Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzede wszystkim:
- lek od gorączki czy to paracetamol czy nurofel dla dzieci
- octonisept dobry również w stosowaniu codziennym np odrapania itp
- od bólów bruszka/ kolki np. bobotic forte
- probiotyki biogaia, trilac plus itp
- sól fizjologiczna duuużo ampułek
- woda morska do noska np Marimer Baby
- wit D plus K do 3m, potem wit D) poproś pediatrę o receptę a koszt wtedy to ok. 4zł
- gaziki jałowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia, juz niedługo! Trzymam kciuki!
dziewczyny macie do odpsrzedania może jakieś eleganckie sukienki ciążowe nadające się na weseele? Propozycje prosze na PW
dobranoc ziewam od godziny, chyba czas się poddacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:18
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiczyła, że mój synek będzie tak punktualny jak Radzio. Ale jednak nie ;p
Lili no to zostalo mi tylko zyczyc upojnej nocy
Edit na empik com jest dziś i jutro promo 3za 2 chyba się skusze i coś zamówienie. Jutro odbiore sobie książkę z matras bo okazuje się że jest dużo taniej niż w empiku, ale może dodatkowo coś zamówienie jeszcze tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:05
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Piekne widoki Nieukowa:) cholera ja na balkonie bujalsm Jagodę w wózku zeby spała trochę na dworzu
bo sama nie moge wózka ze schodów sprowadzić a ze w dodatku weekend jest kolkowy to już nie mam mocy buuuu niech te kolki idą sobie.
Misia trzymam kciuki zeby już sie zaczęłoMisi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek odnosnie kolek w szpitalu powiedzieli ze niezaleznie od tego co bede jadla jak dziecko bedzie mialo miec kolki to bedzie mialo bo jest to niedojrzalosc ukladu pokarmowego maluszka mowili zeby jesc to co w ciazy bo dziecko jest przyzwyczajone bo takie jedzonko dostawalo juz w brzuszku. Mojej kuzynki dziecko karmione mm mialo kolki do 4 miesiaca i nic nie pomagalo po 4 mies jak reka odjal. Oczywiscie ile ludzi tyle zdan
*******Gang18+*******B -
Misiu
trzymam kciuki
Maniuś - zwróć uwagę że napisałam W 2 POŁOWIE - czyli idąc tym tropem jesteście dalej niż bliżejA tak serio, każde dziecko inaczej to przechodzi. Z kupkami pewno też różnie. A myśmy się męczyli z kolkami 4 i poł mca
Misi@ lubi tę wiadomość