Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robię 4 podejście by do was napisać.... Brak kupy = brak snu a mała ciśnie aż oczy jej chcą wyskoczyć. Użyłam Windi o 11 to za przeproszeniem ostała mi całe ręce plus koszulkę , bo ze siebie cała to wiadomo ... I taki mamy gowniany dzień dziś.
Brszko robiłam bez proszku do pieczenia / sody bo wydawało mi sie ze może ja brzuszek bolec, ale w przyszłym tygodniu będę robić ciasto marchewkowe już normalnie i zobaczymy jak to będzie.
Smoku zawsze marzyłam o burzy loków ... A mam takie cienkie pipki co sie układać nie chcą próbowałam z milion fryzur aż w końcu znalazłam właściwamam króciutkie włosy, jak Anuska tylko zaczes inny:) na fb mnie trochę widać
Ari ja to sie nie wypowiadam nawet o pomysłach polityków ostatnia afera z NIK i Kwiatkowskim mówi sama za siebie to są zwykli złodzieje a nie ludzie którzy chcą cis dla tego kraju i ludzi zrobić , poza złodziejami są jeszcze chorzy na władze , dlatego zdecydowałam ze nie będę już chodzić na wybory ani referenda pieprze to i już.
Lara mi położna tez mówiła ze gondola az dziec będzie siedział ale np x- lander ma mała gondole i dziecko szybko wyrasta, zanim usiądzie wiec namy woza w rozłożonej spacerowce.
A z gier dla doroslych uwielbiam tabu. Grałam jeszcze w taka grę co sie kupuje rozne rzeczy ktore są z czasów PRL - zapomniałam jak sie nazywa ale tez mocno wciągaManiek
-
Heh, przypomniałaś mi jak kiedyś tiago mnie os.....ał, gowniane ale kochane czasy
A jak go kapalam w wanience to standardem było że obsiural mnie, czasem nawet twarz ;/ u dziewczynek ten element zaskoczenia odpadaMisi@, MANIEK, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie bez jakichkolwiek objawow
Moja siostra mi wczoraj opowiedzial, ze jej coreczka (5 cio letnia).
Mowi do niej...mamo nie oszukuj mnie, przeciez widze, ze masz gruby brzuszek, wiec bedzie 3 dziecko...zmonilizowalo ja to i dzis zapisuje sie na silownie. A nie ma wcale az tak duzego brzuszka, ale zawsze byla chudziata, a odkad ma niedoczynnosc i je nieregularnie to troszke przytyla.
Dzieci sa cudowneNieukowa, Blondik, Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:
A nie lepiej bylodac bon do księgarni?
co do fotelika - to już niedługo i też będziesz kochana kupowaćMisi@, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Witam sie bez jakichkolwiek objawow
Moja siostra mi wczoraj opowiedzial, ze jej coreczka (5 cio letnia).
Mowi do niej...mamo nie oszukuj mnie, przeciez widze, ze masz gruby brzuszek, wiec bedzie 3 dziecko...zmonilizowalo ja to i dzis zapisuje sie na silownie. A nie ma wcale az tak duzego brzuszka, ale zawsze byla chudziata, a odkad ma niedoczynnosc i je nieregularnie to troszke przytyla.
Dzieci sa cudownenormalnie padłam jak usłyszałam
Malenq, Nieukowa, Blondik, Misi@, Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
witam dziś Lili kończy 2 miesiące z tej okazji wrzucam pare fotek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de7b720ab51f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70677fa49573.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b4c5253a4ab.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e458bec86479.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e11d448057b4.jpgNieukowa, Blondik, Malenq, Misi@, Lili83, MANIEK, Anastazjaaa, LaRa, beszka, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dronka ale kochany pulpet
Ile ona już waży bo wygląda na grupo powyżej 6kg
Ari popieram w 100% to co powiedziałaś... niestety populizm rządzi, durne masy daja się nabierać na chwyty tego typu, a żeby ktoś się na poważne i z sensem wziął za to państwo to już nie...
Widzę że temat krótkich fryzur na topie. Ja tradycyjnie wpadłąm pod kosiarkę, wczoraj mama zajęła się Radkiem i miałam okazję
Zresztą- mama zrobiła nam fotę. Mój nowy fryz plus workowaty sweter plus Radko-maruda
Za godzinkę wpadają do nas goście- daaaawno nie widziałam kuzynki, jej córki i syna tej córki. Pokręcone to- 2-miesięczny Radek jest kuzynem laski, która ma lat 26. A ja jestem babcio-ciotką jej syna, który ma 10 latMASAKRA. (moja kuzynka ma jakieś 50 lat, urodziła 2 córki będąc nastolatką, a jej młodsza córka powieliła ten schemat i urodziła mając 16...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:40
Biedroneczka83, Blondik, Malenq, Lili83, MANIEK, Anastazjaaa, LaRa, beszka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczko, Nukowa sliczne bobasy
Ja tez mam krotkie wlosy od hmmm kiedy jestem w ciazy
Moj maz ma ciocie, ktora jest starsza od niego od 2 lata i ma juz 19 letniego synai dwie ciocie, kt sa od niego starsze jedna 3 lata a druga chyba nawet mlodsza.
Mama meza byla najstarsza i ma 2 siostry jedna sie urodzila razem z jej starszym synem
A siostra babci jest prawie w wieku meza mamy...u nich chyba to rodzinne
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, Biedronka dorodne bobasy
widzę ze krótkie fryzury dominują
Padam już, Jagoda dziś spi po 10 min i sie budzi z płaczemmaz przyszedł znów Windi i kupa musztardowa ale taka ze śluzem to jest prawidłowa ? Dodam ze wczoraj wieczorem jadłam schab duszony a dziś rano bule z dżemem trudkawkowym. bidulka zasnęła i spi już ponad pół godz ..... Maz przyszedł pomógł mi odgazowac dziecko i poszedł spać... Ja oczywiście mam mnóstwo energii i siły .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:31
Maniek
-
Hejo,
Ja z koleżanka i małą byłam na mieście parę h, mała spała ładnie a i w domu jeszcze kimnela.
Smoku: Łuca Puca tak nazywa ją moja mama
Ari: zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, już teraz jest tak, że rodzina może nic nie robić a 2 tysie z mopsu wyciągną.
Nie wiem jakie było pyt z gondolą, ale póki co ja nie przesiadam się na fotelik, bo to nie jest tak męczące dla pleckow jak spacerowka skoro nie siedzi a w gondoli wrzeszczy bo się nudzi -
9.09 ide na szczepienie i podpytam o zmianę na spacerówkę (na leżąco oczywiście)
Natomiast postaram sie przeciągnąć ja w tej gondoli jak najdłużej.
Biedronko, rzeczywiście duża Lila.
Ja orientacyjnie stawiam na 6,5 kg Ani.
Odezwę sie z domu bo wychodzę z ogrodka brrrrrrr -
My sie ważymy we wtorek przy szczepieniu i tak lekko ponad 5 kg pewnie będzie:)
Oj ciezko dziś, chyba ten schab jej nie leży kurczy nóżki nawet przy jedzeniu jest płacz:( to chyba będzie długa noc:(
Idę spać bo już ledwo chodzę.
Przespanych nocy wszystkim mamom i dzieciom:)Maniek
-
MANIEK wrote:Ps Zgredka co Ty bierzesz ze masz tyle powera zeby jeszcze z dzieckiem i koleżanka po mieście śmigać bo o silce to już nie wspomnę ?
Ja padam na twarz
Dobranoc