Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś, Ty się nie obwiniaj :* około miesiąca klasycznie zaczynają się takie rewelacje. Oby o Was były rzadkością. A z tym sokiem z kartonu to mi się śmiać chcę. Choć pewnie coś w tym jest. Co bym lekarzowi nie powiedziała... pierwsze pytanie - "Piła Pani soki z kartonu/butelki?". Do tego stopnia mnie to bawi, że jak mu zgłaszam coś co mnie zaniepokoiło to od razu dodaję ze ni piłam żadnych soków
Jakbym mu powiedziała, ze Kindze urosły zielone włosy to też by sie o to pewno zapytał hehe. Oby Jagódka przespała ładnie noc i już się to nie powtórzyło
AnastazjaWitaj i jeszcze raz gratki
Patusia, jak się czujesz? Tak psychicznie po Twoich przejściach dzisiejszych?
Biedronko, to niezły wyjazd nam się z Larą szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 21:33
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Maniek ale to kolki? Ja z tiago używałam sab simplex naprawdę pomagało.
Pati relaksuj się ile wlezie, mała i tak sama wie kiedy wyjść więc nie ma się co stresować tylko zbierać siły na poród
Dzięki wszystkim za miłe słowa
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Gratuluje rocznic drogie Panie! No i Anastazjaaaaaa! Tym razem cie nie puscimy!
Nie nadrobie was dzis ale szukam porady: maly mi od wczoraj dekoncentruje sie przy cycu. Mozliwe ze skok? Majta recami i bije sie nimi po twarzy podczas ssania i drzemek. Bylo tak u waszych zanim zaczely chwytac przedmioty?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Maniuś, Ty się nie obwiniaj :* około miesiąca klasycznie zaczynają się takie rewelacje. Oby o Was były rzadkością. A z tym sokiem z kartonu to mi się śmiać chcę. Choć pewnie coś w tym jest. Co bym lekarzowi nie powiedziała... pierwsze pytanie - "Piła Pani soki z kartonu/butelki?". Do tego stopnia mnie to bawi, że jak mu zgłaszam coś co mnie zaniepokoiło to od razu dodaję ze ni piłam żadnych soków
Jakbym mu powiedziała, ze Kindze urosły zielone włosy to też by sie o to pewno zapytał hehe. Oby Jagódka przespała ładnie noc i już się to nie powtórzyło
AnastazjaWitaj i jeszcze raz gratki
Patusia, jak się czujesz? Tak psychicznie po Twoich przejściach dzisiejszych?
Biedronko, to niezły wyjazd nam się z Larą szykuje
-
22:00 wybiła a my dalej nie spakowane!
Do 7 rano moze zdążę ze wszystkim (pakowanie, prasowanie, sprzątanie)
Yas, Biedra a Wy? Spakowane?
Ana, powtórzę.... Trzymam mocno kciuki, zwłaszcza ze termin masz taki jak dzien urodzin Ani
Ps. Wiecie z jakim zdziwieniem sie spotykam, gdy ludzie pytają o imie Ani? Masakra
Gdyby miała na imie Genowefa to byłoby mniejsze zdziwkoAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Dokładnie Kochana... O złamanie danego słowa
Przykro mi, ze musisz doświadczać takiego niepotrzebnego bólu w tak ważnych chwilach dla całej Waszej rodziny :*
-
Jak na mój gust to jest z ich strony zwykła bezmyślność... Moze trochę ograniczony punkt widzenia... odrobina egoizmu. Ale my ze stali przeciez też nie jesteśmy nie? ehhh
A najgorsze jest to, że jak juz nie zostawisz tego żeby się domyslił i nawet powiesz w twarz w czym jest problem to nie zrozumieją o co tyle szumu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:39