SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię 4 podejście by do was napisać.... Brak kupy = brak snu a mała ciśnie aż oczy jej chcą wyskoczyć. Użyłam Windi o 11 to za przeproszeniem ostała mi całe ręce plus koszulkę , bo ze siebie cała to wiadomo ... I taki mamy gowniany dzień dziś.
    Brszko robiłam bez proszku do pieczenia / sody bo wydawało mi sie ze może ja brzuszek bolec, ale w przyszłym tygodniu będę robić ciasto marchewkowe już normalnie i zobaczymy jak to będzie.

Smoku zawsze marzyłam o burzy loków ... A mam takie cienkie pipki co sie układać nie chcą próbowałam z milion fryzur aż w końcu znalazłam właściwa :) mam króciutkie włosy, jak Anuska tylko zaczes inny:) na fb mnie trochę widać :)

Ari ja to sie nie wypowiadam nawet o pomysłach polityków ostatnia afera z NIK i Kwiatkowskim mówi sama za siebie to są zwykli złodzieje a nie ludzie którzy chcą cis dla tego kraju i ludzi zrobić , poza złodziejami są jeszcze chorzy na władze , dlatego zdecydowałam ze nie będę już chodzić na wybory ani referenda pieprze to i już.

Lara mi położna tez mówiła ze gondola az dziec będzie siedział ale np x- lander ma mała gondole i dziecko szybko wyrasta, zanim usiądzie wiec namy woza w rozłożonej spacerowce.

A z gier dla doroslych uwielbiam tabu. Grałam jeszcze w taka grę co sie kupuje rozne rzeczy ktore są z czasów PRL - zapomniałam jak sie nazywa ale tez mocno wciąga :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, przypomniałaś mi jak kiedyś tiago mnie os.....ał, gowniane ale kochane czasy ;)

A jak go kapalam w wanience to standardem było że obsiural mnie, czasem nawet twarz ;/ u dziewczynek ten element zaskoczenia odpada ;)

Misi@, MANIEK, LaRa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja oj zdziwiłabyś się....moja czasem fontanną tryśnie...

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh uroki macierzyństwa ;)

Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie bez jakichkolwiek objawow ;)

Moja siostra mi wczoraj opowiedzial, ze jej coreczka (5 cio letnia).
    Mowi do niej...mamo nie oszukuj mnie, przeciez widze, ze masz gruby brzuszek, wiec bedzie 3 dziecko...o.O zmonilizowalo ja to i dzis zapisuje sie na silownie. A nie ma wcale az tak duzego brzuszka, ale zawsze byla chudziata, a odkad ma niedoczynnosc i je nieregularnie to troszke przytyla.
    Dzieci sa cudowne ;)

Nieukowa, Blondik, Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

A nie lepiej bylodac bon do księgarni?
    prawda?? a nawet nie - powinny dzieci dostać książki bo bon można opchać za wódkę, podręczniki w szkole, obiady i śniadania w szkole, ba nawet zastanawiałabym się nad ubraniami .... i to by była pomoc a nie dają kasę i mają gdzieś a biedne dziołszki z opieki nie mają w co ręce włożyć.... bo zamiast 10 rodzin do opieki mają 100 i jeszcze za wszystko odpowiadają bo przychodzi taki pijak i się rzuca ze mu się należy a one mają tylko stos papierów przepisów i ograniczeń... szkoda gadać

co do fotelika - to już niedługo i też będziesz kochana kupować :D

Misi@, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Witam sie bez jakichkolwiek objawow ;)

Moja siostra mi wczoraj opowiedzial, ze jej coreczka (5 cio letnia).
    Mowi do niej...mamo nie oszukuj mnie, przeciez widze, ze masz gruby brzuszek, wiec bedzie 3 dziecko...o.O zmonilizowalo ja to i dzis zapisuje sie na silownie. A nie ma wcale az tak duzego brzuszka, ale zawsze byla chudziata, a odkad ma niedoczynnosc i je nieregularnie to troszke przytyla.
    Dzieci sa cudowne ;)
    moja siostrzenica (11 lat) pyta swoją mamę ostatnio- mamo a kiedy ciocia rodzi?? na to siostra- jeszcze miesiąc, a ona na to- a nie może wcześniej?? nie dość że narzeka że jej już ciężko to jeszcze my nie możemy się doczekać... :P normalnie padłam jak usłyszałam :D

Malenq, Nieukowa, Blondik, Misi@, Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziś Lili kończy 2 miesiące z tej okazji wrzucam pare fotek :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de7b720ab51f.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70677fa49573.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b4c5253a4ab.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e458bec86479.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e11d448057b4.jpg

Nieukowa, Blondik, Malenq, Misi@, Lili83, MANIEK, Anastazjaaa, LaRa, beszka, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dronka ale kochany pulpet :)
    Ile ona już waży bo wygląda na grupo powyżej 6kg :)

Ari popieram w 100% to co powiedziałaś... niestety populizm rządzi, durne masy daja się nabierać na chwyty tego typu, a żeby ktoś się na poważne i z sensem wziął za to państwo to już nie...

Widzę że temat krótkich fryzur na topie. Ja tradycyjnie wpadłąm pod kosiarkę, wczoraj mama zajęła się Radkiem i miałam okazję :D
    Zresztą- mama zrobiła nam fotę. Mój nowy fryz plus workowaty sweter plus Radko-maruda :P
    tv1glkcwh5sg.jpg

Za godzinkę wpadają do nas goście- daaaawno nie widziałam kuzynki, jej córki i syna tej córki. Pokręcone to- 2-miesięczny Radek jest kuzynem laski, która ma lat 26. A ja jestem babcio-ciotką jej syna, który ma 10 lat :P MASAKRA. (moja kuzynka ma jakieś 50 lat, urodziła 2 córki będąc nastolatką, a jej młodsza córka powieliła ten schemat i urodziła mając 16...)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:40

Biedroneczka83, Blondik, Malenq, Lili83, MANIEK, Anastazjaaa, LaRa, beszka, justta lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 4 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara moja wytrzymała w gondoli prawie 6,5 miesiąca a Lili tez tak mam nadzieje da rade

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukawa Lilka 3 tyg temu miała 4830 teraz bedzie ważona 9 wrzesnia na kontroli w poradni przyszptalnej ale szacuje ze ponad 5 ma już hehehe czuje to w rekach :P

Nieukowa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 września 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Radzio słodki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, Nukowa sliczne bobasy <3
    Ja tez mam krotkie wlosy od hmmm kiedy jestem w ciazy ;)

Moj maz ma ciocie, ktora jest starsza od niego od 2 lata i ma juz 19 letniego syna ;) i dwie ciocie, kt sa od niego starsze jedna 3 lata a druga chyba nawet mlodsza.
    Mama meza byla najstarsza i ma 2 siostry jedna sie urodzila razem z jej starszym synem ;)
    A siostra babci jest prawie w wieku meza mamy...;) u nich chyba to rodzinne ;)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, Biedronka dorodne bobasy :) widzę ze krótkie fryzury dominują :)

Padam już, Jagoda dziś spi po 10 min i sie budzi z płaczem :( maz przyszedł znów Windi i kupa musztardowa ale taka ze śluzem to jest prawidłowa ? Dodam ze wczoraj wieczorem jadłam schab duszony a dziś rano bule z dżemem trudkawkowym. bidulka zasnęła i spi już ponad pół godz ..... Maz przyszedł pomógł mi odgazowac dziecko i poszedł spać... Ja oczywiście mam mnóstwo energii i siły .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:31

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ja z koleżanka i małą byłam na mieście parę h, mała spała ładnie a i w domu jeszcze kimnela.
    Smoku: Łuca Puca tak nazywa ją moja mama

Ari: zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, już teraz jest tak, że rodzina może nic nie robić a 2 tysie z mopsu wyciągną.

Nie wiem jakie było pyt z gondolą, ale póki co ja nie przesiadam się na fotelik, bo to nie jest tak męczące dla pleckow jak spacerowka skoro nie siedzi a w gondoli wrzeszczy bo się nudzi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9.09 ide na szczepienie i podpytam o zmianę na spacerówkę (na leżąco oczywiście)
    Natomiast postaram sie przeciągnąć ja w tej gondoli jak najdłużej.

Biedronko, rzeczywiście duża Lila.

Ja orientacyjnie stawiam na 6,5 kg Ani.

Odezwę sie z domu bo wychodzę z ogrodka brrrrrrr

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wazonko w pon, bo jedziemy ma szczepienie, przewiduje jakieś 7kg

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie ważymy we wtorek przy szczepieniu i tak lekko ponad 5 kg pewnie będzie:)
    Oj ciezko dziś, chyba ten schab jej nie leży kurczy nóżki nawet przy jedzeniu jest płacz:( to chyba będzie długa noc:(
    Idę spać bo już ledwo chodzę.
    Przespanych nocy wszystkim mamom i dzieciom:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps Zgredka co Ty bierzesz ze masz tyle powera zeby jeszcze z dzieckiem i koleżanka po mieście śmigać bo o silce to już nie wspomnę ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Ps Zgredka co Ty bierzesz ze masz tyle powera zeby jeszcze z dzieckiem i koleżanka po mieście śmigać bo o silce to już nie wspomnę ?
    Chyba jakiegoś "mocarza" czy cus :P
    Ja padam na twarz

Dobranoc

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ