Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CATI wielkie gratulacje!!!
To ja nie wiedzialam ze ta zyrafa taka popularna. Ja ja wygrzebalam z pudla z zabawkami od znajomych. Ale juz ja schowalam bo mnie wnerwiala tym kwiczeniem. Jak szlam gdzies z nia w torbie to cala torba kwiczala ;P.
Domis caly czas pakuje raczki do buzi. Wpycha sobie ciagle obie raczki. Nawet przy karmieniu sie od cycka odrywa i wciska piastke... Co mu jest?
-
nick nieaktualny
-
Cati, gratki i zdrowka
toz to nie Kubus tylko dorodny Jakub
My zaraz lecimy do C.H. W poszukiwaniu garnituru i moze coś dla siebie znajdę, jak nie to ide w spodniach czarnych i bluzce (do chrztu ofkorse) -
Cati, gratuluje
Zgredko, a dlaczego dostalas kase z PZU za urodzenie malej?
Psotka, moja Hanka tak robi od dluzszego czSu. Podczas jedzenia, zasypiania i marudzenia. Jedynie jak sie bawi to jest spokoj. Mysle ze ja ten brzuch boli i tak sie wycisza, uspokaja skoro smoka nie chce. -
beszka wrote:Cati, gratuluje
Zgredko, a dlaczego dostalas kase z PZU za urodzenie malej?
Psotka, moja Hanka tak robi od dluzszego czSu. Podczas jedzenia, zasypiania i marudzenia. Jedynie jak sie bawi to jest spokoj. Mysle ze ja ten brzuch boli i tak sie wycisza, uspokaja skoro smoka nie chce.
hmm moze to brzuch ale ja nei zauwazylam jakichs innych objawow bolu brzuszka ale moze ja nie umiem tego rozpoznac. mam zamiar wyprobowac teraz zamiast smoka taka bawelniana kulke obleczona jedwabiem (z DMu) do ciuckania . Moze to go zainteresuje -
Cati gratulacje, nie ma co Kubuś konkretny
zdrówka
Malenqa my jeszcze szczepionka na WZW b ostatnia i ostatnia na pneumokoki, to za miesiąc, no i następna taka jak u was, po nowym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 17:51
-
Maniek? Coś sie juz dzieje?
Kuzwa nie ogarniam...
Po darciu gęby na ogródku jestem jakaś podminowana!
Fuck old woman!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:06
-
nick nieaktualny