokady psychicznej
Z wielka przyjemnością wpisuje Ci termin porodu
E.wela. To na pewno trudne dla Ciebie, ze męża nie będzie, ale mam nadzieję, ze będzie tak jak AiCha pisze. Wszystko sie ułoży
Kaka. Ty mi podawałaś date porodu? Brakuje w tabelce.
Agulineczka. Witaj i gratuluję
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Figa, figunia, bardzo trzymam za CIebie kciuki, czekam az sie pochwalisz a prędzej czy później to sie stanie.
Witaj agulinka i gratki !
Roślinko super info, jakie imie dla córeczki?
Annie dzieki :-*
Lola dziękuję, co prawda grudzien nie byl moim miesiącem marzeń co do porodu ale najważniejsze zeby było zdrowe. A może sie uda przeciągnąć i bedzie styczeń
-
nick nieaktualnyAicha jeszcze nie wybrane bo myśleliśmy, że będzie synek i miał być Michałek Teraz zaczniemy myśleć, ale będziemy mieli zagwozdkę bo mało imion dla dziewczynek mi się podoba
A jak plamienie? Ustało? Ja też miałam na początku ciąży i brałam DuphastonAiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje!
Roślinka gratuluję córeczki Ja mam już synka i teraz też czuję, że będzie chłopczyk o ile będzie wszystkpo dobrze, bo na początku trzeba ostrożnie z tą euforią.
Syn jest wspaniały i tym, które czekają na pierwszego dzidziusia już teraz mogę powiedzieć, że czekacie na największe szczęście na świecie. Mimo, że człowiek czasami zmęczony, to nic nie daje tyle uśmiechu i radości jak własne dziecko! Ja bynajmniej tak mamAnnie1981, roslinka lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Roslinka. Gratuluję dziewczynki, mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo
To teraz szalej z wyprawką Ja dziś oglądałam różowe ciuszki w Tesco, ale nie mogę nic kupić, bo nie wiem jaki kolor
Kaka. To wpiszę 23 grudzień, najwyżej zmienimy
agulineczka. Ja czekam na pierwsze dziecko i wierzę, że będzie właśnie tak jak piszesz
roslinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie chłopcy też są fajni Moj to taki słodziak, wszystkie panie przy kasie w sklepach są jego No i w przyszłości o córkę chyba większy strach jak gdzieś wychodzi.
Duży plus posiadania córeczki to ubranka, jest tego masa i można szaleć Dla chłopców już nie ma takiego wyboru niestety.
Kto jeszcze z tego wątku zna już płeć?Annie1981 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka gratulacje!
u nas chlopiec
bedzie tzw. parka. Chociaz po cichutku liczylam na siostrzyczke;)
ja uwazam, ze grudzien jest super na porod. Z corka tez mialam termin na koniec grudnia, urodzila sie koniec listopada. akurat rozszerzanie diety jak juz byly swieze warzywka i owoce. Na roczek juz nosila prezenty spod choinki, a na lato biegala swietniePiotruś
Helenka