X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustrzelone dzisiaj

ae1cb9c08b04ffaemed.jpg

48e6c6fdcb487708med.jpg

9f8145e108dab032med.jpg

i wczoraj nagle sie coś wyłoniło z łóżeczka :)

d20298e7b6a378d3med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:54

Blondik, Anastazjaaa, LaRa, Misi@, Malenq, Lili83, MANIEK, Nenaaa, Smoczyca1, beszka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie, bez tego forum i was już dawno bym sie chyba załamała najpierw noe mogłam zajść w ciąże potem całe 9 miechow rożnych emocji az w koncu bolesny porod laktacja i trudy pierwszych tygodni macierzyństwa. Dopiero teraz śmiało moge powiedzieć ze zakochałam die z Jagodzie, ze jak płacze to nie po tych kilku godz nie czuje złości tylko współczucie i troskę, ze jak wstaje w nocy to nie myśle ze sie nie wyspie tylko jak ona sie czuje i czy już ja nic nie boli, takie to dziwne ze dopiero teraz poczułam sie mama i ze zatem uśmiech nawet nieświadomy wskoczyłabym za nią w ogien.

Yas śliczna Kinia i już jaka duża :) tak, zwróciłam uwagę ze napisałaś " w 2 połowie" nawet powiedziałam to mężowi ze w gorszym scenariuszu to jesteśmy już w połowie i niedługo ten koszmar powinien sie skończyć :)

Misi@, LaRa, Lili83, Smoczyca1, Blondik, beszka, Yasmin, zgredka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manieczku pięknie napisałas. Wycierpialas strasznie. Trzymam kciuki za Was. Jestem ciekawą jak ją sobie poradze.
    Miałam w nocy straszaki, ale troszkę inne bolala całą miednica...niestety ustało zasnelam i snili mi się pefofile;/ koszmar...mam nadzieję, że uchronimy nasze dzieci.
    Dziś wyjazd do rodziny.. Ech już się cieszylam, że im napisze, że nie przybede bo rodze ;p
    Nadal jednak jestem w oczekiwaniu. Ale też troszkę śluzu z krwią było wieczorem. Więc wierze, że godzina "0" nadchodzi ;)
    Miłego dnia!

Smoczyca1, marissith, Yasmin lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol Lejdis,

Wróciłam;) co tam, moze ktoś w skrócie, bo nie nadrobię?

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,
    Trzymajcie kciuki, dziś chrzest ( w mamusi urodziny ;) ), oby Bąbel nie awanturował się nazbyt w kościele ;)
    We wtorek podróż powrotna do Spejn, chlip...
    Nadrobię Was niebawem, buzi <3

Smoczyca1, Lili83, Misi@, Blondik, Summerka, beszka, Malenq, Yasmin, justta, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooo, hej Nenaaaa :) wszystkiego najlepsiejszego! Buziaki dla Diego, trzymam kciuki za dzisiejsza uroczystość :)

Miłego dnia

Nenaaa lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena kciuki zacisniete :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj!

Nena sto lat:)Buziaki dla Diego;)
    Powrotu nie lubię bo wiem co czujesz:(

Summerka witaj ponownie:)Jakie sukienki wystawiłaś na olx?może jakaś mi spasi;)jak coś to napisz na priv.

Mieliśmy dzisiaj w planach zoo ale pogoda nie dopisała więc może wyciągnę rodzinkę na basen:)

Nenaaa lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w ten smutny niedzielny poranek :( takie samotne jesteśmy. Mój wpadl wczoraj na 3 godz popilnowal mala ja załatwiłam fryzjera i pojechał :( wróci w pt chyba :/
    Nena kochana 100lat w zdrowiu i szczęściu! Powodzenia z chrztem.
    Maniutku tulam pocieszenie Cię u nas 3 miechy i dziadostwo odeszło!
    Summerka hej :) pokaż piłeczkę ;)
    Misi@ Powodzenia :)
    Miłegooooo.
    A TO JAK Z TĄ KOŁDRA DLA MALUCHÓW?
    aha przypomniało mi się Lara czy ja musze się interesować jakie są promocje w rossmanie z karta czy przy kasie po prostu będzie taniej?

Misi@, Nenaaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Smoku do piatku szybko wam zleci, podziwiam napewno jest ciezko jak maz ciagle na wyjezdzie!
    kolderka to tak okolo roku ale to zalezy od dziecka tzn jak spi czy spokojnie czy sie wierci. A teraz to Zosia w spiworku spi?bo jesli jest nauczona to po co jej zmieniac?corka kolezanki spala do 3 roku u nas sie niestety Leo nie polubil

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili nawet bardzo ciężko :( fakt czasem doprowadza mnie do szału ale co by nie mówić jest wsparciem jeśli chce to potrafi ;)
    Zosia nie śpi w śpiworku tylko pod kocem ale niedługo będzie chłodno juz. Wierch się też ale zawsze wkładam rogi kocha pod materac żeby się nie nakryla. .. powinnam spiworek wypróbować? Jak byka mala to nie nawiedziła rozka i śpiwora wiec się zastanawiam.
    To Leo pod czym śpi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 09:39

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku większą kolderkę i tak samo jak koc, pod materac....

Nena sto latek i udanego dnia :-*

Maniutku będzie coraz lepiej, potem gorzej normalnie jak na karuzeli....

Misi@ ją jednak zycxzę abyś w poniedziałek zaczęła swoją przygodę na porodówce:-D

Smoku buzi, dzielna jesteś.

Buziaki i miłego dzionka

Yas... Kinia cudowna:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 09:50

Smoczyca1, Misi@, Yasmin, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku tak to jest narzekamy na tych naszych chlopow z nimi ciezko ale bez nich jeszcze ciezej
    U nas to samo tzn rozek w ogole sie nie przyjal a moze moglabys pozyczyc od kogos?z drugiej strony jak podwijasz pod materac to nie pwinno byc problemu no chyba ze Zosia taka silna

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie i rady.

Spiworek mamy raz używany ale jak zrobi się chłodniej spróbuję z kołdra. Buziaki ♡

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, ja planuje teraz używać śpiworka, bo wg mnie fajnie sie sprawdza, rożka nie kupuje tym razem;)

Powiem Wam, ze sie podlamalam, bo dopiero dwa tyg temu wpadłam na to, zeby zbadać sobie tsh (mój lekarz nie wpadł na to w ogole) i wynik kiepski, ft4 tez za nisko, od teraz biorę leki (2. Tydz), ale wiem, ze kluczowych jest pierwsze 12 tyg, naczytałam sie w necie o możliwych wadach i stresuje sie ciagle((

Lili, to zaproszę Cie, zeby wysłać Ci zdj, chociaz te zdj to trochę kiepskie, ale zobaczysz sobie, a nuz widelec

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi ale ją już pisałam, że będzie dobrze zobaczysz....dzidzia z Ciebie wyssała wszystko dlatego takie kiepskie wyniki...Tośka ma się świetnie zobaczysz:-D

Summerka lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Summi ale ją już pisałam, że będzie dobrze zobaczysz....dzidzia z Ciebie wyssała wszystko dlatego takie kiepskie wyniki...Tośka ma się świetnie zobaczysz:-D

Dzięki, staram sid myślec pozytywnie, ale co chwila dopada mnie panika;( kupuje rzeczy dla Toski i mysle (kurde, a jesli z nia cos nie tak, jak ja dam rade?, etc;()

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, ja dostaje promo na maila. Pozatym będąc w sklepie widzisz produkty oznaczone promocja z karta rossnę. Przy kasie masz odliczany rabat. Im więcej zakupów robisz tym więcej % rabatowego przy każdych zakupach dostajesz :)
    Teraz sa słoiczki w promo. Tzn drugi za pół ceny.
    Kupowałam ostatnio i przy kasie mi nie nabiła promocji i zapłaciłam normalnie jak za cały słoiczek. A ze kupowałam jeszcze inne rzeczy to nawet nie spojrzałam na paragon, dopiero w domu :(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zrozumiałe, to że "gdybasz" ale męczysz się niepotrzebnie, dziedzie z tego wątku są zdrowe imsikne i tego się trzymaj ... (Wiem co piszę, co 3miesiace kardiolog Kośki mi przypomina o istnieniu jej choroby, a mimo to nie zaglądam do Googla, nie gdybam, UFAM że będzie dobrze)...buzi i pochwal się brzusiem

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Maniuś :***** Mamuśko

Nenuś 100 lat!

Smoku, Ty zawsze miałaś "1" w nicku? gdzie ja miałam oczy. Coś mnie zaćmiło i dopiero teraz zauważyłam :) Współczuję sytuacji w domu :(

Hej Summi

Hehehe tak Maniusiu :) rośnie. Mierzy 68cm i waży 6400 :)

My praktykujemy śpiworki, które uwielbiamy.

Laruś, trzeba dokładnie czytać małe druczki. Często piszą każdy np OBIADEK więc jak weźmiesz np zupkę to się nie liczy. Lub Słoiczki o określonej gramaturze.

Ja często korzystam z tej karty. Wystarczy mieć tylko numer karty i podać przy kasie, w ten sposób korzysta moja mama i siostra. My mamy już 5% rabatu. Wystarczy sie też w tel zalogować i tam wyskoczy Twój ean i kod kreskowy odpowiedni dla czytnika kart (i znów nie trzeba nosić karty) lub przesłać bliskiemu wysokiej jakości zdjęcie kodu kreskowego który czytnik też "widzi"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:08

Nenaaa lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ