Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, ja powrotu z 2 sama samolotem sie nie boje. Wiem ze bedzie intensywnie
ale mamy worawe. Natomiast prawie cale dnie sama z nimi....to mnie przeraza
w najgorszym wypatku dziadek bedzie musial przyleciec do nas wczesniej niz zaplanowal (mial byc u nas dopiero w pazdzierniku).
Manku my mamy rajtuzy w rozm.ubran np.68 plus 3-6 miesiecy. A od 6 miesiecy mamy poki co 1 pare takich z abs na kolana i stopki do nauki raczkowania
Pielilam troche w ogrodku, a w sumie to ponad 2 godz.i umieram teraz. Wszystko mnie boli. Leze z Hanka. Ona je a mi sie oczy kleja..... -
Hej kochane
Wróciłam
Kiepsko ze mną było. Przeszłam zapalenie piersi a potem infekcje w macicy co było bardzo bolesne. Dzis wzięłam ostatni antybiotyk i we wtorek mam wizytę kontrolna u gina ale chyba nie tak do końca jest ok bo nadal trochę boli... Ale nie ma co sie dolowacjestem nadal osłabiona ale napewno sie pozbierać lada moment. Antybiotyk mi w tym ne pomógł
Roxanne jest cudowna. Rośnie jak na drożdżach ale to zrozumiałe bo kocha swojego cysiaw wolniejszego chwili tak, jak obiecałam, opisze Wam porod.
LaRa, Arienna, marissith, Yasmin, Blondik, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati - lubię za powrót i smutam że chorowałaś - życzę szybkiego powrotu do zdrówka
kochane - jak odczuwałyście skurcze przepowiadające braxtona - hicksa ?? bo od dwóch dni mam od czasu do czasu takie dziwne uczucie jakby mi przez brzuch od żeber aż do końca cewki moczowej przechodził bardzo delikatny prąd i dziś siostra męża ( jest lekarzem) stwierdziła że to skurcze hicksa muszą być?? jak to się czuje i kiedy u Was się zaczęły?? czy mam zacząć panikować że nie zdążymy z remontem??Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ojeja Pati; wspolczuje tego zapalenia. Mam nadzieję, że już wszystko w porządku.
Ja byłam u kolezanki oddać ubranka po jej synku które mi dała na początku, cieszyłam się, że poluznilo się w szafie a ta mi dała dwa pudła i 3 torby. Piękne ubranka...
Pati Belgia, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati, wspolczuje zapalenia piersi i macicy. Co do piersi, to wazne by dobrze wyleczyc. Ja nie wyleczylam, chociaz wydawalo mi sie ze jest ok, i ropien sie pojawil....a to dopiero byl bol
Co do bolu w macicy, to mamnadz.,ze jenak wszystko jest juz dobrze....
Ja po 2 i 3 dziecku duzo mniej krwawilam niz za pierwszym razem. Z Hanka w ogole najmni.
A u nas zabawna sytuacja. Wpadl Jaska nowy najlepszy kolegaakurat w trakcie naszego obiadu. To ja sie siepsze i obiad polukam, rekawy podwinelam i gofry robie. No wiecie, pokazac chce temu nowemu, jak u nas fajnie
szamaist drzemke uciac sobie (maz obiecal, ze po obiedzie ide spac a on z dziecmi zostaje), to ja tu do garow. Napiklam. Dumna ide do chlopcow by do stolu ich zaprosic....a ten maly, ze kn bardzo dziekuje, ze lubi gofry, ale prEd kolacja nie je,bo mama nie pozwala. Trzeba bylo zobaczyc moja mine
i mojego syna, bo ten to pewnie w nosie mialby moj zakaz, gdyby u kogos byl beze mnie
pierwszy raz sie. Ztaka syt.zetknelam. Dzieciaki zawsze rzucaly sie na gofry i nalesniki.
Lili83, Nieukowa, Summerka lubią tę wiadomość
-
Tez bym gofra zjadla i to nie jednego
U nas juz koniec dnia wiec sie zegnamy i lecimy spac, dobrej nocy, padam dzisiaj, ah to zmeczenie materialu
Aaaaaaa Nenus wszystkiego naj naj i duzo zdrowia bo swoje Szczescie juz masz i pisz jak po ChrzcinachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 19:40
Nenaaa lubi tę wiadomość