Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:
Ari: czy to go zmotywowalo do działania?ale jestem dobrej myśli pomimo tego jak bardzo się bałam że nie zdążymy... ale śni mi się po nocach
hehe jemu też ostatnio śniło mu się że miał nas odebrać ze szpitala i nie miał fotelika
więc dotarło do niego
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Ja obcięłam włosy do ramion, zrobiłam grzywkę (tez mam wysokie czoło) o zafarbowalam na ciemny brąz. Włosy wypadają, ale juz nie tak bardzo jak ostatnio, a dodatkowo mała mnie za nie ciagnie.
Aha i czuje sie olana w temacie gondoli ;( -
Malenqu, to nie zazdroszcze. J wlasnie dzis pol nocy myslalm o reakcji malej jak tak drastycznie fryzure zmienie.....
Smoczyca, to ja Ci wlosow zazdroszcze. Moje cienkie, opadajace i musza byc myte codzienniea na szcOtke sama sobie nie portafie ulozyc
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Beszko mnie chyba pół tony włosów wypadło.. A długie mnie denerwują bo tylko w koku nosze, mała jak złapie i wyrwie to ja gwiazdki w oczach widzę, tak to boli...
Tiago zapytał się dziś mnie czy nie mam czasem dzidziusia w brzuchu, bo mało jem dużo śpię i widać mi brzuchI co ja mam mu powiedzieć.....
Wydusilam jedynie, ach te twoje pomysły... Mam nadzieje ze nie wróci do tematu. -
Lara, mój Patryk dopiero 2 tyg temu się przesiadł na spacerówkę. Na pewno w gondoli jest cieplej, ale jeśli Twoja spacerówka rozkłada się na płasko, to możesz gu spróbować czy zmiana coś da.
Ana dzieci to dobrzy obserwatorzy.
Malenq, a te plamy pod kolanami.. To jak wyglądały? Patryk ma takie, ale nie w samych zgieciach, tak raczej jakby lydka z udem się stykaly.. Wieczorem mocno zaczerwienione, rano blade.. Po gruszke się zaczerwienilo.. Bosz niby jestem mamą alergika a nie pamiętam co i jak.. Zresztą u Tymka inaczej to wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:34
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki jak to ma być z tymi 500 zł na każde dziecko?? znalazłam artykuł który mnie wkurzył bo pani która w nim się wypowiada obraźliwie traktuje osoby które są temu przeciwne to bezdzietne lemingi które są bez serca i pełne nienawiści, ale z tego co wiem to kasa ta będzie przyznawana tylko najbiedniejszym czyli niestety w 90% patologii i zamiast dla dzieci to ta kasa będzie przeznaczona na alko (pracuję w opiece społecznej już 12 lat więc wiem co mówię) lepiej opłacić dzieciom obiady w szkole i dać darmowe przybory a nie kasę rodzicom alkoholikom, no chyba ze się mylę i kasa będzie dla każdego dziecka ( w co nie wierze
- bo nam pracującym za najniższą krajową już takie rzeczy nie przysługują bo jesteśmy za bogaci)
dobra znalazłam- projekt obejmuje 500 zl na każde dziecko począwszy od 2-giego (czyli dla mnie nie) oraz za pierwsze dla tych z granicy ubóstwa ( wiec przypuszczam że dla mnie tez nie pomimo że ja bym naszej kasy dużą nie nawała) a nad tymi najuboższymi żeby nie przepijali będzie czuwać opieka społeczna - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusty śmiech, jak jeden pracownik ma pod sobą ok 100 rodzin w małym mieście to na bank będzie mieć czas by tego dopilnować i robić z nimi zakupy dla dzieci ... może będzie po marketach jeszcze z nimi biegać i swoim autkiem zakupy do domku dowiezie.... masakra - marzyciele .... no cóż jak by nie było to oczywiście my nic nie dostaniemy, a jak wprowadzą tą kasę za cenę zniwelowania ulgi i odpisów dziecka od podatku to chyba się tak wkurwię że wyjdę na ulicę protestować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:24
Nieukowa, Malenq, Lili83, LaRa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
przyszedł mi fotelik samochodowy (nosidło) dla małej
ale się cieszę
czerwony
ładniusi
kurcze im więcej mam takich gadżetów w domu tym bardziej się cieszę
Anastazjaaa, Malenq, Misi@, Biedroneczka83, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ari jak zobaczyłam i uslyszałam nowy spot PIS to mi szczena opadła niby taka walka o dzieci które głoduja a tak naprawde to tylko walka z PO i nic wiecej!PO nie pozostaje lepsze jedni drugich oskarzaja zamiast zajac sie tym co trzeba. Tusk spitolił i ma wszystko w d..... ot taki bohater narodowy wybawiciel stworca nowej Polski. Brak słów co to w ogóle za podziały na rodziny biedne i bogate te pieniadze sa dla dzieci i na dzieci co to ma wspolnego ile rodzice zarabiaja.
W Belgii rodzinne przysługuje kazdemu dziecku!I tak powinno byc!
Leo dzis nie w sosie:(rece mi zaraz odpadna a do tego leb mi chce peknac od wczoraj:(
Nie dzień dobry:(
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Arienna wrote:dziewczynki jak to ma być z tymi 500 zł na każde dziecko?? znalazłam artykuł który mnie wkurzył bo pani która w nim się wypowiada obraźliwie traktuje osoby które są temu przeciwne to bezdzietne lemingi które są bez serca i pełne nienawiści, ale z tego co wiem to kasa ta będzie przyznawana tylko najbiedniejszym czyli niestety w 90% patologii i zamiast dla dzieci to ta kasa będzie przeznaczona na alko (pracuję w opiece społecznej już 12 lat więc wiem co mówię) lepiej opłacić dzieciom obiady w szkole i dać darmowe przybory a nie kasę rodzicom alkoholikom, no chyba ze się mylę i kasa będzie dla każdego dziecka ( w co nie wierze
- bo nam pracującym za najniższą krajową już takie rzeczy nie przysługują bo jesteśmy za bogaci)
dobra znalazłam- projekt obejmuje 500 zl na każde dziecko począwszy od 2-giego (czyli dla mnie nie) oraz za pierwsze dla tych z granicy ubóstwa ( wiec przypuszczam że dla mnie tez nie pomimo że ja bym naszej kasy dużą nie nawała) a nad tymi najuboższymi żeby nie przepijali będzie czuwać opieka społeczna - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusty śmiech, jak jeden pracownik ma pod sobą ok 100 rodzin w małym mieście to na bank będzie mieć czas by tego dopilnować i robić z nimi zakupy dla dzieci ... może będzie po marketach jeszcze z nimi biegać i swoim autkiem zakupy do domku dowiezie.... masakra - marzyciele .... no cóż jak by nie było to oczywiście my nic nie dostaniemy, a jak wprowadzą tą kasę za cenę zniwelowania ulgi i odpisów dziecka od podatku to chyba się tak wkurwię że wyjdę na ulicę protestować
A nie lepiej bylodac bon do księgarni?