X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia dziewczynki ;-) witamy sie w nowym dniu, u nas deszczowo

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny zyczemilego dnia :)

justta lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry...
    U mnie też deszczowe...
    Konwi najpierw były zielone wodnistego kupki, potem pryszcze na ciele, suche placki pod łokciami i kolanami oraz ulewanie....

Lili83 lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj biudula najpierw jakieś alergie później plesniawki eh..... Nacierpi się ta twoja Kosia, oby było już lepiej.

Jak minęła nocka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.
    Malenq biedne jesteście dziewczynki! Zdrówka życzę ♡
    Ana Tobie więcej spokoju i energii :)
    Mu wczoraj u lekarza byłyśmy Zosi zrobiły się oparzenia między palcami u stóp smarowalam wycieralam i dupa! Ale wcześniej już miała pod broda i wysoko nad posladkami nie ma tragedii ale syrop ma i cos do psikania :/ mam nadzieje ze szybko minie.
    A zwazylam ja i ma prawie 8,5 kg... Kluska ;)
    Ale trochę wyhamowala odkąd obiadki i owoce je całe szczęście.
    Kotka juz pojechała telepatycznie życzę udanych wakacji i bezpiecznej podróży.
    Zgredka Ty to masz power!
    U mnie też ponuro ale kolo południa pójdziemy na dwór czy na pole jak to Kroko mówi :)
    Miłego spokojnego dnia!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

witam się w zimnym deszczowym dniu :) i w skończonym 37 tygodniu - ech straszy mnie ten belly twierdząc że poród może nastąpić w każdej chwili :P

mój małż się przejmuje bardzo i nawet podłogi mi nie pozwolił umyć żebym już Zuzi nie gniotła i przed terminem nie urodziła, ale za to wymyślił sobie wczoraj bzykanie :P to mu mówię- no chyba żartujesz, ściany nie pomalowane, łóżeczko nie przywiezione a Ty chcesz poród wywołać?? to się zdziwił : to tak się da?? :P hehe faceci :P powiedziałam mu że będziemy się bzykać jak skończy przygotowania bo wtedy jak zacznę rodzić to luz :P

dobra zjadłam śniadanie więc idę jeszcze się kimnąć :P

LaRa, Blondik lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Witam sie deszczowo i chyba zimnoooooo (bez sensu taka pogoda)

Wczoraj przyszłam z Rodos, kapańie małej, karmienie i ..... Sama padłam.
    Misi@?
    Ari, gratulacje skończonego tc :) juz coraz bliżej :) wow 21 dni :)
    Malenq, biedna Kosia, buziaki dla niej :*
    Zgredzia, ale masz power, zazdroszczę,ja od dzis zacznę robić brzuszki na początek. Zobaczymy czy mi zapał nie przejdzie.

Heh, mała leży na Macie i piszczy tak głośno, ze zatyczki by sie przydały.

Udanego dnia :)

Aha, do kiedy dziecko ma jeździć w gondoli? Bo moja tam tylko spi, reszta spaceru na rączkach ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Dzień dobry, właśnie kilka razy to było, ale poleccie jakieś gry dla dorosłych.. Nigdy nie grałam ze znajomymi, a chyba chciałabym zacząc to celebrować, zbliża się zima.. W sam raz na zimowe wieczory..

Malenq, napisz proszę jak u Kosi objawia się alergia na mleko i nie tylko.. Patryk mój chyba jest też uczulony na gruszke..

Młody od godziny dla na łóżeczku a ja czytam sobie, ale mama ze mnie..

M grali wczoraj we "wsiąść do pociągu" gra na min 1 godzinę
    Ja lubię też fasolki prosta i przyjemna
    Do tego dixit.
    Są też całkiem Carcassonne różne

Poczytaj opisy na necie może coś wybierzesz

Lara: zapał zapałem, ale gdybym takie coś miała do niejedzenia ;(

Ari: czy to go zmotywowalo do działania?

A mój mi wczoraj powiedział że ją odrzucamy wszelkie jego proby zainicjowania seksu, a ja że to muszę zaobserwować, a z n że się nie da, bo on już nie inicjuje. Ehh biedulek
    Mam nadzieję, że mu to wynagrodzilam i będę wynagradzac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:09

konwalianka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Smoku z tymi odparzeniami to też niezaciekawie macie...oby szybko zniknęły....
    Anas jak się czujesz???
    Oj Zgredziu na pewno wynagrodzisz :-D

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde powiem Wam ze mam poczucie winy...nie wiem może powinnam częściej smarować albo wierzyć ale jej marzna stopy tzn zimne ma więc bach skarpety teraz i tak musze zakładać żeby nie brała gołych stop do buzi :/ kurcze najgorsze te faldki smariwalam i szyja pachy łokcie nadgarstki kolana stopy ehhhh cóż mam nadzieje ze szybko się wygoi. ..dzięki Malenq.
    Zgredka fajnie ze inicjuje weź mu daj :) mój to jest padnięty wieczorem ze moment i chrapie właściwie ja też ale nie chrapie ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek nic nie poradzisz, wietrzysz i smarujesz i czekać pozostaje, nie wyrzucaj sobie....

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: no tak ale on łapie mnie za dupe, a ja chce żeby mnie pocałował w szyję czy coś, oczywiście rzeklam mu to ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu nie doradzę, ją nie odpowiadam na pieszczoty małża nie po drodze mi ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:59

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Smoku: no tak ale on łapie mnie za dupe, a ja chce żeby mnie pocałował w szyję czy coś, oczywiście rzeklam mu to ;)
    Wiesz co chyba nie ma się co wkurzać ja mojemu mówiłam tak od yyy chyba 7lat i pamięta max tydzień : ten typ tak ma. A móż niech łapie i mówi coś czułego? Ot taki kompromis :)
    Malenq wiem...ale tak to już jest ze mogłam może lepiej zadbać o stopki :(
    Zgredzia czemu Luca Puca dopiero zauważyłam?
    I leje u mnie buuuuu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:00

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku wiem co czujesz, ją tak mam przy tych pleśniawkach...ale pewnych rzeczy nie przeskoczymy...

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Malenqu, wspolczuje plesniawek baaaaardzo! My nie mielismy, za to nawiedzilo nas zapalenie jamy ustnej i straszne to bylo. Podejrzewam,m ze takie plesniawki podobne objawy daja :/

Smoczku, wam rowneiz wspolczuje tych odparzen :( piekna waga malej :)

Psotka, bawcie sie dobrze :)

Manku, a dlaczego proszku do pieczenia nie dodajesz do ciasta? Ja tam normalnei i p.do p. i soda .....

Mala wczoraj u tesciow na kanapie walnela mega kupe. Strasznie luzna. Jak woda. Na brzuszku zaraz lepiej bylo....no i nei wiem po czym to....

Ha! A u nas dla odmiany sloneczko :)

Dziewczyny, ja zawsze, po kadym dzieku, okolo 6 miesiecy od porodu mam ochote cos z wlosami zrobic. Potem robie i zaluje. Do tej pory bylam zadowolona z moich dlugich wlosow a teraz chce sciac. Krotko. Bardzo krotko. Cos podobnego jak ma glowna bohaterka House of cards.....no tak sie tym przejmuje, ze spac nie moge hehehe

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko piękna? A wszyscy mi mówią ze jest za duża! !! Nie słucham ale staram się stopniowo dawać więcej warzyw zamiast mleka żeby trochę ja wyhamować jeszcze. Ja zawsze miałam długie włosy i kręcone boszzz nie nawidzilam :/ 2 dni po ślubie ścielami baaardzo krótko cos jak Anuska i nigdy już nie zapuszcze :)
    Buziaki dla Hani i Wam też zdrówka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:19

beszka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko ją również chce ściąć krótko...tak jak anuśka ma hehehe czy Kroko heheh a mam za łopatki włosy....im chciałabym pomalować tylko nie wiem na jaki kolor heheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:31

beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co mam blond i orzy tym kolorze zostane,a le ta nowa fryzurfka baaaardzo mnie korci, tylko wlosy mam cienkie (wypadly przez ostatnie 2 mies) i opadajace-przyklapniete, wiec nie wiem jak sie ukladac beda. Czy w ogole beda ;)
    Ja tam lubie dlugie wlosy, bo myje, susze i gotowe ;) tylko obecnie jestem taka troche pyza ;) bo waga stoi, to moze fryzurka nadrobie hehehe

Anuska, Kroko duzo roboty z taka fryzura? Trzeba ukladac? Macie geste wlosy?

Smoczku, moj Leo byl wielki. Za to jak zachorowal i nei chcial jesc to sie nei trzeslam, ze bedzie jak szkielet wygladal. Zaczal biegac to zgubil, ale jest duuuuz. Ma 4 lata i nosi ubrania na 116 sa wieksze dzieci w jego wieku, ale ona w porownaniu do swojego o 2 lata starszego brata, wyglada na rowiesnika. A waga to 19,5 kg

Hanka chudzina i jak teraz mneij jadla te pare dni, bo brzuszek bolal, to ja juz cala spieta chodzilam ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko mnie chyba pół tony włosów wypadło.. A długie mnie denerwują bo tylko w koku nosze, mała jak złapie i wyrwie to ja gwiazdki w oczach widzę, tak to boli...

‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ