X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię 4 podejście by do was napisać.... Brak kupy = brak snu a mała ciśnie aż oczy jej chcą wyskoczyć. Użyłam Windi o 11 to za przeproszeniem ostała mi całe ręce plus koszulkę , bo ze siebie cała to wiadomo ... I taki mamy gowniany dzień dziś.
    Brszko robiłam bez proszku do pieczenia / sody bo wydawało mi sie ze może ja brzuszek bolec, ale w przyszłym tygodniu będę robić ciasto marchewkowe już normalnie i zobaczymy jak to będzie.

Smoku zawsze marzyłam o burzy loków ... A mam takie cienkie pipki co sie układać nie chcą próbowałam z milion fryzur aż w końcu znalazłam właściwa :) mam króciutkie włosy, jak Anuska tylko zaczes inny:) na fb mnie trochę widać :)

Ari ja to sie nie wypowiadam nawet o pomysłach polityków ostatnia afera z NIK i Kwiatkowskim mówi sama za siebie to są zwykli złodzieje a nie ludzie którzy chcą cis dla tego kraju i ludzi zrobić , poza złodziejami są jeszcze chorzy na władze , dlatego zdecydowałam ze nie będę już chodzić na wybory ani referenda pieprze to i już.

Lara mi położna tez mówiła ze gondola az dziec będzie siedział ale np x- lander ma mała gondole i dziecko szybko wyrasta, zanim usiądzie wiec namy woza w rozłożonej spacerowce.

A z gier dla doroslych uwielbiam tabu. Grałam jeszcze w taka grę co sie kupuje rozne rzeczy ktore są z czasów PRL - zapomniałam jak sie nazywa ale tez mocno wciąga :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, przypomniałaś mi jak kiedyś tiago mnie os.....ał, gowniane ale kochane czasy ;)

A jak go kapalam w wanience to standardem było że obsiural mnie, czasem nawet twarz ;/ u dziewczynek ten element zaskoczenia odpada ;)

Misi@, MANIEK, LaRa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja oj zdziwiłabyś się....moja czasem fontanną tryśnie...

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh uroki macierzyństwa ;)

Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie bez jakichkolwiek objawow ;)

Moja siostra mi wczoraj opowiedzial, ze jej coreczka (5 cio letnia).
    Mowi do niej...mamo nie oszukuj mnie, przeciez widze, ze masz gruby brzuszek, wiec bedzie 3 dziecko...o.O zmonilizowalo ja to i dzis zapisuje sie na silownie. A nie ma wcale az tak duzego brzuszka, ale zawsze byla chudziata, a odkad ma niedoczynnosc i je nieregularnie to troszke przytyla.
    Dzieci sa cudowne ;)

Nieukowa, Blondik, Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

A nie lepiej bylodac bon do księgarni?
    prawda?? a nawet nie - powinny dzieci dostać książki bo bon można opchać za wódkę, podręczniki w szkole, obiady i śniadania w szkole, ba nawet zastanawiałabym się nad ubraniami .... i to by była pomoc a nie dają kasę i mają gdzieś a biedne dziołszki z opieki nie mają w co ręce włożyć.... bo zamiast 10 rodzin do opieki mają 100 i jeszcze za wszystko odpowiadają bo przychodzi taki pijak i się rzuca ze mu się należy a one mają tylko stos papierów przepisów i ograniczeń... szkoda gadać

co do fotelika - to już niedługo i też będziesz kochana kupować :D

Misi@, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Witam sie bez jakichkolwiek objawow ;)

Moja siostra mi wczoraj opowiedzial, ze jej coreczka (5 cio letnia).
    Mowi do niej...mamo nie oszukuj mnie, przeciez widze, ze masz gruby brzuszek, wiec bedzie 3 dziecko...o.O zmonilizowalo ja to i dzis zapisuje sie na silownie. A nie ma wcale az tak duzego brzuszka, ale zawsze byla chudziata, a odkad ma niedoczynnosc i je nieregularnie to troszke przytyla.
    Dzieci sa cudowne ;)
    moja siostrzenica (11 lat) pyta swoją mamę ostatnio- mamo a kiedy ciocia rodzi?? na to siostra- jeszcze miesiąc, a ona na to- a nie może wcześniej?? nie dość że narzeka że jej już ciężko to jeszcze my nie możemy się doczekać... :P normalnie padłam jak usłyszałam :D

Malenq, Nieukowa, Blondik, Misi@, Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziś Lili kończy 2 miesiące z tej okazji wrzucam pare fotek :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de7b720ab51f.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70677fa49573.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b4c5253a4ab.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e458bec86479.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e11d448057b4.jpg

Nieukowa, Blondik, Malenq, Misi@, Lili83, MANIEK, Anastazjaaa, LaRa, beszka, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dronka ale kochany pulpet :)
    Ile ona już waży bo wygląda na grupo powyżej 6kg :)

Ari popieram w 100% to co powiedziałaś... niestety populizm rządzi, durne masy daja się nabierać na chwyty tego typu, a żeby ktoś się na poważne i z sensem wziął za to państwo to już nie...

Widzę że temat krótkich fryzur na topie. Ja tradycyjnie wpadłąm pod kosiarkę, wczoraj mama zajęła się Radkiem i miałam okazję :D
    Zresztą- mama zrobiła nam fotę. Mój nowy fryz plus workowaty sweter plus Radko-maruda :P
    tv1glkcwh5sg.jpg

Za godzinkę wpadają do nas goście- daaaawno nie widziałam kuzynki, jej córki i syna tej córki. Pokręcone to- 2-miesięczny Radek jest kuzynem laski, która ma lat 26. A ja jestem babcio-ciotką jej syna, który ma 10 lat :P MASAKRA. (moja kuzynka ma jakieś 50 lat, urodziła 2 córki będąc nastolatką, a jej młodsza córka powieliła ten schemat i urodziła mając 16...)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:40

Biedroneczka83, Blondik, Malenq, Lili83, MANIEK, Anastazjaaa, LaRa, beszka, justta lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 4 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara moja wytrzymała w gondoli prawie 6,5 miesiąca a Lili tez tak mam nadzieje da rade

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukawa Lilka 3 tyg temu miała 4830 teraz bedzie ważona 9 wrzesnia na kontroli w poradni przyszptalnej ale szacuje ze ponad 5 ma już hehehe czuje to w rekach :P

Nieukowa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 września 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Radzio słodki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, Nukowa sliczne bobasy <3
    Ja tez mam krotkie wlosy od hmmm kiedy jestem w ciazy ;)

Moj maz ma ciocie, ktora jest starsza od niego od 2 lata i ma juz 19 letniego syna ;) i dwie ciocie, kt sa od niego starsze jedna 3 lata a druga chyba nawet mlodsza.
    Mama meza byla najstarsza i ma 2 siostry jedna sie urodzila razem z jej starszym synem ;)
    A siostra babci jest prawie w wieku meza mamy...;) u nich chyba to rodzinne ;)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, Biedronka dorodne bobasy :) widzę ze krótkie fryzury dominują :)

Padam już, Jagoda dziś spi po 10 min i sie budzi z płaczem :( maz przyszedł znów Windi i kupa musztardowa ale taka ze śluzem to jest prawidłowa ? Dodam ze wczoraj wieczorem jadłam schab duszony a dziś rano bule z dżemem trudkawkowym. bidulka zasnęła i spi już ponad pół godz ..... Maz przyszedł pomógł mi odgazowac dziecko i poszedł spać... Ja oczywiście mam mnóstwo energii i siły .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:31

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ja z koleżanka i małą byłam na mieście parę h, mała spała ładnie a i w domu jeszcze kimnela.
    Smoku: Łuca Puca tak nazywa ją moja mama

Ari: zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, już teraz jest tak, że rodzina może nic nie robić a 2 tysie z mopsu wyciągną.

Nie wiem jakie było pyt z gondolą, ale póki co ja nie przesiadam się na fotelik, bo to nie jest tak męczące dla pleckow jak spacerowka skoro nie siedzi a w gondoli wrzeszczy bo się nudzi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9.09 ide na szczepienie i podpytam o zmianę na spacerówkę (na leżąco oczywiście)
    Natomiast postaram sie przeciągnąć ja w tej gondoli jak najdłużej.

Biedronko, rzeczywiście duża Lila.

Ja orientacyjnie stawiam na 6,5 kg Ani.

Odezwę sie z domu bo wychodzę z ogrodka brrrrrrr

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wazonko w pon, bo jedziemy ma szczepienie, przewiduje jakieś 7kg

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie ważymy we wtorek przy szczepieniu i tak lekko ponad 5 kg pewnie będzie:)
    Oj ciezko dziś, chyba ten schab jej nie leży kurczy nóżki nawet przy jedzeniu jest płacz:( to chyba będzie długa noc:(
    Idę spać bo już ledwo chodzę.
    Przespanych nocy wszystkim mamom i dzieciom:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps Zgredka co Ty bierzesz ze masz tyle powera zeby jeszcze z dzieckiem i koleżanka po mieście śmigać bo o silce to już nie wspomnę ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Ps Zgredka co Ty bierzesz ze masz tyle powera zeby jeszcze z dzieckiem i koleżanka po mieście śmigać bo o silce to już nie wspomnę ?
    Chyba jakiegoś "mocarza" czy cus :P
    Ja padam na twarz

Dobranoc

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ