Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Sadze, ze ma to coś wspólnego z tym moim rozejściem bo każde wstanie z pozycji leżącej lub siedzącej boli jakby zastanie
Kotka, chyba że będziesz w stanie odciągnąć wcześniej trochę więcej...
Maniek, mnie się zawsze pediatra pytał "a piła pani sok z kartonu"?
mały update: dostałam złoty łańcuszek od męża z okazji rocznicy
Pati: szystkiego najlepszego z Waszej okazji. i oby poszło już szybko i bezboleśnie:)
och Patuśwspółczuję
dziękuję za życzonkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:35
LaRa lubi tę wiadomość
-
YAS - w sensie odciagnac i wyrzucic tak? hmm ale mysle ze to nie zmieni zawartosci alkow mleku bo skoro alko bedzie we krwi to w mleku chyba tez. nie wiem.
Ari dzieki. Ja tez znalazlam cos o tym. babka pracujaca w labie zrobila sobei taki test. Ale ja nei wierze pod tym wzgledem tak bardzo internetowi jesli to nie naukowa publikacja
. Dlatego chetnie bym sama sprawdzila jak to naprawde jest
-
PsotkaKotka wrote:
Ari dzieki. Ja tez znalazlam cos o tym. babka pracujaca w labie zrobila sobei taki test. Ale ja nei wierze pod tym wzgledem tak bardzo internetowi jesli to nie naukowa publikacja
. Dlatego chetnie bym sama sprawdzila jak to naprawde jest
hehe a mój przyszły zięć będzie biedny- mój małż - jeszcze Zuza sie nie urodziła- a już zapowiedział że będzie nosił koszulkę z napisem " To moja księżniczka a nie Twoja dupa- więc strzeż się posiadam w domu broń "Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też mam dzisiaj rocznicę ślubu i kupiłam mężowi to
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/d6750cdc-d491-4118-aa39-87bf0eda35dd_zps1dexutdd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:06
Krokodylica, LaRa, Arienna, konwalianka, Blondik, justta lubią tę wiadomość
-
Mari, Pati, Yas - ogromu miłości Wam życzę!
Yas-wow łańcuszekz zawieszka czy sam?
Ja za urodzenie Ani dostałam złota bransoletę
Na 4 rocznice ślubu - kwiaty
A teraz 22.08 mamy 12 rocznice odkąd jesteśmy razem, ale niczego sie nie spodziewam
Kroko, współczuje ;(marissith, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkim świętującym życzę wszystkiego dobrego!
Ja już w domku. Mam zdeformowaną szyjkę, ale nikt minie powiedzial co to znaczy, tylko zrobili szybko cytologie. Wynik za 3 tygodnie! moze zdąże już urodzić. Mały we wtorek ważył 2610 g
Dziś miałam kilka skurczy, na ktg najwyższe były na 61% ale w wypisie mam napisane..brak czynności skurczowych HEHE pewnie były za słabe ;p
Cieszę się, że jestem już w domku, mimo, że bałagan jest straszny, ale mąż nadal meczy klime...za chwile jedzie do kolegi pomóc jemu...pewnie zacznie działać jak upały się skończą bo mają być do wtorku ;p
Ale bedzie na przyszły rok
Manieczku tulę!
a wogóle to się załamalam, same Atosie się rodzą...myślę, by zmienić imię -
Anastazjo: witam Cię tu na kolejne 9 miesięcy, zaciazylas w tym samym miesiącu, więc musi być szczęśliwie
Misia: czemu dopiero teraz ustalili to zreformowanie wcześniej nikt szyjki nie badał? Dziwne
Trzymam kciuki, żeby wyniki były prawidłowe
My się bawimy grzechotka motylkiem po krótkiej drzemceAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredko mam badanie szyjki co wizytę ...może dlatego mi ciągle coś zapisywał i mam luteinę. szyjka jest na 2 cm więc jest ok jak na ten etap.czekam do czwartku by porozmawiać z lekarzem prowadzącym co on na to! szkoda, że był na urlopie bo moze jakby byl w szpitalu to powiedzial by mi coś więcej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:53