X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do włosów moje są dość grube i kręcone. ..ale krótkie ale jak wysuszeniu na szczotce to przez 3 dni nic nie robie ani lakieru ani rano nie układam tylko paluchami przeczesze :) wiec dla mnie to wielka wygoda!

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją mam wysokie czoło i chyba będę musiała z grzywką zrobić sobie taki fryz....
    Ale jak???? Mała jest w temacie lęku separacyjnego więc.....

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:

Ari: czy to go zmotywowalo do działania?
    tak jedzie jak burza, do końca przyszłego tygodnia będę mieć wszystko łącznie z rozłożonym łóżeczkiem, kupione mam wszystko, sufit już zagipsowanym i dziś będzie szlifowany i po weekendzie jak wyschną gipsy i grunty malujemy i gotowe, potem tylko sprzątanie, rozkładanie rzeczy itp :) ale jestem dobrej myśli pomimo tego jak bardzo się bałam że nie zdążymy... ale śni mi się po nocach :P hehe jemu też ostatnio śniło mu się że miał nas odebrać ze szpitala i nie miał fotelika :P więc dotarło do niego :P

Misi@ lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obcięłam włosy do ramion, zrobiłam grzywkę (tez mam wysokie czoło) o zafarbowalam na ciemny brąz. Włosy wypadają, ale juz nie tak bardzo jak ostatnio, a dodatkowo mała mnie za nie ciagnie.

Aha i czuje sie olana w temacie gondoli ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, to nie zazdroszcze. J wlasnie dzis pol nocy myslalm o reakcji malej jak tak drastycznie fryzure zmienie.....

Smoczyca, to ja Ci wlosow zazdroszcze. Moje cienkie, opadajace i musza byc myte codziennie :/ a na szcOtke sama sobie nie portafie ulozyc :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laruś powtórz pytanie dot gondoli plissssss gdzieś mi umknęło

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Beszko mnie chyba pół tony włosów wypadło.. A długie mnie denerwują bo tylko w koku nosze, mała jak złapie i wyrwie to ja gwiazdki w oczach widzę, tak to boli...
    A w ciazy wam wypadaky włosy? Bo mi od dwóch tygodni strasznie lecą, jakbym futro na zime zmieniała :/

Tiago zapytał się dziś mnie czy nie mam czasem dzidziusia w brzuchu, bo mało jem dużo śpię i widać mi brzuch :/ I co ja mam mu powiedzieć.....

Wydusilam jedynie, ach te twoje pomysły... Mam nadzieje ze nie wróci do tematu.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, mój Patryk dopiero 2 tyg temu się przesiadł na spacerówkę. Na pewno w gondoli jest cieplej, ale jeśli Twoja spacerówka rozkłada się na płasko, to możesz gu spróbować czy zmiana coś da.

Ana dzieci to dobrzy obserwatorzy.

Malenq, a te plamy pod kolanami.. To jak wyglądały? Patryk ma takie, ale nie w samych zgieciach, tak raczej jakby lydka z udem się stykaly.. Wieczorem mocno zaczerwienione, rano blade.. Po gruszke się zaczerwienilo.. Bosz niby jestem mamą alergika a nie pamiętam co i jak.. Zresztą u Tymka inaczej to wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:34

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziś u nas tak zimno że musiałam włączyć piec :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:41

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:

Aha, do kiedy dziecko ma jeździć w gondoli? Bo moja tam tylko spi, reszta spaceru na rączkach ;(

Mam nadzieje, ze uda mi sie ja przeciągnąć do 5 mż.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lata gondola chyba póki nie będzie samo siedziało ale tak mi się tylko wydaje :)
    Beszko ja z tych co mają kręcone a chcą proste wiec susze na szczotce od hmm chyba od liceum teraz chociaż prostować nie musze :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją swoją przesądziłam w 6m dopiero do spacerówki, mimo że sama nie siada, ale siedzi posadzona.....
    Konwi tak te placki potrafią być raz czerwone raz bez koloru i ewidentnie różnią się od zwykłego zaczerwienienia....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku ja mam kręcone i kiedys tez namiętnie prostowalam, teraz tylko kręcone :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jak noszę krótkie to nie ma mowy o kręconych. ..no nie pasują mi i juz ;) jak byłam mała i wyglądałam jak herubinek to spoko ale teraz nie ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuu ale mi sie dzis w głowie kręci :(
    Do tego wyszły mi zakwasy na nogach (udach) i nawet na wc cieżko usiąść heh
    Lecę poprasowac

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki jak to ma być z tymi 500 zł na każde dziecko?? znalazłam artykuł który mnie wkurzył bo pani która w nim się wypowiada obraźliwie traktuje osoby które są temu przeciwne to bezdzietne lemingi które są bez serca i pełne nienawiści, ale z tego co wiem to kasa ta będzie przyznawana tylko najbiedniejszym czyli niestety w 90% patologii i zamiast dla dzieci to ta kasa będzie przeznaczona na alko (pracuję w opiece społecznej już 12 lat więc wiem co mówię) lepiej opłacić dzieciom obiady w szkole i dać darmowe przybory a nie kasę rodzicom alkoholikom, no chyba ze się mylę i kasa będzie dla każdego dziecka ( w co nie wierze :/ - bo nam pracującym za najniższą krajową już takie rzeczy nie przysługują bo jesteśmy za bogaci)

dobra znalazłam- projekt obejmuje 500 zl na każde dziecko począwszy od 2-giego (czyli dla mnie nie) oraz za pierwsze dla tych z granicy ubóstwa ( wiec przypuszczam że dla mnie tez nie pomimo że ja bym naszej kasy dużą nie nawała :/ ) a nad tymi najuboższymi żeby nie przepijali będzie czuwać opieka społeczna - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusty śmiech, jak jeden pracownik ma pod sobą ok 100 rodzin w małym mieście to na bank będzie mieć czas by tego dopilnować i robić z nimi zakupy dla dzieci ... może będzie po marketach jeszcze z nimi biegać i swoim autkiem zakupy do domku dowiezie.... masakra - marzyciele .... no cóż jak by nie było to oczywiście my nic nie dostaniemy, a jak wprowadzą tą kasę za cenę zniwelowania ulgi i odpisów dziecka od podatku to chyba się tak wkurwię że wyjdę na ulicę protestować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:24

Nieukowa, Malenq, Lili83, LaRa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszedł mi fotelik samochodowy (nosidło) dla małej :D ale się cieszę :D czerwony :D ładniusi :D kurcze im więcej mam takich gadżetów w domu tym bardziej się cieszę :D

Anastazjaaa, Malenq, Misi@, Biedroneczka83, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari jak zobaczyłam i uslyszałam nowy spot PIS to mi szczena opadła niby taka walka o dzieci które głoduja a tak naprawde to tylko walka z PO i nic wiecej!PO nie pozostaje lepsze jedni drugich oskarzaja zamiast zajac sie tym co trzeba. Tusk spitolił i ma wszystko w d..... ot taki bohater narodowy wybawiciel stworca nowej Polski. Brak słów co to w ogóle za podziały na rodziny biedne i bogate te pieniadze sa dla dzieci i na dzieci co to ma wspolnego ile rodzice zarabiaja.
    W Belgii rodzinne przysługuje kazdemu dziecku!I tak powinno byc!

Leo dzis nie w sosie:(rece mi zaraz odpadna a do tego leb mi chce peknac od wczoraj:(

Nie dzień dobry:(

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dziewczynki jak to ma być z tymi 500 zł na każde dziecko?? znalazłam artykuł który mnie wkurzył bo pani która w nim się wypowiada obraźliwie traktuje osoby które są temu przeciwne to bezdzietne lemingi które są bez serca i pełne nienawiści, ale z tego co wiem to kasa ta będzie przyznawana tylko najbiedniejszym czyli niestety w 90% patologii i zamiast dla dzieci to ta kasa będzie przeznaczona na alko (pracuję w opiece społecznej już 12 lat więc wiem co mówię) lepiej opłacić dzieciom obiady w szkole i dać darmowe przybory a nie kasę rodzicom alkoholikom, no chyba ze się mylę i kasa będzie dla każdego dziecka ( w co nie wierze :/ - bo nam pracującym za najniższą krajową już takie rzeczy nie przysługują bo jesteśmy za bogaci)

dobra znalazłam- projekt obejmuje 500 zl na każde dziecko począwszy od 2-giego (czyli dla mnie nie) oraz za pierwsze dla tych z granicy ubóstwa ( wiec przypuszczam że dla mnie tez nie pomimo że ja bym naszej kasy dużą nie nawała :/ ) a nad tymi najuboższymi żeby nie przepijali będzie czuwać opieka społeczna - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusty śmiech, jak jeden pracownik ma pod sobą ok 100 rodzin w małym mieście to na bank będzie mieć czas by tego dopilnować i robić z nimi zakupy dla dzieci ... może będzie po marketach jeszcze z nimi biegać i swoim autkiem zakupy do domku dowiezie.... masakra - marzyciele .... no cóż jak by nie było to oczywiście my nic nie dostaniemy, a jak wprowadzą tą kasę za cenę zniwelowania ulgi i odpisów dziecka od podatku to chyba się tak wkurwię że wyjdę na ulicę protestować
    Oj też pracowałam w OPS i dokładnie wiem o czym piszesz.... Nasza polityka opieki społecznej jest to bani!!!! U nas były rozdawane pieniądze na książki dla najbiedniejszych dzieci, matki kasę przepijaly i szły z płaczem do szkoły że nie mają na książki, szkoła kserowala i nikt nie widział problemu :/

A nie lepiej bylodac bon do księgarni?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    przyszedł mi fotelik samochodowy (nosidło) dla małej :D ale się cieszę :D czerwony :D ładniusi :D kurcze im więcej mam takich gadżetów w domu tym bardziej się cieszę :D
    Zazdraszczam, tez juz bym tak chciała ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ