Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Dzięki dziewczyny ale chyba nie da rady mnie ubezpieczyć bo nie mam pracy. Ja mam działalność i nie mogę mieć grupowego ubezp. Więc chyba sobie daruję
Maniek to teraz za Ciebie trzymamy kciukiAnuśka lubi tę wiadomość
-
hej misie
zdałam sesjęwreszcie wakacje - mogę się skupić na Zuzi
Maniuś- trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:29
Malenq, zgredka, Misi@, LaRa, Nieukowa, marissith, konwalianka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Maniek, trzymam kciuki z calych sil, aby akcja sie rozwinela i raz dwa poszlo.....
Ja dzis totalnie nieprzytomna...ale nie. Nie przez corke. Ta jak zasnela u taty na rekach kolo 22 tak obudzila sie o 2 w nocy a potem pobudka o 5.30 teraz spi w wozku na dworze. Probowalismy w domu, ale brzuch ja boli i co chwile sie wybudzala.
Ja nie wyspana, bo brat zadzwonil w srodku nocy (nna strefa czasowa u niego) z super newsem. Ciocia zostanejeszcze nikt w rodzinie nie wie. Ja dowiedzialam sie jako pierwsza, niedlugo po zrobieniu testu
czekaja ich teraz badania i wyzyty u lek. A potem poinformuja reszte. Troszke sie starali o malucha. Tak sie ciesze i trzymam kciuki i modle, aby ten groszek z nimi zostal przez 9 miesiecy
Hanka bedzie miala kuzyna lub kuzynke o rok mlodsza/mlodszego
po rozmowie zsnac z tych emocji nie moglam
Arienna, LaRa, Nieukowa, Malenq, marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć, belly napisało mi, że pod koniec 10 tyg ryzyko poronienia spada, jupi
może groszek już się nie rozmyśli!
Poza tym groszek jest już nie groszkiem ale oliwkąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:01
Arienna, zgredka, Smoczyca1, Nieukowa, LaRa, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Moja zaśnięta po 22 obudziła się koło 3-ej, ja wielki cyc już miałam wepchnęłam i zaraz opróżniony, został drugi z nieco mniejszym kamieniem, ale mała już słodko spała
wahałam się czy nie odciągnąć laktatorem, ale średnio przytomna jestem w nocy, na szczęście mała obudziła się później w porę i opróżniła drugiego
nażarła się nieźle, ponieważ odbiło się srogo, a dawno jej się nie ulewało..
okazało się, że na ten konkurs idzie jeszcze jedna koleżanka z aplikacji mojej, a zależało nam, żeby się jednak nie dublować (w kręgu znajomych, bo to jednak odbieranie sobie wzajemnie głosów - żeby wygrać muszę zdobyć jak najwięcej głosów na zgromadzeniu)
no ale niestety..
trochę się tym zasmuciłam, nawet jak się obudziłam po 3 to nie mogłam zasnąć, bo nad tym rozmyślałam, ale trudno, muszę na niego uderzyć, pierwszy konkurs i tak spisuje na straty, bo musiałabym mieć nie wiadomo jakie plecy i szczęście, żeby wygrać w pierwszym
-
Hej hej
Manius kciukam cały czas
Beszka super nowinai Mari również gratki Oliwki ♡
Larka nie jestem w temacie ale poszło ostro jakaś starsza panią? Ehhh to już tak jest ja na wsi mieszkam i tu każda w oknie stoi nawet firanki odsłaniają żeby lepiej widziećdaj spokój szkoda nerw
U nas nicka średnia jak zawsze bez ojcaale zasypia sama w łóżeczku ciumkala sobie kciuka ale nie płakała wiec dałam jej spokój i w końcu usunęła.
Teraz drzemie no bo się królewna nie wyspala przecież
Miłego dzionka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:35
beszka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuska 100 lat .
Dzięki dziewczyny, nie znam sie na tych objawach i sygnałach i tak wciąż czekam widzę na wkładce coś brązowo brunatne i zastanawiam sie czy to żniw czop czy może efekt wczorajszego południowego badania. Ehhh tyle stresu zanim będzie poródAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Anuska 200 lat i gromadke dzieci
Zgredka- nie znam sie, to jakby awans, czy zmieniasz prace?
Ja sie wlasnie dowiedzialam ze artykul naukowy, co go daaawno pisalamz moim szefem dostal wyroznienie na jakiejs konferencji i ze mam wyglosic prezentacje we wrzesniu e Szczeciniebo mi sie chce...
Maniek plamic mozesz i tydzien, ale skoro sa skurcze, czop poszedl won i jeszcze zaczynasz plamic to moze szybko pojdzie, kto wie!
Mari jesli bedzie dziewczynka to mozecjuz zostac Oliwkamyslalas o Oliwii?
zgredka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Psotka, ja nie nieukowa, ale powiem co sadze.
Dla mnie tmat szczepien, podobnie jak dla Ciebie, jest b.drazliwy. Hanka nadal nie jest zaszczepiona, tylko rota bo trzeba bylo, ze wzgl.na brzuszek, placzlziwosc, wrazliwosc, przezywanie skokow rozwojowych itp.
W kazdym razie na pneumo zaszczepie, bo ma kontakt z dziecmi ktore chodza do przedszkola i przynosza wszystko. Po drugie wg norweskich zasad i jak to robia norweskie rodziny, Hanka powinna pojsc od sierpnia orzyszlego roku do przedszkola. Ja jej poslac nie chce zanim ukonczy 3 r.z. Ale nie wiem czy nianie znajde. Nasza obecnie pracuje u mojej kolezanki, kotra probuja ja przekupic i zatrzymac dluzej, mimo, ze umowa byla, ze od kwietnia/maja 2016 ma byc u nas, bo wtedy koncza nam sie urlopy macierznski i tacierzynski. Zostaja zwykle urlopy, kotre chcemy w wakcje wykorzystac.