Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
10 tys które przyciągnie swoje rodziny to może i razy 7-8. Widziałam reportaż o uchodźcach w Grecji krew się lala na ulicy kobieta boi się chodzić do pracy a dzieci nie wysyła do szkoły. Wtargneli na jej posesję i pobili męża.
Ja po prostu mowie ze większość to właśnie silni młodzi faceci nastawieni roszczeniowo i tyle. Bo jak nie wierzysz w allaha to jesteś zły dla nich a i oni nie będą przestrzegać prawa danego państwa bo istnieje tylko prawo allaha o tym mówię i to mnie przeraza
Nie chce się spezeczac żeby nie było ale jak zaczęłas to musiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:25
Blondik, Anastazjaaa, zgredka, Summerka, Malenq, beszka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:10 tys które przyciągnie swoje rodziny to może i razy 7-8. Widziałam reportaż o uchodźcach w Grecji krew się lala na ulicy kobieta boi się chodzić do pracy a dzieci nie wysyła do szkoły. Wtargneli na jej posesję i pobili męża.
Ja po prostu mowie ze większość to właśnie silni młodzi faceci nastawieni roszczeniowo i tyle. Bo jak nie wierzysz w allaha to jesteś zły dla nich a i oni nie będą przestrzegać prawa danego państwa bo istnieje tylko prawo allaha o tym mówię i to mnie przeraza
Nie chce się spezeczac żeby nie było ale jak zaczęłas to musiałam
Nic dobrego z tego nie wyniknie...
Holandia jest bardzo tolerancyjna i teraz płaci słono za to. Ok 75 procent socjalu idzie na uchodźców....Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, ja nie chcę takich imigrantów, już miałam posmak, jak to jest, kiedy do miasta zwala się grupa muzułmanów
kobiety i dzieci, ok, ale faceci są straszni, obmacują, obleśnie się gapią i uważają, że kobieta nie ma nic do gadania. Oni są przyzwyczajeni, ze to ofiara gwałtu jest karana, bo przecież prowokowała. Wszyscy niemuzułmanie są ścierwem i pójdą do piekła a jedyne prawo to prawo islamu... Nie, nie i jeszcze raz nie. Wiem, że nie wszyscy są tacy, ale większość.
Ana nie mam smectymam tylko tabletki musujące z elektolitami
Blondik, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Bedzko Windi to takie rurki do dupci dla niemowląt zeby odgazowac.
Smoczku ja tez sie z Tobą zgadzam, tyle ze uważam ze Ci ludzie powinni emigrować tam gdzie dominuje ich religia bo dla nich to sposób życia oni nie bedą sie z Europa integrować tylko walczyć takie maja poglądy, a za przeproszeniem wała do Europy zwłaszcza Niemiec czy Anglii bo duży socjal jest, to nie są głupcy oni wiedza gdzie chcą teraz żyć .
A Polska nie radzi sobie z własnym społeczeństwem a co dopiero z muzułmanami ?Blondik, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:A jak się czujesz, nic a nic nie przechodzi?
ech, ale mam aceton w moczu, może pojadę na IP na kroplówkę
Ana a jak u Ciebie? też haftujesz? -
Smoku, zgadzam sie z Tobą. A niestety, media pokazują tylko jedna strone - małe dzieci i desperację, aby wzbudzić litość. Wiadomo, żal mi dzieci, etc., ale zwyczajnie boje sie uchodźców, bo juz widać co takie multikulti niesie za sobą choćby we Francji czy Anglii (we Francji co jakiś czas zamieszki, palenie samochodów, etc.). Zamiast zmuszać nas do przyjmowania imigrantów, niech przywódcy państw zrobią porządek w Syrii i z tym całym państwem islamskim (USA jakiś mogło poradzić sobie z AK-Kaida, a nie mogą z kilkunastoma ludźmi z karabinami? Ciekawe kto ma w tym interes?
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Wiesz czasem lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało, może lepiejto zbadać.
Co do mnie to haftowalam dwa razy, ale muli mnie strasznie, mam nadzieję że to z powodu groszka bo to jestem w stanie zniescAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Zastanawiałam sie czy komentowac i nie wytrzymałam;)
Tez mi zal tych ludzi ale..... przez rok czasu chodziłam na francuski do Verviers i miałam okazję zobaczyć jak to wszystko działa chodzi mi tutaj konkretnie o uchodzców do szkoły chodzą tylko po to by mieć papierek do urzędu bo inaczej nie dostali by kasy od panstwa (np.do jednej klas chodzą przez 5 lat:/i to nie z powodu problemów z nauką tylko z cwaniactwa) mężczyxni są panami a kobiety nikim np. jeśli facet chce dziecko to kobieta nie moze się przeciwstawić nie ma prawa głosu, jeśli chodzi o religie to w ogóle nie ma ustępstw tylko allah. Niewspomnę co się dzieje w miastach gdzie jest ich więcej jak tylko się zciemnia można zapomnieć o wyjściu z domu jest coraz gorzej a ludzie maja juz tego dosc. najgorsze jest to ze asyl jest do czasu zagrozenia w danym kraju jesli sytuacja sie polepsza powinni wracac do kraju z którego przybyli tak sie jednak nie dzieje pozostaja nielegalnie bez papierów pracy srodków do zycia ukrywaja sie przed policja/deportacja. To jest inna kultura, obyczaje, tradycje po prostu wszystko!!!Oni wcale nie chcą się dopasować/integrować z innymi ludzmi a powinni bo przecież to nie do nich belgowie przyjechali tylko oni do nich:/ A w ogóle to tutaj oni nie mogą pracować jak mają azyl więc otrzymyją mieszkanie, jedzenie, opłacone rachunki i jeszcze kieszonkowe:/czy nalezy dziwić się ludzią, że się buntują?no bo ile mozna?uffff ale się rozpisałam
Pati a jak to jest u was?jak wygląda sytuacja z uchodźcami?
Witam!Summerka, beszka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJą tam wolałabym wojsko na naszej granicy...ją tolerancji nie mam w tym wypadku, nie poslę swojego męża aby walczył o ich kraj jak oni sami wolą "belgijskie kieszonkowe za free"....
Dziecko z TV się nie utopilo walcząc o lepsze życie, jego i matkę wyrzucono z łodzi bo byli zbednym balastem...takim ludziom chcesz pomagać Zgredko?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Malenq tam żądza faceci a kobiety i dzieci to na pokaz zeby Europa sie zlitowała ja uważam ze te zjeby celowo mordują kobiety i dzieci bo widza ze Europa ich nie chce.
Ale to ze nasi geniusze wywalili 100 tys na gowniane referendum zamiast opłacić dzieciom obiady albo wyprawki to już inna historia.Maniek
-
Tak bo to mój chrześcijański obowiązek. Rozumiem wasze podejście, studiowalam jakiś czas we Francji, w związku z tym znam sytuację, ale znam też wielu ludzi z krajów muzułmańskich którzy żyją "normalnie" bo rozumiem, a to oznacza nie po muzulmansku. Znam też przypadki półek, które specjalnie jechały do GB żeby tam rodzić i dostać ich socjal, przecież ktonp jak nie my zna się najlepiej na cwaniactwie. Jak system zle dziala to sie to wykorzystyje. Trzeba go naprawic i tyle. Trochę dziwi mnie ww podejście osób, którym gościnnośc innego kraju pomogla. No ale to jest wasze zdanie i szanuje je. Nie ulega wątpliwości, że asymilacja jest dobrym rozwiązaniem, ale nie da SE do niej nikogo przymusic, a zachęcanie słabo działa. Z tym problemem borykała się już Polska lata temu w żydami. Niestety historia nie dała sprawdzić jakby się powiodło.
Moja dziś marudna po pneumokokach, jeczy chce cycka, nie chce cycka, jeczy nosić nie nosić jeczy jeczy -
Aj aj Proszę o zmianę tematu
Opinie znamy to już zakonczmy.
Blondik dobre były placki? Sklam jeśli tak
Ciekawe jak tam Misiak
moja dziś całkiem znosnagada jak katarynka! I jakby śpiewa znaczy piszczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 18:17
Blondik lubi tę wiadomość