Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenqa kochana idź jutro jak nie przejdzie na położniczy, niech Cię zbadają, jak IP zawalona, mi ginka w razie W kazała od razu na oddział iść, trzymam kciuki żeby przeszło
Lara będzie dobrze
Zgredka współczuję bólu głowy
Dobrej nocy ciężarówki
-
jestesmy w domu
misiek chrapie jak szalony ma taka opone zalozona na szyje zeby przypadkiem nie rozdrapywal oczka.
Najwazniejsze ze sie udalo, ze jest po wszystkim
z tego wszystkiego jeszcze bardziej rozbolala mnie glowa i skonczylo sie na apapiebeszka, konwalianka, marissith, Nieukowa, Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Witam sie raniutko, noc nie przespana, bol głowy jeszcze lekko trzyma, psiak moj nie potrafi odnaleźć sie po zabiegu, dodatkowo ta opona na jego sziy jest niewygodna, biedak próbuje spać i piszczy.
Moze odespie w dzień.
Miłego -
LaRa: ja też w końcu wzięłam apap i nadal mnie lekko muli..
poza tym byłam wczoraj w szale, mój poszedł do sąsiadów o 18 pomagać im przy cydrze, ja stwierdziłam, że wolę zostać w domu
łeb mnie bolał, a pies szczekał jak tylko ktoś pojawiał się na klatce, dzwonię do niego po 21 o której przyjdzie, a on, że pól godzi no i proszę z tego się 3 zrobił
ależ ja go wyzywałam..
aaa dobrze, że z piesem dobrze, oby się szybko goiło, ale to pies, to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 07:21
-
i ja się witam!
Lara, ważne, że operacja udana, na pewno się przyzwyczai..wszystko dla jego dobra!
dziewczyny, lekarz mi mówił, że nie ma sensu być "twardym"względem bólu, bo ten sam ból odczuwa dziecko, wiec jak tylko czujecie że boli, to bierzcie apap, bez zastanowienia się..
miłego dniazgredka lubi tę wiadomość
-
Teraz dziecko moje Chrapie jakby tydzień nie spał, a ja już usnąć nie mogę
Ten bol głowy był wczoraj straszny, a ze jeszcze lekko boli to nie będę czekać az sie rozkręci do takiego bólu jak w nocy.
Wszyscy ( patrz małż i pies) śpią, a ja chyba zjem śniadanko i pójdę do Kościoła. Niestety teraz musimy chodzić osobno bo pies musi być pod stała obserwacja. -
LaRcia to dobrze ze juz po wszystkim.Teraz tylko poczekac az sie zagoi!
ja zafundowalam sobie terapie sokiem pomidorowym z wlasnych pomidorow. czuje ze mi magnezu albo zelaza brakuje bo ustanmi pekaja, a soki warzywne na to jak znalazl.
Ja apapow nie biore, chyba ze maxi boli albo mam goraczke. Dzieci nie czuja bolu w ogole przed 24tc z tego co mi wiadomo, bo w mozgu nie ma polaczen nerwowych czujacych bol... -
wróciłam z Koscioła, głowa boli znów i to chyba coraz bardziej
Nieukowa, usta tez mi pekaja od paru dni
zaraz jedziemy na kontrole z psiakiem
aaaa i o mało w Kosciele nie usnełam, tak mi sie ziewałooooooooo
Yasmin - zdrówka!!! dbaj o siebie!! herbatka z miodem, cytrynka i pod kołderke!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 11:18
-
Witam listopadowo I mamy nowy miesiąc...I nowy rok za pasem
Lara, dobrze, że z pieskiem ok Niech szybko dochodzi do pełni sprawności i bryka szczęśliwie
Wszystkim Mamom z różnymi dolegliwościami i choróbskami życzę szybkiego powrotu do zdrowia i sił witalnychLaRa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:wróciłam z Koscioła, głowa boli znów i to chyba coraz bardziej
Nieukowa, usta tez mi pekaja od paru dni
zaraz jedziemy na kontrole z psiakiem
aaaa i o mało w Kosciele nie usnełam, tak mi sie ziewałooooooooo
Yasmin - zdrówka!!! dbaj o siebie!! herbatka z miodem, cytrynka i pod kołderke!
uściski dla Psiaczka
Nieukowa wrote:Ja myslalam ze kojfne na cmentarzu, zemdlilo mnie ostro ;( a jeszcze udawac przed rodzicami ze jest super... ech.
Niemoc ogarnia mnie od środka, ale trzeba zebrać się i odwiedzić groby bliskich. Całe szczęście, że dziś ciepło na dworze i przyjemnie.
Pa Brzuchatki, do wieczora