Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Malenq biedne jesteście dziewczynki! Zdrówka życzę ♡
Ana Tobie więcej spokoju i energii
Mu wczoraj u lekarza byłyśmy Zosi zrobiły się oparzenia między palcami u stóp smarowalam wycieralam i dupa! Ale wcześniej już miała pod broda i wysoko nad posladkami nie ma tragedii ale syrop ma i cos do psikaniamam nadzieje ze szybko minie.
A zwazylam ja i ma prawie 8,5 kg... Kluska
Ale trochę wyhamowala odkąd obiadki i owoce je całe szczęście.
Kotka juz pojechała telepatycznie życzę udanych wakacji i bezpiecznej podróży.
Zgredka Ty to masz power!
U mnie też ponuro ale kolo południa pójdziemy na dwór czy na pole jak to Kroko mówi
Miłego spokojnego dnia! -
hej misie
witam się w zimnym deszczowym dniui w skończonym 37 tygodniu - ech straszy mnie ten belly twierdząc że poród może nastąpić w każdej chwili
mój małż się przejmuje bardzo i nawet podłogi mi nie pozwolił umyć żebym już Zuzi nie gniotła i przed terminem nie urodziła, ale za to wymyślił sobie wczoraj bzykanieto mu mówię- no chyba żartujesz, ściany nie pomalowane, łóżeczko nie przywiezione a Ty chcesz poród wywołać?? to się zdziwił : to tak się da??
hehe faceci
powiedziałam mu że będziemy się bzykać jak skończy przygotowania bo wtedy jak zacznę rodzić to luz
dobra zjadłam śniadanie więc idę jeszcze się kimnąćLaRa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam sie deszczowo i chyba zimnoooooo (bez sensu taka pogoda)
Wczoraj przyszłam z Rodos, kapańie małej, karmienie i ..... Sama padłam.
Misi@?
Ari, gratulacje skończonego tcjuz coraz bliżej
wow 21 dni
Malenq, biedna Kosia, buziaki dla niej :*
Zgredzia, ale masz power, zazdroszczę,ja od dzis zacznę robić brzuszki na początek. Zobaczymy czy mi zapał nie przejdzie.
Heh, mała leży na Macie i piszczy tak głośno, ze zatyczki by sie przydały.
Udanego dnia
Aha, do kiedy dziecko ma jeździć w gondoli? Bo moja tam tylko spi, reszta spaceru na rączkach ;( -
konwalianka wrote:Dzień dobry, właśnie kilka razy to było, ale poleccie jakieś gry dla dorosłych.. Nigdy nie grałam ze znajomymi, a chyba chciałabym zacząc to celebrować, zbliża się zima.. W sam raz na zimowe wieczory..
Malenq, napisz proszę jak u Kosi objawia się alergia na mleko i nie tylko.. Patryk mój chyba jest też uczulony na gruszke..
Młody od godziny dla na łóżeczku a ja czytam sobie, ale mama ze mnie..
M grali wczoraj we "wsiąść do pociągu" gra na min 1 godzinę
Ja lubię też fasolki prosta i przyjemna
Do tego dixit.
Są też całkiem Carcassonne różne
Poczytaj opisy na necie może coś wybierzesz
Lara: zapał zapałem, ale gdybym takie coś miała do niejedzenia ;(
Ari: czy to go zmotywowalo do działania?
A mój mi wczoraj powiedział że ją odrzucamy wszelkie jego proby zainicjowania seksu, a ja że to muszę zaobserwować, a z n że się nie da, bo on już nie inicjuje. Ehh biedulek
Mam nadzieję, że mu to wynagrodzilam i będę wynagradzacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:09
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde powiem Wam ze mam poczucie winy...nie wiem może powinnam częściej smarować albo wierzyć ale jej marzna stopy tzn zimne ma więc bach skarpety teraz i tak musze zakładać żeby nie brała gołych stop do buzi
kurcze najgorsze te faldki smariwalam i szyja pachy łokcie nadgarstki kolana stopy ehhhh cóż mam nadzieje ze szybko się wygoi. ..dzięki Malenq.
Zgredka fajnie ze inicjuje weź mu dajmój to jest padnięty wieczorem ze moment i chrapie właściwie ja też ale nie chrapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Smoku: no tak ale on łapie mnie za dupe, a ja chce żeby mnie pocałował w szyję czy coś, oczywiście rzeklam mu to
Malenq wiem...ale tak to już jest ze mogłam może lepiej zadbać o stopki
Zgredzia czemu Luca Puca dopiero zauważyłam?
I leje u mnie buuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Malenqu, wspolczuje plesniawek baaaaardzo! My nie mielismy, za to nawiedzilo nas zapalenie jamy ustnej i straszne to bylo. Podejrzewam,m ze takie plesniawki podobne objawy daja
Smoczku, wam rowneiz wspolczuje tych odparzenpiekna waga malej
Psotka, bawcie sie dobrze
Manku, a dlaczego proszku do pieczenia nie dodajesz do ciasta? Ja tam normalnei i p.do p. i soda .....
Mala wczoraj u tesciow na kanapie walnela mega kupe. Strasznie luzna. Jak woda. Na brzuszku zaraz lepiej bylo....no i nei wiem po czym to....
Ha! A u nas dla odmiany sloneczko
Dziewczyny, ja zawsze, po kadym dzieku, okolo 6 miesiecy od porodu mam ochote cos z wlosami zrobic. Potem robie i zaluje. Do tej pory bylam zadowolona z moich dlugich wlosow a teraz chce sciac. Krotko. Bardzo krotko. Cos podobnego jak ma glowna bohaterka House of cards.....no tak sie tym przejmuje, ze spac nie moge hehehe -
Beszko piękna? A wszyscy mi mówią ze jest za duża! !! Nie słucham ale staram się stopniowo dawać więcej warzyw zamiast mleka żeby trochę ja wyhamować jeszcze. Ja zawsze miałam długie włosy i kręcone boszzz nie nawidzilam
2 dni po ślubie ścielami baaardzo krótko cos jak Anuska i nigdy już nie zapuszcze
Buziaki dla Hani i Wam też zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:19
beszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeszko ją również chce ściąć krótko...tak jak anuśka ma hehehe czy Kroko heheh a mam za łopatki włosy....im chciałabym pomalować tylko nie wiem na jaki kolor heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:31
beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja poki co mam blond i orzy tym kolorze zostane,a le ta nowa fryzurfka baaaardzo mnie korci, tylko wlosy mam cienkie (wypadly przez ostatnie 2 mies) i opadajace-przyklapniete, wiec nie wiem jak sie ukladac beda. Czy w ogole beda
Ja tam lubie dlugie wlosy, bo myje, susze i gotowetylko obecnie jestem taka troche pyza
bo waga stoi, to moze fryzurka nadrobie hehehe
Anuska, Kroko duzo roboty z taka fryzura? Trzeba ukladac? Macie geste wlosy?
Smoczku, moj Leo byl wielki. Za to jak zachorowal i nei chcial jesc to sie nei trzeslam, ze bedzie jak szkielet wygladal. Zaczal biegac to zgubil, ale jest duuuuz. Ma 4 lata i nosi ubrania na 116 sa wieksze dzieci w jego wieku, ale ona w porownaniu do swojego o 2 lata starszego brata, wyglada na rowiesnika. A waga to 19,5 kg
Hanka chudzina i jak teraz mneij jadla te pare dni, bo brzuszek bolal, to ja juz cala spieta chodzilamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny