X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 tys które przyciągnie swoje rodziny to może i razy 7-8. Widziałam reportaż o uchodźcach w Grecji krew się lala na ulicy kobieta boi się chodzić do pracy a dzieci nie wysyła do szkoły. Wtargneli na jej posesję i pobili męża.
    Ja po prostu mowie ze większość to właśnie silni młodzi faceci nastawieni roszczeniowo i tyle. Bo jak nie wierzysz w allaha to jesteś zły dla nich a i oni nie będą przestrzegać prawa danego państwa bo istnieje tylko prawo allaha o tym mówię i to mnie przeraza
    Nie chce się spezeczac żeby nie było ale jak zaczęłas to musiałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:25

Blondik, Anastazjaaa, zgredka, Summerka, Malenq, beszka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypilam sobie czekoladę mrożona z bitą śmietaną ummmm pycha, teraz obstawiam z mężem kiedy będę tego zalowala już wieczorem czy dopiero w nocy.

Ostatnio mój żołądek mało co toleruje.... Jak ostatnio zjadłam pizze męczył mnie dwa dni....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    10 tys które przyciągnie swoje rodziny to może i razy 7-8. Widziałam reportaż o uchodźcach w Grecji krew się lala na ulicy kobieta boi się chodzić do pracy a dzieci nie wysyła do szkoły. Wtargneli na jej posesję i pobili męża.
    Ja po prostu mowie ze większość to właśnie silni młodzi faceci nastawieni roszczeniowo i tyle. Bo jak nie wierzysz w allaha to jesteś zły dla nich a i oni nie będą przestrzegać prawa danego państwa bo istnieje tylko prawo allaha o tym mówię i to mnie przeraza
    Nie chce się spezeczac żeby nie było ale jak zaczęłas to musiałam ;)
    Przykre ale prawdziwe, zgadzam się z tobą.
    Nic dobrego z tego nie wyniknie... :/

Holandia jest bardzo tolerancyjna i teraz płaci słono za to. Ok 75 procent socjalu idzie na uchodźców....

Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja nie chcę takich imigrantów, już miałam posmak, jak to jest, kiedy do miasta zwala się grupa muzułmanów :( kobiety i dzieci, ok, ale faceci są straszni, obmacują, obleśnie się gapią i uważają, że kobieta nie ma nic do gadania. Oni są przyzwyczajeni, ze to ofiara gwałtu jest karana, bo przecież prowokowała. Wszyscy niemuzułmanie są ścierwem i pójdą do piekła a jedyne prawo to prawo islamu... Nie, nie i jeszcze raz nie. Wiem, że nie wszyscy są tacy, ale większość.

Ana nie mam smecty :( mam tylko tabletki musujące z elektolitami

Blondik, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi pani w aptece na wymioty doradzała odgazowaną colę z odrobiną soli

marchewka przy biegunce to chyba niezbyt dobry pomysł. może lepiej ryż i sucharki, albo flipsy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:39

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzko Windi to takie rurki do dupci dla niemowląt zeby odgazowac.

Smoczku ja tez sie z Tobą zgadzam, tyle ze uważam ze Ci ludzie powinni emigrować tam gdzie dominuje ich religia bo dla nich to sposób życia oni nie bedą sie z Europa integrować tylko walczyć takie maja poglądy, a za przeproszeniem wała do Europy zwłaszcza Niemiec czy Anglii bo duży socjal jest, to nie są głupcy oni wiedza gdzie chcą teraz żyć .
    A Polska nie radzi sobie z własnym społeczeństwem a co dopiero z muzułmanami ?

Blondik, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, popieram w 100%

MANIEK lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:

Ana nie mam smecty :( mam tylko tabletki musujące z elektolitami
    A jak się czujesz, nic a nic nie przechodzi?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    A jak się czujesz, nic a nic nie przechodzi?
    chwilowo mam przerwę w haftowaniu, nie wiem w sumie czy to jelitówka czy zaostrzone wymioty w ciąży, bo biegunki nie mam w ogóle
    ech, ale mam aceton w moczu, może pojadę na IP na kroplówkę

Ana a jak u Ciebie? też haftujesz?

• Summerka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, zgadzam sie z Tobą. A niestety, media pokazują tylko jedna strone - małe dzieci i desperację, aby wzbudzić litość. Wiadomo, żal mi dzieci, etc., ale zwyczajnie boje sie uchodźców, bo juz widać co takie multikulti niesie za sobą choćby we Francji czy Anglii (we Francji co jakiś czas zamieszki, palenie samochodów, etc.). Zamiast zmuszać nas do przyjmowania imigrantów, niech przywódcy państw zrobią porządek w Syrii i z tym całym państwem islamskim (USA jakiś mogło poradzić sobie z AK-Kaida, a nie mogą z kilkunastoma ludźmi z karabinami? Ciekawe kto ma w tym interes?

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz czasem lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało, może lepiejto zbadać.

Co do mnie to haftowalam dwa razy, ale muli mnie strasznie, mam nadzieję że to z powodu groszka bo to jestem w stanie zniesc ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Wiesz czasem lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało, może lepiejto zbadać.

Co do mnie to haftowalam dwa razy, ale muli mnie strasznie, mam nadzieję że to z powodu groszka bo to jestem w stanie zniesc ;)
    a kiedy masz usg? muli na pewno przez groszka :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już w czwartek tam tak mega stresa że bania mała, już dziś nie mogłam spać....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiałam sie czy komentowac i nie wytrzymałam;)

Tez mi zal tych ludzi ale..... przez rok czasu chodziłam na francuski do Verviers i miałam okazję zobaczyć jak to wszystko działa chodzi mi tutaj konkretnie o uchodzców do szkoły chodzą tylko po to by mieć papierek do urzędu bo inaczej nie dostali by kasy od panstwa (np.do jednej klas chodzą przez 5 lat:/i to nie z powodu problemów z nauką tylko z cwaniactwa) mężczyxni są panami a kobiety nikim np. jeśli facet chce dziecko to kobieta nie moze się przeciwstawić nie ma prawa głosu, jeśli chodzi o religie to w ogóle nie ma ustępstw tylko allah. Niewspomnę co się dzieje w miastach gdzie jest ich więcej jak tylko się zciemnia można zapomnieć o wyjściu z domu jest coraz gorzej a ludzie maja juz tego dosc. najgorsze jest to ze asyl jest do czasu zagrozenia w danym kraju jesli sytuacja sie polepsza powinni wracac do kraju z którego przybyli tak sie jednak nie dzieje pozostaja nielegalnie bez papierów pracy srodków do zycia ukrywaja sie przed policja/deportacja. To jest inna kultura, obyczaje, tradycje po prostu wszystko!!!Oni wcale nie chcą się dopasować/integrować z innymi ludzmi a powinni bo przecież to nie do nich belgowie przyjechali tylko oni do nich:/ A w ogóle to tutaj oni nie mogą pracować jak mają azyl więc otrzymyją mieszkanie, jedzenie, opłacone rachunki i jeszcze kieszonkowe:/czy nalezy dziwić się ludzią, że się buntują?no bo ile mozna?uffff ale się rozpisałam

Pati a jak to jest u was?jak wygląda sytuacja z uchodźcami?

Witam!

Summerka, beszka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Już w czwartek tam tak mega stresa że bania mała, już dziś nie mogłam spać....
    to już niedługo, trzymam kciuki!

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją tam wolałabym wojsko na naszej granicy...ją tolerancji nie mam w tym wypadku, nie poslę swojego męża aby walczył o ich kraj jak oni sami wolą "belgijskie kieszonkowe za free"....
    Dziecko z TV się nie utopilo walcząc o lepsze życie, jego i matkę wyrzucono z łodzi bo byli zbednym balastem...takim ludziom chcesz pomagać Zgredko?

Krokodylica lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Malenq tam żądza faceci a kobiety i dzieci to na pokaz zeby Europa sie zlitowała ja uważam ze te zjeby celowo mordują kobiety i dzieci bo widza ze Europa ich nie chce.

Ale to ze nasi geniusze wywalili 100 tys na gowniane referendum zamiast opłacić dzieciom obiady albo wyprawki to już inna historia.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bo to mój chrześcijański obowiązek. Rozumiem wasze podejście, studiowalam jakiś czas we Francji, w związku z tym znam sytuację, ale znam też wielu ludzi z krajów muzułmańskich którzy żyją "normalnie" bo rozumiem, a to oznacza nie po muzulmansku. Znam też przypadki półek, które specjalnie jechały do GB żeby tam rodzić i dostać ich socjal, przecież ktonp jak nie my zna się najlepiej na cwaniactwie. Jak system zle dziala to sie to wykorzystyje. Trzeba go naprawic i tyle. Trochę dziwi mnie ww podejście osób, którym gościnnośc innego kraju pomogla. No ale to jest wasze zdanie i szanuje je. Nie ulega wątpliwości, że asymilacja jest dobrym rozwiązaniem, ale nie da SE do niej nikogo przymusic, a zachęcanie słabo działa. Z tym problemem borykała się już Polska lata temu w żydami. Niestety historia nie dała sprawdzić jakby się powiodło.

Moja dziś marudna po pneumokokach, jeczy chce cycka, nie chce cycka, jeczy nosić nie nosić jeczy jeczy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj aj Proszę o zmianę tematu :)
    Opinie znamy to już zakonczmy.
    Blondik dobre były placki? Sklam jeśli tak ;)
    Ciekawe jak tam Misiak ;)
    moja dziś całkiem znosna :) gada jak katarynka! I jakby śpiewa znaczy piszczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 18:17

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka poniekąd masz racje tyle ze tych uchodźców jest poptosyu multum a Polacy sie burza bo państwo swoim rodakom nie pomaga a co dopiero uchodźcom. Nasz system jest za słaby a politycy zbyt głupi zeby ogarnąć temat.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ