Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa nie trawie ludzi!!!! sa obrzydliwi!!! a zwłaszcza ci co nie lubia zwierzat!!! no zesz qrwa!!!!
dowiedzialam sie ze przez to ze moj pies "nasrał" facetowi pod garazem (nigdy tego nie zrobił) dziki mu przeorały podjazd do garazu! no myslalam ze go zamorduje!!! kolejny raz ten facet czepia sie mnie i mojego psa!!!! tylko ze tym razem bylam przygotowana i sie nie dalam, powiedziałam dupkowi co o nim mysle i sobie poszlam
ehhhhhhh i zas mi cisnienie podskoczyło, a tu coraz blizej do zabiegu, melisa sie juz parzy -
Zgredka, ja sadze ze on ma codziennie zły dzien, i co najgorsez nienawidzi zwierzat ;( to przykre ;(
sadze ze po tym jak mu nagadalam to juz sie odzywac nie bedzie, bo na koniec schowal sie juz do swojego super-swietnego garazu -
nick nieaktualnyhej.........
bóle i twardnienie jak były tak są.....z rana było trochę lepiej, ale po całym dniu jest gorzej.......prawa strona MEGA boląca, mała "schowała" się pod żebrami, a mnie z bólu płakać się chce....
wyniki z biocenozy pochwy:
- Stopień II/III
- Candida albicans - Liczne formy pączkujące
- Lactobacillus vaginalis - ++ ????????
reszta ujemna........
do gina się dodzwonić nie mogłam, wizytę mam u niego dopiero 17.11
na IP pojechałam i wyszłam.......takiej ilości ludzi się nie spodziewałam, kaszlących, wyglądających jak "trupy" i stwierdziłam, że jeszcze COŚ tam złapię...
mała się rusza, poza bólem, innych objawów nie mam....
tylko jestem na skraju "płaczu" i/lub wybuchu złości..............
LaRa będzie dobrze, teraz MU pomagają...główka do góry.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 18:43
-
Malenq, a nie masz innego gina z polecania, do kotrego moglabys podjechac na konsultacje z wynikami? nie wime jakie sa zasady w PL, ale pamietam ze jak bylam w 24 tc w Gdyni u rodzicow i cos sie dzialo, to pojechalam na izbe przyjec, le oddzialu polozniczego. tam mnie od razu gin przyjal. nie ma takiej mozliwosci u was? by od razu na oddzial?
-
nick nieaktualnyBeszka niestety nie mam, mój gin prywatny i jakoś nie przyszło mi do głowy wcześniej pytać się Go do kogo mogłabym się udać, jak On nie będzie mógł
co cóż...czeka mnie weekend w łóżku........
dobra mąż goni do łóżka...
buziaki i 3majcie się..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:11