X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Smoczku przytulam. Nad moim mezem ciagle wisi "zagrozenie" podrozowania w zw.z praca. Nie wyobrazam sobie zostac sama z 3 maluchow....

Co do rozka,mto mala juz chyba za duza na niego ;) nam sie przy H sprawdzil i mala dluuuugi w nim spala. Teraz spi pod swoja kolderka, ale sie odkrywa i budzi, bo jej zimno. Nam sie spiworek spr.z Leo, wiec i dla Hani kupie teraz. Balabym sie zalozyc koldre pod materac. A co jak dziecko przesunie sie w dol i nie bedzie moglo koldry odkryc. Hanka co chwile sie przesuwa w rozne str.

Summerka, dobrze bedzie. Oewno Ci te hormony jakos teraz spadly...

U nas dzis tragiczna nocka. Do prawie 24 wisiala na cycku uzywajac go jakos smoczek.mpotem chwila po 2 pobudka i do rana cyckanie(czyt.smoczkowanie), wiercenie sie i jeczenie :( jestem nieprzytomna. Cale szczescie dzis nd.i maz mala zabral rano...

Maniek ❤️

Yes, Kinga przeslodka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:59

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :) wróciłam od rodziców - ostatnia wizyta przed porodem bo od teraz nie ruszam się z miasta by nie rodzic w przypadkowym szpitalu :P

Misia - trzymam kciuki :)

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerko, Kochana nie martw sie na zapas (wiem, ze łatwo się mówi). Moja córcia miała wadę serduszka jak była jeszcze w brzuszku a po porodzie po wadzie ani śladu. Martwiłam się, płakałam (co jest zrozumiałe) a wszystko się dobrze skończyło. To o niczym nie musi świadczyć

Beszko :( trzymaj się Kochana

Summerka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko dlatego kocyk wsuwam pod materac tez przy nogach nie zauważyłam żeby naciagnela go wyżej niż do pasa czyli tak jak ja przykrywam ewentualnie się rozkopie i koc leży obok albo w dole łóżeczka.
    Yas tak zawsze miałam jeden :D
    Summerka słuchaj Malenq wiem co mówię :)
    Co do męża to się przyzwyczaiłam ale teraz 2 tyg go nie będzie :( a z drugiej strony wiadomo delegacja znaczy większą wypłata a ze jesteśmy w trakcie budowy to potrzeba kasa! A kredytu nie chcemy wiec cos za coś.
    Beszko wwspółczuję nocki :(
    Lara dzięki za objaśnienia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:43

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamówiłam z allegro materiały na pościel dla Zuzy :) moja mama będzie szyć :) takie ładniusie :)

Misi@ lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka zaproszenie przyjete;)a i proszę już się nie zamartwiać i nic już więcej nie czytać szczególnie u dr google;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Haj,
    Trzymajcie kciuki, dziś chrzest ( w mamusi urodziny ;) ), oby Bąbel nie awanturował się nazbyt w kościele ;)
    We wtorek podróż powrotna do Spejn, chlip...
    Nadrobię Was niebawem, buzi <3
    Najlepszego z okazji urodzin jeszce stu lat życia w szczęściu i dostatku.

A i oczywiście miłego dnia, niech chrzciny przemina w miłej atmosferze ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    i wczoraj nagle sie coś wyłoniło z łóżeczka :)

d20298e7b6a378d3med.jpg
    Heh patrząc na tą fotkę ciśnie się na usta: a kuku ;)

Yasmin, Blondik lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena - spełnienia marzeń i udanego Chrztu :*

Nenaaa lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Dzięki, staram sid myślec pozytywnie, ale co chwila dopada mnie panika;( kupuje rzeczy dla Toski i mysle (kurde, a jesli z nia cos nie tak, jak ja dam rade?, etc;()
    Łącze się w panice, co rusz przechodzą mi głupie myśli przez głowę.... Staram się myśleć pozytywnie ale w gorsze dni jest ciężko.

Od trzech dni moje piersi praktycznie przestały mnie boleć i oczywiście strasznie mnie to martwi i nie wiem co o tym myśleć....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja- mnie bolały tylko na początku i to z przerwami, potem tylko swędziały sutki a od połowy ciąży nie czuję ich wcale, nawet z mamą zastanawiałyśmy się czy w ogóle będę mieć pokarm.... więc nic się nie martw :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:18

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki może to hormony się już stabilizuja.... Eh mam nadzieje

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa 200lat :)

Summerka spokojnie, te wartosci musialyby byc tragicznie niskie zeby cos moglo maluchowi zaszkodzic. Bedzie dobrze :*

Radek spi bardzo niespokojnie wiec koldry odpadaja- wykopuje sie w 10 min, potem spi goly i marznie :/ u nas tylko spiworek albo cieply spioch/pajac.

Jak ktoras nie uzywa spiworka a ma na sprzedaz to poprosze pw :) kupie ze 2 szt!

Nenaaa lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dzięki może to hormony się już stabilizuja.... Eh mam nadzieje
    na bank - spokojnie :) wszystko będzie dobrze :)

Anastazjaaa, zgredka lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, w koncu odpalilam laptoa i przyjelam twoje zaproszenie. przepraszam, ze tyle czasu mi to zajelo....

Ana, jeszcze 4 dni i usg!!!! trzymam kciuki za dobre wiesci :)

a my jeszcze 3 dni i wyruszamy do PL <3
    miala byc cala rodzina od baaaardzo dawna, a tu niestety znow komplikacje. moj tato utknal w Afryce i nie wiemy czy zdarzy wrocic do PL przed naszym powrotem do NO. maz mowi, abym zostala w PL dluzej kilka dni, ale jakos ja sama tam z 2 dzieci (H plus mlodszy syn) ostudza moj zapal ;) no nie wiem....zobaczymy blizej daty powrotu i najwyzej przebookuje bilety...

Anastazjaaa, Lili83, Misi@ lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka pobytu sama z dziećmi bym się nie bała, bardziej podróży powrotnej samej z dziećmi może być ci ciężko. Ale jeśli masz się minąć z tatą to może faktycznie lepiej się przemeczyc ale zobaczyć

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa spiworki, moja też się rozkopuje ale nie wydaje mi się bym mogła ją w spiwor upchac

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena najlepszego i pięknej uroczystości dla Diego.
    Beszka oby sie udało z tata spotkać w zaplanowanym czasie.

Nie czytajcie Google bo od razu wiadomo ze trzeba umierać a po co sobie robić taka zemstę na organizmie i sie bez sensu stresować ? Będzie dobrze, dzieci wbrew pozorom są bardzo silne a w brzuchach to wyciągają wszystko z organizmu mamy dlatego wyniki słabe wychodzą bo bobas dobie radzi a my musimy sie wspomagać :)

Ja tez mam śpiworki bo Jagoda kopie, jeszcze nie próbowaliśmy bo u nas gorąco było w bloku ale może dziś założę bo wieje jak w kieleckim ( z którego pochodzę :)
    Padam wysprzatalam chatę byłam na zakupach i nawet sie pomalowałam :) w biedrze kupiłam baśnie adnersena i " na jagody" Konopnickiej :) .... No i jak tylko sie położyłam tak moje szczęście właśnie sie budzi.... Ona ma chyba taki detektor jak sie matka chce położyć to albo jeść albo kupa albo przytul mnie mamo ...

Summerka, Misi@, Nenaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczęta za sowa otuchy i wsparcie;)

Ana, na pewno jest okej, ale rozumiem Twoja panikę.

Lili, spróbuje wysłać zdj, mam nadzieje, ze uda sie, chyba ze tez trzeba przez stronke

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak kupić rajtuzy dla dziecka? Byłam w pepco i chciałam kupić ale nie wiem jak mam rozumieć te rozmiary...wiem głupie pytanie no ale nie chce kupić wielkich gaci.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1164 1165 1166 1167 1168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ