Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Smoczku przytulam. Nad moim mezem ciagle wisi "zagrozenie" podrozowania w zw.z praca. Nie wyobrazam sobie zostac sama z 3 maluchow....
Co do rozka,mto mala juz chyba za duza na niegonam sie przy H sprawdzil i mala dluuuugi w nim spala. Teraz spi pod swoja kolderka, ale sie odkrywa i budzi, bo jej zimno. Nam sie spiworek spr.z Leo, wiec i dla Hani kupie teraz. Balabym sie zalozyc koldre pod materac. A co jak dziecko przesunie sie w dol i nie bedzie moglo koldry odkryc. Hanka co chwile sie przesuwa w rozne str.
Summerka, dobrze bedzie. Oewno Ci te hormony jakos teraz spadly...
U nas dzis tragiczna nocka. Do prawie 24 wisiala na cycku uzywajac go jakos smoczek.mpotem chwila po 2 pobudka i do rana cyckanie(czyt.smoczkowanie), wiercenie sie i jeczeniejestem nieprzytomna. Cale szczescie dzis nd.i maz mala zabral rano...
Maniek ❤️
Yes, Kinga przeslodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:59
-
Summerko, Kochana nie martw sie na zapas (wiem, ze łatwo się mówi). Moja córcia miała wadę serduszka jak była jeszcze w brzuszku a po porodzie po wadzie ani śladu. Martwiłam się, płakałam (co jest zrozumiałe) a wszystko się dobrze skończyło. To o niczym nie musi świadczyć
Beszkotrzymaj się Kochana
Summerka lubi tę wiadomość
-
Beszko dlatego kocyk wsuwam pod materac tez przy nogach nie zauważyłam żeby naciagnela go wyżej niż do pasa czyli tak jak ja przykrywam ewentualnie się rozkopie i koc leży obok albo w dole łóżeczka.
Yas tak zawsze miałam jeden
Summerka słuchaj Malenq wiem co mówię
Co do męża to się przyzwyczaiłam ale teraz 2 tyg go nie będziea z drugiej strony wiadomo delegacja znaczy większą wypłata a ze jesteśmy w trakcie budowy to potrzeba kasa! A kredytu nie chcemy wiec cos za coś.
Beszko wwspółczuję nocki
Lara dzięki za objaśnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:43
-
Nenaaa wrote:Haj,
Trzymajcie kciuki, dziś chrzest ( w mamusi urodziny), oby Bąbel nie awanturował się nazbyt w kościele
We wtorek podróż powrotna do Spejn, chlip...
Nadrobię Was niebawem, buzi
A i oczywiście miłego dnia, niech chrzciny przemina w miłej atmosferzeNenaaa lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Dzięki, staram sid myślec pozytywnie, ale co chwila dopada mnie panika;( kupuje rzeczy dla Toski i mysle (kurde, a jesli z nia cos nie tak, jak ja dam rade?, etc;()
Od trzech dni moje piersi praktycznie przestały mnie boleć i oczywiście strasznie mnie to martwi i nie wiem co o tym myśleć.... -
Anastazja- mnie bolały tylko na początku i to z przerwami, potem tylko swędziały sutki a od połowy ciąży nie czuję ich wcale, nawet z mamą zastanawiałyśmy się czy w ogóle będę mieć pokarm.... więc nic się nie martw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:18
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaa 200lat
Summerka spokojnie, te wartosci musialyby byc tragicznie niskie zeby cos moglo maluchowi zaszkodzic. Bedzie dobrze :*
Radek spi bardzo niespokojnie wiec koldry odpadaja- wykopuje sie w 10 min, potem spi goly i marznieu nas tylko spiworek albo cieply spioch/pajac.
Jak ktoras nie uzywa spiworka a ma na sprzedaz to poprosze pwkupie ze 2 szt!
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Lili, w koncu odpalilam laptoa i przyjelam twoje zaproszenie. przepraszam, ze tyle czasu mi to zajelo....
Ana, jeszcze 4 dni i usg!!!! trzymam kciuki za dobre wiesci
a my jeszcze 3 dni i wyruszamy do PL
miala byc cala rodzina od baaaardzo dawna, a tu niestety znow komplikacje. moj tato utknal w Afryce i nie wiemy czy zdarzy wrocic do PL przed naszym powrotem do NO. maz mowi, abym zostala w PL dluzej kilka dni, ale jakos ja sama tam z 2 dzieci (H plus mlodszy syn) ostudza moj zapalno nie wiem....zobaczymy blizej daty powrotu i najwyzej przebookuje bilety...
Anastazjaaa, Lili83, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Nena najlepszego i pięknej uroczystości dla Diego.
Beszka oby sie udało z tata spotkać w zaplanowanym czasie.
Nie czytajcie Google bo od razu wiadomo ze trzeba umierać a po co sobie robić taka zemstę na organizmie i sie bez sensu stresować ? Będzie dobrze, dzieci wbrew pozorom są bardzo silne a w brzuchach to wyciągają wszystko z organizmu mamy dlatego wyniki słabe wychodzą bo bobas dobie radzi a my musimy sie wspomagać
Ja tez mam śpiworki bo Jagoda kopie, jeszcze nie próbowaliśmy bo u nas gorąco było w bloku ale może dziś założę bo wieje jak w kieleckim ( z którego pochodzę
Padam wysprzatalam chatę byłam na zakupach i nawet sie pomalowałamw biedrze kupiłam baśnie adnersena i " na jagody" Konopnickiej
.... No i jak tylko sie położyłam tak moje szczęście właśnie sie budzi.... Ona ma chyba taki detektor jak sie matka chce położyć to albo jeść albo kupa albo przytul mnie mamo ...
Summerka, Misi@, Nenaaa lubią tę wiadomość
Maniek