Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:laruś nie ciesz się. to u nas grzmi i ledwo pokropiło
do teraz
najlepsze ze na zewnatrz jest chlodniej niz w domu
poce sie nadalWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 15:36
-
My po wizycie u innej pediatry - wreszcie jestem zadowolona ale chudsza o 80 zł no trudno.
mała ( choć nie taka mała ) waży 4130 ( tydz temu 3830). pani dr powiedziała ze brzuszek może boleć bo ją przekarmiam jeśli przystawiam co godz czy co pół...no muszę z nią powalczyć i conajmniej przetrzymać ją 1,5 godz od karmienia do karmienia. Wątpie żeby jej się podobało ale co zrobić.
Zapisałam się na usg bioderek ale dopiero na 9 września - to już chyba za późno prawda??? będzie miała wtedy 7 tyg. ( teraz lekarz jest na urlopie)
Ogólnie zdrowa i to mnie cieszy:) Mleka mam narazie jeszcze unikać, poza tym świeże owoce mogę już jeśc powoli.
LaRa, Yasmin, beszka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
PsotkaKotka wrote:No niestety moje mleko z butelki tez nie idzie. Chociaz jakos dluzej i chetniej mietolil tego smoka w buzce ale zassac nie umial. A na glodniaka probowalam.
A udalo mi sie 15 ml udoic w te 2 min.
jak sie mozna samemu wydoic? w jaki sposob? -
PsotkaKotka wrote:sciskasz sutka poprostu. ztzn trzeba go odpowiednio objac (cala brodawke) i przesunac palce w kierunku sutka.
stawiam, ze Misia jest w szpitalu ;/ -
dzięki Konwi bo sie zestresowałam że umówiamm się już za późno.
Moja mama dziś poszła do przychodni (tej beznadziejnej gdzie byłam pierwszy raz) po skierowanie na usg i tsh (bo przecież ostatnio pani dr nie miała czasu chyba) i wiecie co....przy okazji dowiedziałam się że dziś między 10-11 byla u mnie położna środowiskowa.........
Ręce opadają, chyba skarge napisze do nfz...Maniek
-
pisz Maniek bo oni w kulki lecą .... mogła się odezwać i zapowiedzieć
ja się ostatnio wściekłam bo poczta zostawiła mi avizo- cały dzień siedziałam w domu i czekałam na paczkę a kurier zadzwonił na domofon ( mam uszkodzony) jak nikt nie odebrał to zostawił avizo , jak już wszedł by wrzucić do skrzynki to mógł zapukać czy jestem w domu.... a jakbym siedziała w kibelku i nie zdążyła odebrać ......... i też będę pisać bo mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:17
-
nick nieaktualnyHej ją jestem w szpitalu od wczoraj! Mały się uspokoił na dzisiejszym ktg wynik b. Dobry. Ale właśnie zauważyła, że mam mega spuchniete nogi nigdy takich nie miałam.
Pobrali mi cytologie bo coś się im nie podobało i mam ponoć zdeformowana szyjkę( nie wiem co go oznacza) i jakiegoś kalofiora;p to mnie zabiło..hehe.. -
nick nieaktualny