Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Witam sie w planowanym dniu porodu...oznak brak
Manku wspolczuje dolegliwosci brzuszkowych...mam nadzieje, ze sie wyspalas!
ech boje sie tego, ze ja nie dam rady z malenstwem a bede musiala sie przygotowac do obrony. Codziennie w prawdzie cos czytam, ale jakos skupic sie nie moge, mysle juz o tym dzieciatku moim malym
Dorodne macie juz dzieci
Milego dnia! -
Witajcie
Misi@- moze sie dzis zaczniew terminie heheh powodzenia
Maniek, współczuje problemów brzuszkowych Jagodki ;( ja tez dluuuugo nie wprowadzałam nic nowego do diety z obawy przed bólem brzuszka Ani ;(
Hehe obudziłam sie, szukam dziecka przy głowie (śpimy razem) a ona spi obrócona z główka przy moim brzuchu hahha pierwszy raz sie przemieściła podczas snu
U mnie zimno i niezbyt przyjemnie, moze umyje okna
Życzę milegej soboty -
nick nieaktualnyA ją bym obstawiała bułeczkę z dżemem truskawkowym i tyle....
Laruś to teraz musisz mieć oczy na około głowy, jak już Ania się przemieszcza....
Misi@ a może to dzisiaj się zacznie,ale lepiej w poniedziałek, bo w weekend to lepiej w szpitalu nie rodzič...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:16
-
Hej.
Mój dopiero jedzie mam nadzieje ze zdążę do fryzjera...za 2 tyg idziemy z maludą na wesele i umalowac się musze bo mózg przez dorosty walczy
Misi@ trzymam kciuki faktycznie może lepiej po weekendzie ale będzie dobrze
Maniutku współczuję dziewczynki!
Zoske ważyłam wczoraj 8490 ehhhh co poradzę
Biedra nieukowa śliczne maluszki choć już nie takie maluszki
Spokojnego dnia życzę.
Kur...mój Przyjedzie polecę do fryca i będzie wracał bo jego zastępca do szpitala jedzie jakaś masakra ten weekend!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:16
-
Dzien dobry
U nas dzis leniwa sobota, bo nie sprzatam w ten weekend. Ogarnelam w tyg. A w sr.wyjezdzamy, wiec nie chce mi siestarszak idzie na urodziny, mlodszy. Ztesciami i kuzynem na plac zabaw (za nasza namowa, bo ta by mlodego nei zabrali) a my z H na spacer
Manik wspolczujea mi sie wydaje ze to ani schab ani bulka. Hance jak zaczely kolki przechodzic, to nie bylo tak ze ciach i juz nigdy zadnej nie miala. Byl spokoj przez pare dni, a potem dzien czy dwa znow kolka i tak przez jakis czas. Teraz jej sie raz kolka zdarzyla.
A ja u H alergie na czekolade podejrzewam. Jadlam w sumie ciasteczka z czekolada, ale nie czekoladowe i bylo ok.....a jak zjadlam murzynka (i to nie jeden kawalek) to mala brzuch bolal i ma jakas kaszke wysypke na buzi
Maniek, sluz w kupce moze tez si pojawic u dzieci kolkowych, bez zadnej przyczyny, tzn.z. Powodu bolu brzucha. Jesli kupki sa ladne, zero wysypek itp.a skuzu nie bylo jakos meeeega duzo, to bym sie poki co nie martwila.
Moja rowniez czasem ma sluz w kupce.... -
dobry... u nas intensywnie lekarzowo...
całe dnie w trasie, dom jak pobojowisko. tylko wskakujemy i się przepakowujemy. Dziś już luźniej, ale dom muszę odgruzować + Kinga turlająca się w okularach po całym domu.
Sluz w kupce Kinga też miała w 2 połowie kolek.
ps. Kinga w przeciągu ostatniego tygodnia ogromnie się zmieniła. Nie to dziecko... Jakby wydoroślała (hehehe)
konkretne dziecko juz z niej
nadrobię Was i postaram się odnieść do pewnych kwestii (jak zwykle)
buźki
-
nick nieaktualny
-
O nie, czyli jeszcze nie żegnam sie z tymi cholernymi kołkami? Jeju a już zaczynałam sie cieszyć
Co do wysypki to mała ma wciąż na twarzy ale to jeszcze potowki nie zeszły - tak myśle .
Co do basenu mój brat chodzi z synem już od roku- taki męski rytuałw sobotę misiek już jak tylko oczy otworzy to krzyczy ze z tata na basen jedzie
Maniek
-
Yas, Nemo w SH
Najpierw w środę pogadam z lekarka, i jak nie bedzie widziała prżeciwwskazan to będziemy jeździć.
Ja w apteczce mam lek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy, Esputicon na kołki, Aphtin na pleśniawki, sól fizjologiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:39
-
Hejka
Lara Leos to jest jak Pawarottispiewa caly dzien po swojemu, on wogole nie placze tylko spiewa
Biedroneczko i Nieukowa super dzieciaczki do wycalowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:18