Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia trzymaj sie obyś szybko wyszła.
Jutro napisze skargę bo to skandal mam do przychodni dwa kroki, to już mogła przyjść a nie wpisuje sobie wizytę i ma w doopie. Zajrzę jutro na Ewuś może tez byłam u lekarza i tego nie wiem
Oj odzwyczajania jagody od cyca do min 1,5 godz nie jest lekkie , zaczynam od 5 min żeby azerskiej traumy jej nie robić ale smutno mi ze nie mogę jej przytulić bo ona tylko chce jeść u mnieu babci i męża polezy na rączkach a u mnie od razu buzia do cyca sie wychyla
Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
Misia trzymaj się..
My byliśmy na basenie, po którym mała padła..
Ja siedze przy lampce i czytam wysokie obcasy, oglądając podaj dalej na tvn7 i przyjaciół...
Mój ustawił wiatrak na cyrkulację po całym domuMisi@ lubi tę wiadomość
-
A u nas dupa zbita- zachmurzylo sie wiec perseidow nie poogladam, burzy nie ma wiec goraco, maz poszedl w kime zamiast pojsc ze mna na dach po polozeniu mlodego (ogladac perseidy ktorych nie widac...). Ogolnie kicha. Przynajmniej Radek spi jal nalezy.
Ps. Bylam u brafiterki i mam w koncu stanik biegowy ktory mi nie urwie cycow! Niech sie upaly skoncza to zaczynam biegac, poki co bez wozka... -
Hej śpiochy
Pyt do często podróżujących z dzieciaczkami: co warto spakowac? Co jest zbędne a co nie?
Jadę na ok 2 tyg.
Dzis musze nas spakowac, jutro rano jedziemy.
Miłego
Aha! Malenq! Co z Toba?
Kroko?
Justta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 06:53
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jol
Czy jak w pytaniu na śniadanie pokazują dwa makijażem jeden dla starszych PAN, to do jakich my się zaliczamy
Dla młodszych mega kolorowe eyelinery i kolorowe usta, a dla starszych czarny eyelinery i matowe usta czerwone
Ja jednak do czerwieni na ustach jeszcze nie dorosłam
Lece z małą na soac r do rossmana gdzie kupie różne sloiczki bo są najtaniej tam jak wypatrzylam
Mała tymczasem na lezaku wali kupe
Lara: zależy czy będziesz tam kupować wiadomo pieluchy chusteczki butle odciagacz bo nic nie wiadomo, ja biorę obowiązkowo książeczkę zdrowia, jak masz jakiś lek na gorączkę może
Witaminki
Ubranka na różną pogodę
Ręcznik i wszystko do kąpieli
Gondole w której śpi
Jakieś zabawki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:35
LaRa lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Ja tez sie witam w moja 10 rocznice slubu
Myslalam, ze mala zrobi nam prezent a tu nadal cisza...
Milego dnia
Gratulacje
Dzien sie jeszcze nie skończył, wiec Rox moze zaskoczyć rodziców
Jadę do mamy.
Teraz jeszcze robię pranie, i zabieram sie za pakowanie. Chyba przyczepkę wynajmę bo sie nie zmieścimy ;( a mamy combi
Moja kupki nie zrobiła od 4 dni, jak do tej pory to najdłuższa przerwa
Edit: pieluchy musze wziąć ze sobą bo mam sporo 2-jek i musze je wykorzystać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:46
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Jestę smoczkię
ale lepsze to niz krzyk i płacz
Jak z rozszerzaniem diety? Lepiej po 5 mscu czy juz po 4?
I co pierwsze podać? Marchewkę, ziemniaczek?
Ja zaczęłam od początku 5 miesiąca.
Najpierw sama marchew, sam brokuł, sam zielony groszek i wczoraj samo jabłuszko. Pojedyncze smaki. Po jabłuszku jeszcze banan i potem już mieszane warzywka pójdą. Jeden smak przez 5 dni (ja daję przez 4) żeby zobaczyć czy coś nie uczula.
Moja Zuzia już rano i wieczór po kąpieli je kaszkę zamiast mleka (łyżeczką bo z butli nie chce!) na razie malinową, jabłkową i waniliową, wszystkie smakowały. A zamiast popołudniowego mleka warzywko, zjada ze 120-130ml czyli jak by cały słoiczek.LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dobry
Hejo MisiaJak dziś samopoczucie?
Patija miałam 8 rocznicę 2 dni temu
I nic. Cały dzień był w pracy i niby sobie w pracy przypomniał... Życzenia złożył jak moja mama sie go zapytała czy pamięta jaki dziś dzień. Ponoć zamówił jakiś prezent, ale nie zdążył go juz odebrać. Ale wiesz co? jakoś mnie to dziwnie nie obeszło... Czyżby było się czym martwić??? hmmm...
Laruś, uwielbiam podróże z małą!!!!! Ach! Jadę z Wamioferuję usługi opiekuńcze dla dziecka i różnorodną kuchnię
W podróż co zabrać? To zal. gdzie i jakim samochodem jedziemy. Wiem że Wy do rodziny więc loooz... Nie wiem jak dużo masz miejsca. Dla muszących się ograniczyć ze względu na miejsce w samochodzie lub warunki tam przebywania -> lista Zgredki. Dorzuciłabym termometr, ale takim od mamy w razie w też dacie radę. O książeczce zdrowia nie zapomnijcie. Rzeczy/przedmioty bez których Ania nie zaśnie (nie wiem... pozytywka, jej mp3... miś). chusteczkę na głowę od słońca i SPF
Jeżeli macie miejsce w aucie: Łóżeczko turystyczne i ulubiona matę edukacyjną, szczególnie jeśli jest ładnie składana. Wanienki nie trzeba - są miski. Ubranek zbyt dużo też nie bo pewno w pieluszce będzie "ganiać". jakieś ekstra ubranka dla lansu
Byłam wczoraj w Realu i nie mogłam się oprzeć
TADA!!!!!!!
Kto pamięta, tego sierotę?Kinga ma taką piramidkę z Ikei drewnianą, ale on skradł jej serce od razu hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:28
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nasza marchewka pierwsza tez nie była ze słoiczka. uparowana i zblendowana.
ja też mam sentyment do tych zabawekbędzie jeszcze bąk, kaczka lub motyl na kiju i sorter obowiązkowo też. Kinga korzysta już z żółtej gumowej kaczki w wannie i czeka na nią nakręcany pływający krokodyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:21
-
Na razie spakowalam pieluszki i ....skarpeteczki
Na więcej mi dziecię nie pozwoliło, bo powiedziała: choc mamuś spać pójdziemy
No i tak spi przy (.)
Tak myślałam, zeby wanienki nie brać, miska jakaś sie znajdzie
Jedziemy combi, ale trzeba doliczyć labradora, ktory bedzie siedział razem z mała z tyluon ma swój kojec, matę.
Dobrze, ze mamy juz te lusterko i mozna bedzie obserwować mała :)b
Kroko, jak sytuacjon z malzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:23
-
Hellol Lejdis,
My w drodze nad Bałtyk;)
Kroko, moja Zuzka butle uznaje tylko do picia - wszystko je łyżka, nawet mleko...i ja tak samo wprowadzałam nowości. Tylko zaczęłam po 5 mcu, a teraz mam zamiar zaczac po 4;), czyli w 5.Yasmin, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:aaaaa do combi to spakowałam milion innych niezbędnych rzeczy
piękne widoki, góry
duzo spacerowania
Cały bagażnik to wózek, a resztę zakamarków w aucie musze zapchać torbami