SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari a biegunka tez????
    Jak dłużej się będą utrzymywać ja bym pojechała bo możesz się odwodnic

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Mari a biegunka tez????
    Jak dłużej się będą utrzymywać ja bym pojechała bo możesz się odwodnic
    Nie, tylko wymiotuje, pije ale jest cofka :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, ani kropla nie poleciała, mimio że wczoraj mocno piłam mała i dzisiaj też....wqrwa mam bo nie wiem co dalej...
    Bo małej pleśniawki nie przechodzą, i lekarka chce sprawdzić czy nie ma anemii itp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 12:04

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A flumycon na plesniawki? Nam kiedyś pomógł ekspresowo. Kurcze to rzeczywiście bo na morfo to z paluszka. Ehhh tulam ♡

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari ja miałam roota w ciąży przez 5 dni, tzn dwa dni mnie b. Męczył, a reszta juz mniej.. Nie był łam u lekarza, tzn kobsultowalam się przez net i kazała jeść chrupki, paluszki, pić elektrolity. Ja tez piłam odgazowana coca cole. Krakersy. Jeśli co nie przejdzie po dwóch dniach bym poszła.

Misia trzymam kciuki za rozwój sytuacji. Powodzenia!

U Patryka paskudne zmiany pod kolanami.. Jedziemy do dermatologa

Malenq współczuję. Jak się dziecko zepnie to nie poleci kropla. Tymek tak mial

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano właśnie....

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - jedź, ja też miałam jelitówkę i to na samym początku bo w 7 tygodniu, podali mi kroplówki nawodnili trochę, zahamowali wymioty ( a rzygałam strasznie ) , niestety zatrzymali mnie w szpitalu na 4 dni bo miałam wysokie CRP ale przynajmniej byłam pod kontrolą lekarzy :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

a ja wiecznie w tyle, bo nie mam jak na dłużej do kompa;(

Arienna, skurcze normalna sprawa, nie musisz panikować, bo niektóre dziewczyny mają je już od 20 tc, więc to nie znaczy, że już urodzisz, ale, że macica ćwiczy:)

Mari, ja miałam w ciązy z Zuzą takie 5. dniowe "rzyganie", że dwa pierwsze dni myślałam, że umrę, ale byłam u lekarza, dostałam kroplówkę i leki, ale wzięłam jedną tabletkę, a tak to suchary, wody i samo przeszło. Ważne, żeby uzupełniać elektrolity, np. Orsalit chyba w ciąży można.

Malenq, masakra, Zuzce też, jak miała 4 mce, pobierali i 4 razy się wkłuwała i doopa, a dziecko wyło, a pielęgniarkja z pretensjami, że dziecku pić nie dałałam - dawałam i tak słaobo leciała....

Misi, kciukam, kciukam, Kochana:)

Konwi, kurde, biedny ten Twój Patryś:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:20

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orsalit można - podawali mi :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • beszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Misi@, trzymam kciuki :)
    juz wiecej wiad.od Ciebie nie bylo, wiec domyslam sie ze akcja sie rozkrecila ;)

Mari, wspolczuje jelitowki.
    my tutaj z jelitowka nei chodzimy do lekarza. chyba ze trwa jakos dlugo i mega intensywnie. raz ze starszakiem prawie co pojechalam, bo wymiotowal 4 dzien....
    BTW dzis synka odebralam ze skzoly, a ten ze ten nowy najlepszy kolega, zkotrym caly weekend sie bawil, rozplakal sie, bo brzuszek go bolal. mama musila go odebrac :/ mam nadzieje, ze Jaskowi nic nei bedzie i nic do domu nie przyniosl...szczegolnie teraz przed wyjazdem do PL.

Malneqgu, wspolczuje. mi tak Leo meczyli tutaj w NO i nie pobrali krwi. w PL za to zawsze raz dwa i sprawnie

Konwi, Tymek chodzi do przedszkola? choruje nadal sporo? J asie strasznie boje, ze chlopcy jakies swinstwo przyniosa do domku i Hanka sie zarazi. najbardziej to zapalenia oskrzeli, zapalenia jamy ustnej no i niezmiennie grypa zoladkowa, brrrr

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Misia pewnie już jesteś po lub w trakcie także trzymam kciuki :)

Malenq współczuje, sama niedawno byłam na pobraniu krwi ale jakoś poszło nie powiem że sprawnie ale co zrobić. U Jagody pobierali na śpiocha, to przynajmniej na początku jakoś szło a potem to już coraz gorzej.
    Konwi zdrówka dla Patrysia, biedni Wy jesteście z tymi choróbskami...a tu zbliża się dopiero okres chorobowy. Trzymam kciuki żeby udało się przejść bez chorób.
    Mari współczuje sensacji jelitowych. Nie odwodnij się tylko.

Dziś mam wizytę u gina, mam nadzieję że wszystko dobrze i...czas na jakąś antykoncepcję buuu a tak fajnie było bez tabletek....
    Jutro pierwsze szczepienie....mam stres.I zapytam dr co mogę zrobić żeby Jagoda mogła normalnie się wypróżniać...bo ja już nie wyrabiam dziś walczyła od 1 do 4 nad ranem w końcu użyliśmy Windi i spała do 7...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek a co to jest to windi?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowienia z Toskanii
    Jestesmmy u rodzony meza pod Florencja w pieknej Starek Willi. Bardzoej wlosko nie moze chyba byc;)

Summerka, zgredka, Lili83, MANIEK, LaRa, beszka, Yasmin, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojje, Maleńka, biedna Kosia, strachu sie maleńka najadła a i tak czeka ją drugie podejscie.

Mari, jak nie przejdą objawy do wieczora może lepiej pojedz na IP. po co się męczyć.

smażę sobie placki ziemniaczan, a co :)

Misi@, czekamy na wieści z frontu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:52

Malenq lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaaaaa blondik nie lubię! ;) ale bym zjadła takiego plaka po cygansku!!!!!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka: super z mojej strony zazdrocha
    Ja mam dziś ochotę ma kaszę jeczmienna, która już bulgocze w garnku.
    Byłam z małą na krótkim spacerze, oczywiście obserwacja z poważną miną.

Żal mi tych uchodźców, sama b m pojechała i wzięła jednych do samochodu, żeby nie siedzieli na dworcu..zwłaszcza tych z dziećmi malutkim..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci owszem mi tez żal ale podobnie jak tych z rodzin patologicznych chorych czy sierot.
    Natomiast jak widzę tych uchodźców chodź inne słowo mi się ciśnie mowie o facetach w siłę wieku którzy mają w dpi pomoc jedzeniem rzucają biją się komuś pod domem czy straszą ze spalisz się w piekle bo allah tak zdecyduje to mnie krew zalewa! Ja dziękuję za takie podziękowanie za azyl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:07

Blondik, Summerka, Malenq, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, mąż robi na obiad ziemniaki z marchewką, jak nadal będę wymiotować to pojedziemy do szpitala, bo czuje, że się odwodniłam, głowa mnie boli i mi słabo :( nawet nie mam siły odpisać na wasze posty :(

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari: to pij na umor ..
    Jaki azyl? Na dworcu? Oni chcą do Niemiec, tam część z nich na pewno podejmie pracę, przecież nie ma tam samych bandytów i złoczyńców, są też ludzi którzy chcą spokoju bezpieczeństwa pracy, ludzie wykształceni z zawodem. Oczywiście jak w każdym społeczeństwie kilka procent będzie odrzutkami, ale jak dziś usłyszała pyt redaktorki w TV czy Polska poradzi sobie z 10tys ludzi. No co to w ogóle znaczy poradzić? 10tys? 10 tys to mamy parafii, jedną rodzina na parafię to nic. Nasz kraj za biedny, no chyba nie aż tak skoro wczoraj wywalono 90baniek w błoto
    Eh
    Nie wiem, żal mi ich po prostu

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Nie, tylko wymiotuje, pije ale jest cofka :(
    A masz smekte? Wypij i jak do wieczora nie przejdzie to na IP szybciutko

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1168 1169 1170 1171 1172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ