Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Mari to znaczy ze jest z przodu i zasłania wejście do szyjki. Na tym etapie to częsta przypadłość. Ja tak miałam. Jeśli się utrzyma to konieczne będzie cc
Konwalianka chodziłaś na fitnes/siłkę w ciąży? Mój gin mi zabronił a chciałabym iść. Mogę w ostateczności iść na basen -
Witaj avocado
Btw wydawało mi sie ze avocado jest mniejsze niz pomarańcze, ale moze na takie trafiałam
Lecę na Rodos skosić trawkę i troszkę tam pobuszować, grillek itd
Jak pisałam na różowej - od jutra włączam ćwiczenia bo niedługo będę musiała nowy kalendarz ciazy (spożywczej) założyć
Do pozniej! -
Hej, fajnie 52 tygodnie urlopu plus 10 dla męża super.
Blondik jak masz chęć na cis słodkiego to lepiej sama zrób bo kupne to ryzyko.
Nieukowa obyś była prorokiem i przepowiedziała nam koniec kołek... Od początku tyg jest spokój , problem tylko (aż) z kupa kurde ona ciśnie i ciśnie aż vzerwona i krzyczy a tu nic nie wychodzi, pomagam Windi ale boje sie ze to rak już będziea wiadomo jak nie ma kupy a chce zrobić to nie ma spania ani nie umie jeść spokojnie
Kotka to kiedy startujecie ?
Maniek
-
marii, ja też mam przodujące, zasłaniające szyjkę, tzn. obecnie się podniosło. nic strasznego, a się niepotrzebnie stresowałam. jeśli by się nie podniosło do porodu to wtedy cc. aha, no i jakbys miała jakieś plamienia to są one przez to łożysko najczęściej. mnie to ominęło
ja idę na rok macierzyńskiego, a ile czego mojemu przysługuje nie mam pojęcia..musze doczytać...jest jakis tacierzyński prawda? 2 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:06
-
nick nieaktualnyJa tez biore roczny.
Psotka milej podrozy!
Mari piekne avocado
A dziewczyny ja na fb nie bede umieszczac zdjec, jestem przeciwnikiem. Mam nadzieje, ze nie bedziecie mialy mi za zle...zreszta mam jedno zdjecie i to w bieliznienz celulitem na tel meza;p
Rozmawiam z tesciowa, a ona do mnie czy maz bedzie przy porodzie ( setny raz sie pyta) a ja mowie tak, ze sam chce. A ona ciekawe jak dlugo wytrzyma. Wiecie wkurza mnieto, ze w niego nie wierzy. Tak samo jak w to, ze bedzie dobrym tata. Wydaje jej sie, ze jej starszy syn bylby lepszym ojcem niz moj maz. Zal mi go, ze ona go tak ocenia. Ona nie moze sobie tego wyobrazic...ech mam nadzieje, ze zrobi jej sie glupio jak zobaczy jak jej syn sobie swietnie z malym radzi. -
wróciłam ale nie załatwiłam wszystkiego
ale nie szkodzi
kupiłam wszystkie zioła na herbatkę antykolkową, jak zaczęłam wymieniać składniki pani się uśmiechnęła i sama podała wszystko co trzeba, znaczy receptura znana i polecana przez zielarzykupiłam tez olej kokosowy (kurde taki zwykły w drogerii kupowałam za 6 zł w promocji ( ale on jest rafinowany i nie pachnie kokosem) a ten w zielarskim to mały słoiczek kosztuje 15 zł ale za to pięknie pachnie i jest z pierwszego tłoczenia
i ten będzie dla Zuzi
nie dostałam olejku z pestek malin bo na zamówienie ale sobie zamówiłam
będzie za jakiś czas
zawiozłam L4 do księgowej i dałam się namówić zapachowi na frytki i shake o smaku bounty (nowość w Mc`u) aż mam wyrzuty sumienia z powodu tych frytek bo to takie niezdrowe buuuuuuuuu no cóż raz nie zawsze
kurcze czytałam teraz ze niektóre z tych ziół z receptury podaje się dopiero od 3 lub 6 miesiąca, muszę pogadać z teściową (od kiedy ona tę herbatkę podawała) i ja pójdę jeszcze raz do tego zielarskiego to też zapytam , według książki zielarskiej od 2 tygodnia można tylko rumianek i koper włoski.... no cóż trzeba zasięgnąć językaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:22
Misi@ lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ari: a za shejka nie masz wyrzutów ;p ?
Ale smak bounty? Jaram sie
niemam jeszcze tylko 3 tygodnie rozpusty bo potem nie dość ze trzeba będzie bardzo zdrowo to później dieta żeby dojść do rozmiary starych spodni
właśnie też się podjarałam tą nowością - dobry kokosowo czekoladowyfajny
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Aaaaa nie piszcie tu takich rzeczy bo mi ślina kapie a ja wciąż na diecie bo sie boje zeby małej brzuszek nie bolał
i tak wprowadziłam wczoraj dżem truskawkowy ( oczywiście sama robiłam) i czekam czy nie uczuli ale narazie jest ok. Z warzyw jem cukinie marchew i pietruszkę, z owoców banan jabłko ( kompot ) z dodatkiem gruszki.... Ze słodkiego robię biszkopt bez proszku do pieczenia i na wierzch rzucam jabłko.... A i jem bule z masłem i dżemem i jest ok, to oznacza ze moge jeść mleko? Bez konsekwencji brzuszkowych bo traumę mam po tych kilku tygodniach.
Psotka udanych wakacji.
Ja bym nie podała nic takiemu maluszkowi do picia poza woda, ale ja bojąca jestem.
Maniek
-
Hej kochane nie ma mnie ale jestem duchem i czytam
dziś kupiłam kiecke dla Lili na chrzest miała isc w tej co mam ale znalazłam cudną z bluzeczką z kołniezykiem pod spód w 5-10-15 z 79 zł na 16 zł i darmowa dostawa do paczkomatu wiec brałam bez zastanowienia jesli któraś z mamus przyszlych dziewczynek bedzie chciał to po 26 wrzesnia bedzie do sprzedania
rozm 62 a kiecka genialna bo na lato i na zime zie nadaje bo albo z bluzeczka albo bez można założyc
Matko jutro miajają 2 miesiące Lilki kiedy to zleciało zrobiła sie taka fajna kontaktowa
zaraz poczytam co tam u waswidziałam słodką Roxy na FB
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cztery bliskie osoby niezależnie stwierdziły, że opadł mi brzuch, a to niby przedporodowy objaw.
muszę sie przygotowac psychicznie, że mała może wyskoczyc przed czasem..niech jeszcze trochę posiedzi...
kiedy Wam opadły brzuszki? -
nick nieaktualny