Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenka...trzymam kciuki za wyniki i za lepsze samopoczucie...
Mari, przykro z powodu przyjścia @...kciuki za mężowe kijanki.
Konwalianka, dla Ciebie życzenia bezbolesnej nocki i kolejnych dni...
CzaryMary, kciuki za połówkowe!
Zgredka, odpoczywaj, coś mi niedobrze też dzisiaj, bleee...
Lara, gratki dla znajomej! Zdrowia dla Małej i Mamy!konwalianka, marissith, LaRa lubią tę wiadomość
-
oj Mari i ja tulę i trzymam kciuki za mężowskie żołnierzyki...
zgredka.. w najgorszym wypadku? w 40 tygodniu.. ale szczerze życzę Ci, abyś nie musiała tyle czekać
lecę się myc i spać.. dobrej nocy kochanemarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ta moja znajoma taaaaka chudzina, i urodziła w 2 h, to ja powinnam w 10 minut
Fajnie ze ma już przy sobie maleństwo i jest już po wszystkim.marissith lubi tę wiadomość
-
Malenq trzymam kciuki
konwalianka za Ciebie i Kroko też
marissith - oby badania dobrze wyszły, a teraz faktycznie odpoczywaj i zbieraj siły
CzaryMary trzymam kciuki za jutro
Dobranoc laseczki, padammarissith, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry...
Konwalianko....moja tez srednio. prawie nie spalam, mdlilo i jesc sie chcialo...i jaaks zdenerwowana bylam zoladek bolal. a na koniec mialam przeszywajacy bol w po prawej str. plecow. podejrzewam, ze mala na noc ucisnela...w ogole jakas poddenerwowan jestem od kilku dni, tzn. odkad wiem ze corke bede miala. tak sie ciesze (podsiwadomie chyba baaaardzo jej pragnelam) i boje jednoczesnie, ehhhh
wczoraj zamowilam pierwsza wizyte u poloznej. 17.11
i prawie co zamowilam bilety do PL mielismy z chlopcami poleciec wczoraj na tydzien...ale jak sie zorientowalam, ze chce i ze mogelabym, to juz bylo za pozno...samolot odlatywal w ciagu 2 godz. buuuu teraz czekam do konca chorobowego i wtedy polecimy cala rodzinka...
marissith, przytulam mooocno i trzymma kciuki za nowy cykl
Yasmin, gratuluje coreczki super ze z serduchem wszystko ok
Malenq, trzymma kciui za wyniki
pozostalym dziewczyznom zycze, by wszelkie bole i dolegliwosci odpuscilyYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki.
Mari- trzymaj kciuki za badanie Meza.
Beszka i co na takiej wizyciee u położnej będzie się dzialo?
Zamiast korzystać z uroków bycia na zwolenieniu to oczywisc oczywiscie musialam obudzić się tak jakbym szła do pracy...
Maz mnie dzisiaj rozczulil. Szykuje się do pracy, zakłada biała koszule.pytam się go czy ma dzisiaj jakieś spotkanie ze tak elegancko się ubiera a on mi na to ze przecież dzisiaj będzie widzial się z naszym synkiem wiec musi odświętnie wygladacmarissith, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Mam nadzieje, że nie przeszkadza wam moja pisanina tutaj. Was już długo znam a tam jak miałam przerwę od ovu przyszły nowe dziewczyny i nie mogę się odnaleźć. Ale jak za dużo tu piszę to mówcie
marissith lubi tę wiadomość