Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Musze poszukac o tej zyrafce bo ja nie znam.
beszko: bo sie ubezpieczylam na 3m przed porodem, za rada mamy
Zgredka a gdzie się ubezpieczyłaś? Ja też chciałabym się ubezpieczyć ale wydawało mi się że teraz to już za późno żeby mi ktoś zasiłek porodowy przyznał. -
Mańku kciuki zaciśnięte do białości
Cati gratuluję Kuby, kluseczka z niego
A my chyba mamy pierwszy skok rozwojowy...
Masakra, dziś rano pierwszy uśmiech, a potem cały dzień mały jeżeli tylko był położony na brzuch lub w pionie non stop trzyma głowę w górze, aż się boję że jakieś mięśnie karku nadweręży. Oczy w słup, rozgląda się na boki i ciągle marudzi. A to do cyca, a to na rączki, a to odłożyć... Nawet spacer, który ZAWSZE go usypiał nie dał efektu...
Po raz pierwszy doceniłam biały szum - wyszłam z małym zdesperowana do męża, który kosił ogród. I mały się wyłączył momentalnie i zaczął kontemplować.
No to siedzimy teraz z Jutubem włączonym na suszarkę... ja zaraz oszaleję ale mały wygląda jakby słuchał koncertu Mozarta...
Wcześniej nie zajarzyłam, ale chyba to jest ten sławetny "skok"...Blondik, marissith, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Cati gratulacje!
Nieukowa, szum działa cudaMy an sesjach noworodkowych zawsze puszczamy z youtube pralkę, suszarkę lub odkurzacz
Ja po dzisiejszej wizycie melduję, że Madzia sporo przybrała - wazy już 1234g( 4 tyg temu 510 ) i juz zwisa głową w dół
niesttey była odwrócona plecami i nie dało sie zrobić żadnego fajnego zdjęcia
Nieukowa, Misi@, Malenq, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny trzymajcie bo skurcze są ale jeszcze nie takie baaardzo wiec czekam spaceruje i modlę sie żeby sie rodziła bo ja tak nie znoszę szpitali .....
Zgredka ale fajnie zawsze to jakiś zastrzyk gotówkimarissith, Nieukowa, Misi@, Izoleccc, LaRa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Haha NIEUKOWA - lubie za ten tekst o Mozarcie
.
Wiesz co, ja zanim urodzilam (kazdy mardy przed) twierdzilam ze nie bede dziecka zameczac odglosem suszarki i tym podobnych ale teoria sobei a zycie sobie
. Oczywiscie okazalo sie ze maly uwielbia szumy - okap kuchenny, suszarka, pralka+suszarka do ubran. A w aucie ratuje nas komorka z apem suszarki
. Dziala to cuda. Sekunda i dziecka nie ma hehe.
MALENQ napisalas: U nas Szumisiem walczyła z naruszeniem małej.... Brak mi wyobrazni, ale nei kumam o co ci chodzi?
A dzisiaj u nas zasypianie super. 15 minut i Domis spi jak kamien i nie macha raczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Bry, u mnie bez zmian grrr skurcze nieregularne ... Czekam wciąż na rozwój akcji. Noc dzięki stoperom dała sie przespać ...może dziś w końcu sie uda ... Nie lubię szpitali
Trzymam kciuki niech się szybko zacznie i szybko skończy żebyś mogła tulić maleństwo