Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do włosów moje są dość grube i kręcone. ..ale krótkie ale jak wysuszeniu na szczotce to przez 3 dni nic nie robie ani lakieru ani rano nie układam tylko paluchami przeczesze :) wiec dla mnie to wielka wygoda!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją mam wysokie czoło i chyba będę musiała z grzywką zrobić sobie taki fryz....
    Ale jak???? Mała jest w temacie lęku separacyjnego więc.....

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:

Ari: czy to go zmotywowalo do działania?
    tak jedzie jak burza, do końca przyszłego tygodnia będę mieć wszystko łącznie z rozłożonym łóżeczkiem, kupione mam wszystko, sufit już zagipsowanym i dziś będzie szlifowany i po weekendzie jak wyschną gipsy i grunty malujemy i gotowe, potem tylko sprzątanie, rozkładanie rzeczy itp :) ale jestem dobrej myśli pomimo tego jak bardzo się bałam że nie zdążymy... ale śni mi się po nocach :P hehe jemu też ostatnio śniło mu się że miał nas odebrać ze szpitala i nie miał fotelika :P więc dotarło do niego :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obcięłam włosy do ramion, zrobiłam grzywkę (tez mam wysokie czoło) o zafarbowalam na ciemny brąz. Włosy wypadają, ale juz nie tak bardzo jak ostatnio, a dodatkowo mała mnie za nie ciagnie.

Aha i czuje sie olana w temacie gondoli ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, to nie zazdroszcze. J wlasnie dzis pol nocy myslalm o reakcji malej jak tak drastycznie fryzure zmienie.....

Smoczyca, to ja Ci wlosow zazdroszcze. Moje cienkie, opadajace i musza byc myte codziennie :/ a na szcOtke sama sobie nie portafie ulozyc :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laruś powtórz pytanie dot gondoli plissssss gdzieś mi umknęło

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Beszko mnie chyba pół tony włosów wypadło.. A długie mnie denerwują bo tylko w koku nosze, mała jak złapie i wyrwie to ja gwiazdki w oczach widzę, tak to boli...
    A w ciazy wam wypadaky włosy? Bo mi od dwóch tygodni strasznie lecą, jakbym futro na zime zmieniała :/

Tiago zapytał się dziś mnie czy nie mam czasem dzidziusia w brzuchu, bo mało jem dużo śpię i widać mi brzuch :/ I co ja mam mu powiedzieć.....

Wydusilam jedynie, ach te twoje pomysły... Mam nadzieje ze nie wróci do tematu.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, mój Patryk dopiero 2 tyg temu się przesiadł na spacerówkę. Na pewno w gondoli jest cieplej, ale jeśli Twoja spacerówka rozkłada się na płasko, to możesz gu spróbować czy zmiana coś da.

Ana dzieci to dobrzy obserwatorzy.

Malenq, a te plamy pod kolanami.. To jak wyglądały? Patryk ma takie, ale nie w samych zgieciach, tak raczej jakby lydka z udem się stykaly.. Wieczorem mocno zaczerwienione, rano blade.. Po gruszke się zaczerwienilo.. Bosz niby jestem mamą alergika a nie pamiętam co i jak.. Zresztą u Tymka inaczej to wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:34

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziś u nas tak zimno że musiałam włączyć piec :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:41

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:

Aha, do kiedy dziecko ma jeździć w gondoli? Bo moja tam tylko spi, reszta spaceru na rączkach ;(

Mam nadzieje, ze uda mi sie ja przeciągnąć do 5 mż.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lata gondola chyba póki nie będzie samo siedziało ale tak mi się tylko wydaje :)
    Beszko ja z tych co mają kręcone a chcą proste wiec susze na szczotce od hmm chyba od liceum teraz chociaż prostować nie musze :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją swoją przesądziłam w 6m dopiero do spacerówki, mimo że sama nie siada, ale siedzi posadzona.....
    Konwi tak te placki potrafią być raz czerwone raz bez koloru i ewidentnie różnią się od zwykłego zaczerwienienia....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku ja mam kręcone i kiedys tez namiętnie prostowalam, teraz tylko kręcone :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jak noszę krótkie to nie ma mowy o kręconych. ..no nie pasują mi i juz ;) jak byłam mała i wyglądałam jak herubinek to spoko ale teraz nie ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuu ale mi sie dzis w głowie kręci :(
    Do tego wyszły mi zakwasy na nogach (udach) i nawet na wc cieżko usiąść heh
    Lecę poprasowac

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki jak to ma być z tymi 500 zł na każde dziecko?? znalazłam artykuł który mnie wkurzył bo pani która w nim się wypowiada obraźliwie traktuje osoby które są temu przeciwne to bezdzietne lemingi które są bez serca i pełne nienawiści, ale z tego co wiem to kasa ta będzie przyznawana tylko najbiedniejszym czyli niestety w 90% patologii i zamiast dla dzieci to ta kasa będzie przeznaczona na alko (pracuję w opiece społecznej już 12 lat więc wiem co mówię) lepiej opłacić dzieciom obiady w szkole i dać darmowe przybory a nie kasę rodzicom alkoholikom, no chyba ze się mylę i kasa będzie dla każdego dziecka ( w co nie wierze :/ - bo nam pracującym za najniższą krajową już takie rzeczy nie przysługują bo jesteśmy za bogaci)

dobra znalazłam- projekt obejmuje 500 zl na każde dziecko począwszy od 2-giego (czyli dla mnie nie) oraz za pierwsze dla tych z granicy ubóstwa ( wiec przypuszczam że dla mnie tez nie pomimo że ja bym naszej kasy dużą nie nawała :/ ) a nad tymi najuboższymi żeby nie przepijali będzie czuwać opieka społeczna - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusty śmiech, jak jeden pracownik ma pod sobą ok 100 rodzin w małym mieście to na bank będzie mieć czas by tego dopilnować i robić z nimi zakupy dla dzieci ... może będzie po marketach jeszcze z nimi biegać i swoim autkiem zakupy do domku dowiezie.... masakra - marzyciele .... no cóż jak by nie było to oczywiście my nic nie dostaniemy, a jak wprowadzą tą kasę za cenę zniwelowania ulgi i odpisów dziecka od podatku to chyba się tak wkurwię że wyjdę na ulicę protestować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:24

Nieukowa, nick nieaktualny, Lili83, LaRa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszedł mi fotelik samochodowy (nosidło) dla małej :D ale się cieszę :D czerwony :D ładniusi :D kurcze im więcej mam takich gadżetów w domu tym bardziej się cieszę :D

Anastazjaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Biedroneczka83, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari jak zobaczyłam i uslyszałam nowy spot PIS to mi szczena opadła niby taka walka o dzieci które głoduja a tak naprawde to tylko walka z PO i nic wiecej!PO nie pozostaje lepsze jedni drugich oskarzaja zamiast zajac sie tym co trzeba. Tusk spitolił i ma wszystko w d..... ot taki bohater narodowy wybawiciel stworca nowej Polski. Brak słów co to w ogóle za podziały na rodziny biedne i bogate te pieniadze sa dla dzieci i na dzieci co to ma wspolnego ile rodzice zarabiaja.
    W Belgii rodzinne przysługuje kazdemu dziecku!I tak powinno byc!

Leo dzis nie w sosie:(rece mi zaraz odpadna a do tego leb mi chce peknac od wczoraj:(

Nie dzień dobry:(

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dziewczynki jak to ma być z tymi 500 zł na każde dziecko?? znalazłam artykuł który mnie wkurzył bo pani która w nim się wypowiada obraźliwie traktuje osoby które są temu przeciwne to bezdzietne lemingi które są bez serca i pełne nienawiści, ale z tego co wiem to kasa ta będzie przyznawana tylko najbiedniejszym czyli niestety w 90% patologii i zamiast dla dzieci to ta kasa będzie przeznaczona na alko (pracuję w opiece społecznej już 12 lat więc wiem co mówię) lepiej opłacić dzieciom obiady w szkole i dać darmowe przybory a nie kasę rodzicom alkoholikom, no chyba ze się mylę i kasa będzie dla każdego dziecka ( w co nie wierze :/ - bo nam pracującym za najniższą krajową już takie rzeczy nie przysługują bo jesteśmy za bogaci)

dobra znalazłam- projekt obejmuje 500 zl na każde dziecko począwszy od 2-giego (czyli dla mnie nie) oraz za pierwsze dla tych z granicy ubóstwa ( wiec przypuszczam że dla mnie tez nie pomimo że ja bym naszej kasy dużą nie nawała :/ ) a nad tymi najuboższymi żeby nie przepijali będzie czuwać opieka społeczna - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusty śmiech, jak jeden pracownik ma pod sobą ok 100 rodzin w małym mieście to na bank będzie mieć czas by tego dopilnować i robić z nimi zakupy dla dzieci ... może będzie po marketach jeszcze z nimi biegać i swoim autkiem zakupy do domku dowiezie.... masakra - marzyciele .... no cóż jak by nie było to oczywiście my nic nie dostaniemy, a jak wprowadzą tą kasę za cenę zniwelowania ulgi i odpisów dziecka od podatku to chyba się tak wkurwię że wyjdę na ulicę protestować
    Oj też pracowałam w OPS i dokładnie wiem o czym piszesz.... Nasza polityka opieki społecznej jest to bani!!!! U nas były rozdawane pieniądze na książki dla najbiedniejszych dzieci, matki kasę przepijaly i szły z płaczem do szkoły że nie mają na książki, szkoła kserowala i nikt nie widział problemu :/

A nie lepiej bylodac bon do księgarni?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    przyszedł mi fotelik samochodowy (nosidło) dla małej :D ale się cieszę :D czerwony :D ładniusi :D kurcze im więcej mam takich gadżetów w domu tym bardziej się cieszę :D
    Zazdraszczam, tez juz bym tak chciała ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ