Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa... zombie jestem. Mały ma coś w stylu 3go skoku. Maruda straszny, tylko rączki i rączki. Wózek ble, mama ble (ignoruje mnie), śmiejemy się w głos do babci albo pluszowego pieska. Mam focha bo znowu czuję się jak dojarka.
O ja cię Misia, ty już w blokach startowych
Maniek tak na moje to Jagódka po prostu dojrzała, dlatego brzuszek mniej boli.. wierzę że będzie coraz lepiej... nie głódź się, zacznij powoli wprowadzać z powrotem do diety różne produkty bo przecież karmisz i musisz jeść różnorodnie żeby się nie wydrenować z minerałów i witamin...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:22
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Malenq a kiedy te pleśniawki się zaczęły?
Boję się że za rzadko smoka wyparzam i też nam to grozi ;/
Psotka ZAZDRASZCZAM! Powodzenia, szerokiej drogi i radochy z wyjazdu
Wymyśliłam sobie, że nie jedziemy/lecimy nigdzie w tym roku, ale chcę się wybrać do Japonii za rok. Już kasę zaczynam zbierać, choć mój M trochę sceptyczny- boidupa jest, boi się lecieć z małym bo będzie ryczał w samolocie, a potem że nie da się znaleźć sloiczków w normalnych smakach itd. Będę go urabiać.
Ana jak samopoczucie?
Mari nie przejmuj się łożyskiem. A basen polecam, rewelacja. Ja pływałam do 34tc, potem jakoś mi się nie chciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:30
-
Njeukowa Japonia to marzenie mojego męża.
W szkole mam koleżankę z japoni, przywiozła mi po wakacjach tabletki do kąpieli, wrzucilam sobie różana i była różowa woda, zamiast relaksować się kapielom to myślałam tylko o tym czy domyje po tym wannęNieukowa lubi tę wiadomość
-
Malenq kiedy wam sie te pleśniawki zaczęły? Wspolczuje biedactwo Ty i Kosia.
Jagoda kupki ma cały czas takie same póki co, takie musztardowe. A krostki ma na twarzy wciąż ale to potowki są jeszcze
Nieukowa ja tez mało wyparzam smoczek i tez sie trochę boje no ale nie chce mieć sterylnego dziecka.
Misia spokojnie dacie radeAntoś będzie w terminie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:49
Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyAna obrona odwołana. Boją się, że się nie wyrobia i ją urodzenia. Mam teraz o tym nie myśleć tylko przygotować się do porodu.
Dziwne, ale wcale nie boje się porodu tylko czy dam radę dobrze wychować synka. Od początku tak mam myslalam ,że na końcówce będę mieć pietra, ale nic z tego. Mąż chyba bardziej się tym przejmuje boi się, że będzie widzieć jak cierpienia i nie będzie w stanie mi pomoc. Rety już 9 mcy jestem w ciąży a ją nadal nie mogę uwierzyć, że będę mama
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgredko podziwiam, obym ja miała tyle siły co Ty
Ana ja w sumie owlałam, przed porodem, by później skupić się wyłącznie na dzidzi, a tak to pewnie będe się stresować i dziecko może być niespokojne.
Malenqa współczuje;/
ps Ty chyba lubisz gotować...na różowej stronie widziałam jakie pyszności na jutro szykujesz :0 -
nick nieaktualnyMisi@ przed ciążą i porodem uwielbiałam, teraz dopiero po 8m życia Kosi, znalazłam w sobie siłę i ochotę aby powrócić do tego co wcześniej kochałam robič heheheh, tylko "zakwasy kuchenne" mam i padam zmęczona....ale z uśmiechem na ustach...jutro Kośka dostanie placuszki z kasy kuskus i zielonego groszku:-D
Dobranoc skarby, spokojnej nocy....Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, właśnie kilka razy to było, ale poleccie jakieś gry dla dorosłych.. Nigdy nie grałam ze znajomymi, a chyba chciałabym zacząc to celebrować, zbliża się zima.. W sam raz na zimowe wieczory..
Malenq, napisz proszę jak u Kosi objawia się alergia na mleko i nie tylko.. Patryk mój chyba jest też uczulony na gruszke..
Młody od godziny dla na łóżeczku a ja czytam sobie, ale mama ze mnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 06:22