Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEUKOWA - ale przeczytaj prosze mojego posta poprzedniego bo byl do ciebie ;P
A co do raczek to moj ma bardzo niegrzeczne raczki, od jakichs 3 tygdoni sie uspokoily ale dzisiaj tez sa niegrzeczne i pchaja sie do buzi ciagle. Domi nie moze usnac wlasnie bo najpier mial czkawke a teraz mu raczki lataja. Lezy w swoim lozeczku wlasnie i sobie spiewa. Koncert normalnie hehe ;P
A tak w ogole to wczorja i dzisiaj zaliczyl kapiel w jeziorku
ANASTAZJA gratulacje!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:43
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
im się wydaje, że robią wszystko właśnie dla rodziny.
A my zamiast się cieszyć jeszcze złe
PsotkaKotka wrote:
A tak w ogole to wczorja i dzisiaj zaliczyl kapiel w jeziorku
i jak było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:47
-
Anastazja to nie przezywanie zblizajacego sie porodu. Zwykla glupota. Nie chce zawiesc klienta ale zone moze. Bo latwiej. Wybaczy.... tylko pytanie jak dlugo bede wybaczala?
Yas masz racje. Nawet w twarz czesto nie pomaga... aj... szkoda slow. Nie warto walczyc z wiatrakami... poprzestawiolo sie w glowie... firma najwazniejsza.... ale nie zdaje sobie sprawy co moze stracic.... czy zysk jest warty tak ogromnych strat???Yasmin lubi tę wiadomość
-
Masz rację Patuś
i jeszcze jak długo damy rade udawać przed światem?
Uciekam do wyrka. Jutro jeż jadę do mamy. Niedaleko, tylko miasto obok, ale jest to wyjazd cały Boży dzień
Anastazja, bardzo się cieszę że jesteś z nami
Dobranoc mamuśki
Anastazjaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Pati:
A ja po uśpieniu przez S małej wzięłam się za mycie szafek w kuchni, ten zdziwiony, ale zabrał się za okap, a potem jeszcze szafki po mnie poprawiał wrr
Mojej czasem ręce latają jakby chciała plywac nerwowao albo się topola, a nóżki są wtedy sztywno i ona wedy ustami mocno oddycha i co to oznacza? -
Juz doczytalam
(Maly nie spi, marudzi...)
Psotka- u nas sie nie robi alkoholu we krwi... Robia to oddzialy toksylologii szpitali, a ja nie mam na zadnym znajomychpamietam ze jak mialam zajecia z toksy przed macierzynskim, to robilismy chromatografie i jakas stara metoda z miareczkowaniem... One by pewnie pozwolily na wykrycie nawet sladowych ilosci ...
-
Zbalazlam cos takiego:
1. Badali 15 kobiet po spozyciu 1,5 litra piwa bezalkoholowego (piwo mialo 1,2% alko).
Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23484672/?i=2&from=breastmilk%20alcohol
2. Testowali 12 kobiet po spozyciu malej ilosci alko na zniany zapachu ich mleka i reakcje niemowlat.
Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1886634/?i=3&from=/23484672/related
Generalnie nic ciekawego w tych.wynikach nie ma... Mala grupa, male dawki alkoholu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:25
-
Yasmin wrote:im się wydaje, że robią wszystko właśnie dla rodziny.
A my zamiast się cieszyć jeszcze złe
och wowi jak było?
On w wodzie nie wyglada na bardzo uradowanego ale na skupionego. Cieszy sie jak mu sie nozki moczy i robi siup do wody nimi. Potem jak "plywa" to sie skupia na tym zeby machac konczynami i nie pic wody ;P.
NIEUKOWA - na machanie raczkami przed zasnieciem polecam otulacz. Tylko moze nie w te upaly. -
O to jest ciekawe: podaja kiedy po spozyciu najwiecej alko jest w mleku i kiedy zanika.
Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16713502/?i=10&from=/1886634/related
Najwiecej alko jest 20-40 min po spozyciu, potem sie zmniejsza. Znika zupelnie ok. 175 minut po karmieniu. Podana paniom dawka to 3g/kg, czyli 0,3 promila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:38
-
Dzieki Biedronko
Maz nas zawozi i wraca. A dojedzie do nas za tydzień.
Btw Dzien dobry
Kurcze martwi mnie to, ze Ania nie robi kupki (dzis juz bedzie 5 dzien) czy to normalne?
Miłego dńia i trzymajcie kciuki za nas, aby podróż nam minęła spokojnie