Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie coś zamula, a wiecie na co mam ochotę, na kromki chlebka obtoczone w jajku i smażone na patelni...na to plastry żółtego sera...mniam, niezdrowe, tuczące ale zrobię
justta, Lili83, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nena robiłam w niedziele duża ilośc sera i ketchup mniam mniam
Dlaczego tak jest ze wszystko co mi smakuje jest niezdrowe:(
Robie właśnie sałatkę z zupki chińskiej;)i już nie mogę się doczekaćNenaaa, justta lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyPrzyznaje się, przeczytałam po lebkach. Naskrobalyscie duuuzo.
Kroki ja tez mam erytrocyty w moczu. Prawdopodobnie spowodowane jest to spora ilością bakterii. Urosept witamina c i duze ilości cytryny nic nie pomogły, dlatego wczoraj dostalam antybiotyk. Mam nadzieje ze pomoże.
Nena - chlebek otoczony w jajeczku uwielbiam. Do tego keczup mniammmm.
Właśnie skonczylismy składać szafę do pokoju małego. Podoba mi się płeć znana,szafa złożona - mogę poszalec z zakupami ciuszkowymi
Jutro na 19 mam polowkowe. Podejrzymy urwiskaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:04
Lili83, justta, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Malenqa jak samopoczucie? Ból przeszedł?
Właśnie zjadłam chyba kilo mandarynek
Justyś ano od południa leżę, brzuch jak kamień, lekko odpuścił po większej dawce magnezu, małżu wrócił, posprzątał, odgrzał obiad, wykąpał mnie i znowu zapakował do łóżka....zobaczymy co noc przyniesie....mała też ewidentnie się denerwuje, bo wypina się w każdą stronę....prawa strona nadal mocno boli....
zdrówka kochane, jutro mnie nie ma, muszę "osobiście" wyniki posiewu i czystości odebrać, zobaczymy czy nie wyjdzie wyjazd na IP....
dam znać jutro wieczorkiem....
buziaki
-
nick nieaktualny
-
dzięki kochane, ale wiem co mi powie.. wizytę mam w czwartek, a kolejną już przed wyjazdem do sanatorium 12 listopada.. dopóki nie skraca mi się szyjka jestem w miarę spokojna.. czasami staram się jakoś żyć z tym bólem, jakby był normalny..no ale właśnie nie zawsze mi się udaje i czasem aż mi łzy ciekną z tej bezsilności.. bo nic nie pomaga.. ech, no cóż, ponarzekałam sobie, teraz mogę iść dalej dzięki
a taki chlebek to ja też uwielbiam.. też lubię mega kaloryczne rzeczy ;/
Czary Mary - szybciutko to połówkowe, ważne, aby wszystko było w porządku. Już trzymam kciuki
Lara - faktycznie kruszynka, mam nadzieję, że zdrowa
oj Malenq - mam nadzieję, ze jednak przejdzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:29
-
nick nieaktualny