Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja bardziej naleśnikowa
pati: jak tak szybko przestałaś krwawić to nic tylko się cieszyć
a do mnie dziś @ przyszła, moja mama się cieszy, bo ostatnio napomykała jak to jej znajome podczas kp zachodziły
cykl 33 dni, więc elegancko jak na mnie... -
Pati witaj!Ale się nacierpiałaś dużo zdrówka!!!
hahhaha Beszka to cie mały zaskoczył;)mój by na stówę zjadł aż by mu się uszy trzęsły;)taki łasuch z niego!
Zgredka no co ty mama na pewno by się cieszyła z drugiej wnuczki;)
Siedzę i zajadam mascarpone z dzemem truskawkowym do tego prince polo chrupki orzechowe i ptasie mleczko i zaraz pękne a jak nie to zwróce;)
Pati Belgia lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyPati zdrowka.
Padam ze zmeczenia, nadal jest sluz lekko podbarwiony, troche kuje w szyjce, ale poza tym cisza. Od 30 minut skacze na pilce, zaraz zbieram sie spac.
Lilki ja sobie tez dzis pozwolilam...a co jak mowi moj tato raz nie zawsze dwa razy nie wciaz
Dobranoc!Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze moja mala się tak tłucze że cala jestem obolała, zastanawiam se czy wszystko u niej ok czy coś jej dolega że taką krav-magę w brzuchu mi urządza...
dziewczynki i co z tymi skurczami?? któraś się podzieli doświadczeniem?? -
Pati wspolczuje zapalenia, az mnie mrozi na samo wspomnienie moich jazd z cycami...
Zglupoalam chyba. Po powrocie od rodzicow i ogarnieciu chaty zachcialo mi sie robic domowe gerberki. Zrobilam zasloiczkowane jabluszko i zamrozilam mus z brzoskwin i osobno z gruszek w foremkach do lodu
Skichalam sie prawie a ten maly niewdziecznil zasnac nie chcial i latalam z wywalonym jezorem od garow do dziecka i z powrotem...
Ale musy wyszly pycha. Sama bym zzarla a nie dala dziecku... -
Mari ja mam monitor ale używałam go może 2 tyg bo włączenie go takie piip budziło Jagodę, i przestałam używać , nie wkładam do łóżeczka kucyków ani kołderek.
Ari ja mialam takie pojedyncze skurcze przepowiadające ale w ogóle nie zwracałam na nie uwagi dopiero w szpitalu dopadły mnie już takie ze musiałam usiąść na łożku i przeczekać to wiedziałam ze już jest blisko:) ale u każdego inaczej, jak sie zacznie to bedziesz wiedzieć
Beszko wow tez by mi kokardy opadły:) chciałabym tak wychować Jagodę..., takie marzeniachoć ja jestem przeciwna kupowanym słodyczom natomiast takie upieczone przez siebie uważam ze są najlepsze i zdrowsze.
Malenq hop hop jak minęła Wam niedziela? Mam nadzieje ze odpoczywasz i ze Kosia spokojna.
Konwi a co u Was?Maniek
-
Dziękuję za kciuki i życzenia
Wszystko przebiegło wporządeczku, Syn pół mszy spokojny, druga połówka trochę przemarudzona bo już się dziecku nudziłoObiad i pobyt w lokalu bardzo udany, tort pyszny
Także spoko oko, dobrze było.
Dobranoc Wam duże i małe dzieciakizgredka, Malenq, Lili83, Arienna, LaRa, justta, beszka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak znow szybciotko
od godziny sacza mi sie wody z krwia zaraz jedziemy na IP tylko zjem salatke jarzynowa od mamy
. Skurczy i boli brak
Trzymajcie kciukipilka pomogla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 02:58
LaRa, Smoczyca1, Lili83, Malenq, Anastazjaaa, Pati Belgia, Summerka, beszka, Blondik, marissith, zgredka, Nieukowa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam sie poniedzialkowo
Misi@w końcu coś sie zaczęło! Daj znac co u Was!!!
Młoda sie obudziła po 5 i koniec spania, teraz jest czas gadania, pisków i machania raczkami i nożkami. A mi sie oczy kleją
Skorzystam z drzemki przy cycusiowaniu.
Miłego! -
nick nieaktualny